این مطالبی که میگویم دقیقا نقل قول های اقای تاج نایب رییس فدراسیون در یک مهمانی در عید نوروز امسال است که تمام وقایع قطبی و تیم ملی را بیان کرد.از این جا به بعد نقل قول تاج را بشنوید .فقط یک توضیح.بازی پرسپولیس با فجر سپاسی روز یک شنبه در شیراز انجام گرفت.حالا وقایع را از زبان تاج بخوانید"من و کفاشیان تمام صحبتها را با قطبی انجام دادیم و به توافق کامل رسیدیم .صبح شنبه به اتفاق قطبی به سازمان تربیت بدنی رفتیم چون گفته بودند قبل از قرارداد باید سازمان در جریان باشد.علی ابادی ما را نپذیرفت و ما با هاشمی صحبت کردیم و خبر توافق با قطبی را گفتیم.بعد قطبی با تیم به شیراز رفت.در همین موقع از دفتر علی ابادی تماس گرفتند و من را خواستند.علی ابادی راجع به مربی پرسید و گفتیم از بین گزینه ها با قطبی توافق کردیم و قرار است بعد از بازی فجر قرارداد ببندیم.علی ابادی گفت قطبی نباید مربی شود و از بین گزینه های دیگر انتخاب کنیدو ترجیحا قلعه نوعی .ما اصرار کردیم و دلیل را پرسیدیم. گفت از اطلاعات نامه داده اند که پدر قطبی طاغوتی بوده.گفتیم اینطور نیست واین قطبی ربطی به فرد مورد نظر ندارد.اما او حرف خودش را میزد.گفتیم بیشتر بررسی کنید .قرار شد تا یک شنبه علی ابادی خبر بدهد. یک شنبه خبری نشد و من هم هر قدر با دفترش تماس گرفتم منشی میگفت نیست .در حالیکه از طریق یکی از دوستانم میدانستم در دفترش هست ولی جواب ما را نمیدهد.ظهر 1 شنبه از دفترش احظار شدیم .گفت همان که گفتم .قطبی اصلا. از بین بقیه هم ترجیحا قلعه نوعی.من و کفاشیان به فدراسیون امدیم.من بلافاصله با دایی تماس گرفتم.گفتم ایا حاضری سر مربی تیم ملی شوی.دایی با تعجب گفت این چه بازی جدیدی است. چه نقشه ای دارید. شما که اصلا از من بر نامه نخواسته اید.من جزو گزینه های شما نبودم .گفتم شما اقای گل جهان هستی و احتیاج به بر نامه نداری.قبول میکنی یا نه.دایی قبول کرد .من بلافاصله تلفن برنامه فوتبال برتر را گرفتم و به کفاشیان گفتم خبر را اعلام کند.درست پایان بازی پرسپولیس بود.پس از اعلام خبر علی ابادی تماس گرفت و گلایه کرد که چرا بدون اجازه او انتخاب کردیم.اما ما میدانستیم اگر کار به روزهای اینده کشیده شود سازمان قلعه نوعی را به ما تحمیل میکند .پس با اینکار انها را در عمل انجام شده قرار دادیم.دو شنبه هم با دایی به سازمان رفتیم و علی ابادی با دایی صحبت کرد."
این مطالب را می نویسم تا همه بدانیم چه قدر هواداران بی معرفتی هستیم
این نامه از طرفه یکی از بازدید کننده ها هست که من بعد از کلی تحقیق اون را در وبلاگم گذاشتم
من یکی از نزدیکان علی آبادی هستم اسم و آدرس ایمیل من هم مستعار هست
شما به داوری صد در صد مغرضانه بر علیه پرسپولیس در این سه هفته توجه کنید
آیا می دانید دلیل این داوری ها بر علیه پرسپولیس چیست.
از طریق یکی از نزدیکانم که از کارمندان علی آبادی می باشد به طور پنهانی و از
طریق یک mp3 که به صورت پنهانی در یک اتاق کار گذاشته شده بوده مطلع شدیم
در جلسه ای که متشکل از علی آبادی و تعدادی اطلاعاتی بوده از علی آبادی سوال
می شود چرا با افشین قطبی تماس گرفته و مگر قرار نیست طرح جلوگیری از
اجتماع تماشاچی در استادیوم آزادی انجام شود که علی آبادی در جواب می گوید
اولا که قطبی نباید در ایران محبوب می شد که شد و یکی از دلایلی که من او را به
ایران برگرداندم گرفتن محبویت از او بوده که این برای ما خوب نیست و همچنین
جلوگیری از نتیجه گیری این تیم به صورت غیر مستقیم می باشد که شما بعدها
نتیجه آن را خواهید دید.
از شما خواهش میکنم ضمن انتقال این مطلب به سایرین از تماشاچی هایی که به
استادیوم میروند تضاضا کنید در صورت بروز هرگونه نتیجه از سوی پرسپولس در آخر
بازی قطبی مورد تشویق قرار بگیرد تا این طرح شکست خورده تا پرسپولیس بتواند