خیر سرعت رو پایین نمیارهنقل قول:
اولی ۱۲۰
دومی ۱۱۰
Printable View
خیر سرعت رو پایین نمیارهنقل قول:
اولی ۱۲۰
دومی ۱۱۰
اونقدرا پینگ داخلی مهم نیست پینگ خارجی برای گیم مهمه ۴۵ برای سیستم مخابرات ایران فکر کنم خوبهنقل قول:
برای من که سرویس گیم فعاله ۴۵ هست
سرویس گیم چی هستش ؟
سرویس گیم یا پینگ یک سرویسی است که کار تبادل اطلاعات رو با سرعت بیشتر برای انجام بازهای انلاین انجام میدهد و هیچ گونه افت سرعتی برای کاربر ندارد، خلاصه تر بگم اینکه پینگتون رو پایین میاره ، برای فعال سازی باید با سرویس دهنده تماس بگیرینقل قول:
سلام
از دوستانی که اینترنت پارس آنلاین دارند ، شما هم مشکل افت SNR یا Request timed out دارید ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
سلام
آره رو اعصابند پارس آنلاینی ها
من بیشتر از 1 ماه که نوسان snr دارم و به خاطر همین نوسان snr اینترنت قطع میشه
پیشنهاد میکنم شما سامانه 195 شکایت کنید تا سامانه بفهمه مشکل از پارس آنلاین نه ما
جالبه چند روز که نوسان هم نداشتم اینترنتم چندین ساعت قطع بود میگن پهنا کم اوردیم
دیگه شما ته قضیه رو بخونید،پهنا کم اوردن ولی مشترک میگیرن
نقل قول:
این پینگ شما که 115 میلی ثانیه هست! تایمش که عالیه
امروز ثبت نام کردم ، بهم زنگ زدن گفتن پورت ها پر هست میره برای 1 ماه دیگه
یعنی انقدر مشترک دارن تو منظقه ی ما ؟
چه کنیم ؟ :n03:
پارس انلاین فقط شعار میده و یک دزد بیشتر نیست.
نخرید از این دزد ها بنده به دلیل ارائه سرویس گیمینگ پارس انلاین گرفتم برای یک ماه ولی بعد از این که سرویس رو برام فعال کرد در هر بازی انلاینی پینگم یک دفعه بالا میرفت و تایم اوت میشدم هر چی هم تماس گرفتم میگن نه مشکل از ما نیست و پینگ تو بازی یعنی چی میگه شما الان پینگ 4.2.2.4 بگیر بعد میگه خوب اوکی هست دیگه بعد اخرش بهم گفت ما اصلا گیم ساپورت نمیکنیم و از این حرف ها گفتم پس سرویس گیمینگ چیه گفت ورش داشتیم و دیگه نمیدیم به کسی لوووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووول لعنت بر شما لعنت.
نقل قول:
چیکار داری که اون چی میگه، شما اگه سرویس گیمینگ خریدی میتونی راحت ازشون شکایت کنی، یه اسکن از برگه قرار داد سرویس گیمت بگیر و ازشون شکایت کن.
حتی میتونی از صفحه سایتشون عکس بگیری، بگو اینا تبلیغ سرویس گیم میکنن و بعد میگن پشتیبانی نمیکنیم