الان یه چیزی میگم شاید باورتون نشه و فکر کنید که از خودم در میارم ولی به هر چی بگید قسم می خورم که عین واقعیته .خودم هنوز تو شوکم یعنی تا این حد:n04:
معمولا وقتی تو فیفا گلی زده میشه بعد اون شادی و صحنه آهسته هست و شما می تونید ردش کنید:n06:
تو جام باشگاهای اروپا دورتموند و بارسا رو ورداشتم (ورد کلاس) بارسا صعود کرده بود و آخرین بازی دورتموند مونده بود و دورتموند برای صعود فقط احتیاج به یه مساوی داشت :n02: تا دقیقه ی 85 از مارسی یک بر صفر عقب بودم:n04: خلاصه با دو تا تعویض موفق شدم دقیقه ی 90 بازی گل مساوی رو بزنم:n09: در عین ناباوری و اصلا بدون اینکه دستم به دکمه ای بخوره تا شادی و صحنه ی آهسته رو رد کنه (در حالت عادی چند بار این کلیک رو فشار بدی تا این صحنه ها رد شه) نه شادی بعد گل رو نشون داد و نه صحنه آهسته :n04::n04::n04::n04::n04: یکدفعه وسط زمین و بازی شروع شد و تمام بازیکنان مارسی شدن مسی و کریس رونالدو و با یک شوت (حداقل 30 متری) دروازه رو باز کردن:n04::n04::n04:(دقیقه ی 94) و هر چی هم زیر توپ میزدم اصلا توپ دور نمیشد و میخورد به این و اون و دوباره جلوی بازیکنای اونا بود:n21::n21:
تو فیفاهای قبلی اینجوری بود ولی نا تا این حد:n29: بابا فیفا ر ی د ی و آب قطعه:n21: