fiddler چی هست. کارائیش در این مورد چی هست؟نقل قول:
Printable View
fiddler چی هست. کارائیش در این مورد چی هست؟نقل قول:
نقل قول:
من قبلا می خواستم به store تو ویندوز 8 دسترسی داشته باشم ولی با قند شکن(پرو-ک-س-ی فا-یر ) نمیشد.با این برنامه در واقع میشد ارتباطات برنامه store رو به سمت قندشکن هدایت کرد.درمورد کسپرسکی هم همینطور.
البته تو سایتش کلیه امکانات این برنامه رو شرح داده :
1-Monitor HTTP/HTTPs traffic from any browser
2-Inspect and debug traffic from any client
3-Tamper client requests and server responses
....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تنظمیات فیدلر برای ویندوز 8:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان یه سؤال:
نسخه های قبلی یه گزینه واسه اسکن فایلهای فشردهی پسورد دار داشت، توی نسخه 2014 پیداش نکردم. حذف شده؟:n29:
سلام به همه دوستان
یادم میاد قبلاً سوالی در باره استفاده از کسپراسکای 2014 پرسیدم که گفتن مورد داره و به هر حال دانلود نکردم.
در حال حاظر اینترنت سکوریتی کسپر اسکای 2013 استفاده میکنم که کلیدش رو به اتمام است.
خواهشاً اگه کلید طولانی مدت جهت این ورژن هست به بنده معرفی نمایید.
و اگر هم مطمئن هستین که ورژن 2014 تکمیل شده و براحتی قابل استفاده هست و مشکلی نداره بنده رو به اون پست یا تاپیک معرفی نمایید.
سپاسگذارم که همیشه پاسخگوی بنده و تمامی دوستان هستین...!
برای کرک و سریال به این تاپیک مراجعه کنید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
برای کرک کسپر2014 باید ابتدا نسخه 2013 رو نصب و اکتیو کرده و سپس 2014 رو بدون حذف نسخه 2013 نصب کرد و نسخه 2014 هیچ مورد خاصی جز همین مورد اکتیو کردن نداره!
ممنوننقل قول:
برای کرک و سریال به این تاپیک مراجعه کنید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای کرک کسپر2014 باید ابتدا نسخه 2013 رو نصب و اکتیو کرده و سپس 2014 رو بدون حذف نسخه 2013 نصب کرد و نسخه 2014 هیچ مورد خاصی جز همین مورد اکتیو کردن نداره!
کلید ورژن ۲۰۱۳ که داره به اتمام میرسه چی؟
باید ریمووش کنم یا بهش دست نزنم؟
دوست عزیز ریمووش کنید (کلید رو) با یه کلید طولانی مدت اکتیوش کنید 2013 رو و بدون پاک کردن 2013 , نسخه2014 رو نصب کنید (ستاپ رو اجرا و نصبش کنید)نقل قول:
سلامنقل قول:
اره حذف شده البته اگه می خوای فایلهای فشرده رو به صورت ریل تایم اسکن کنه تنظیمات file antivirus بزار رو high .
چه موردی داره؟نقل قول:
به نظر من که مشکل خاصی نداره میتونید استفاده کنید فقط میمونه بحث فعالسازی
شما یه کلید مدت دار به کسپر 2013 بدید و سپس کسپر 2014 رو نصب کنید. بارها در همین تاپیک توسط دوستان گفته شده
امکانش هست این کلید طولانی مدتی که فرمودین رو در اختیار بنده قرار بدین؟نقل قول:
ببخشید!نقل قول:
بهر حال بعلت مشغله زیادی که دارم نمی تونستم به تاپیک سر بزنم
اگه امکانش هست این کلید مدت دار رو در اختیار بنده قرار بدین.
و راستی اگه همین کلید مدت دار رو بدم به 2013 و دیگه 2014 رو نصب نکنم مشکلی پیش میاد؟
(منظورم اینه که اگه با 2013 کار کنم موردی داره یا حتماً باید 2014 رو هم نصب داشته باشم؟)
سپاسگذارم.