سلام دوستان ، بالاخره تصمیم رو گرفتم و میخوام یه پراید اطراف مدل 85 86 بردارم ، لطفا در مورد خرید ، نحوه خرید و تست ها راهنماییم کنید ، ممنون از شما
سلام دوستان ، بالاخره تصمیم رو گرفتم و میخوام یه پراید اطراف مدل 85 86 بردارم ، لطفا در مورد خرید ، نحوه خرید و تست ها راهنماییم کنید ، ممنون از شما
سلام خسته نباشیدنقل قول:
در مورد نحوه خرید عموما نقدی هست و
خودتون باید با فروشنده به نتیجه برسید.
موقع تحویل گرفتن خودرو مطالب تاپیک زیر رو بخونید. موفق باشید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دید بد فقط هنگام دور زدن در تقاطع هست که اونمنقل قول:
خیلی وقت ها اصلا به یادش نمیوفتین.
مصرف سوخت رو درست میگین.
اما خوب این عیب هایی که مطرح کردین
نمیتونه دلیل بر انتخاب نشدن سمند در مقابل تیبا باشه
انتخاب قعطی با سمند هست دوست من
آقا خواهشا یه با مرام کمک کنه و محبت کنه بگه الان پرشیا صفر دوگانه سوز(خاکستری) چه قیمته تو بازار؟؟؟:n03::n03::n03:
سلام دوستان . پرشیا مدل 89 و 68 هزارتا کارکرده و یک خوردگی هم سمت در شاگرد گه بدون رنگ در آوردن چند می ارزه ؟(سبز متالیک)
پارس ELX مدل 84 با 230 تا کارکرد گلگیر عقب رنگ داره ابن چند می ارزه (رنگ نقره ای)
راستش ELX برای خودمه می خوام با مدل 89 عوض کنم به نظرتون این کارو بکنم ؟ چقدر سر باید بدم ؟
پارس دوگانه سوز مدل 92 صفرکیلومتر قیمت 36 میلیون توماننقل قول:
پارس مدل 89 قیمت 28.5 میلیون توماننقل قول:
پارس ELX مدل 84 قیمت حدود 20 میلیون تومان
حدود 8 میلیون تومان باید سر بدین که به نظر من اگر وقت بزاری بگردی
میتونی پارس بدون خوردگی و رنگی پیدا کنی
ممنون.ولی واقعا من گیچ شدم.باورت میشه امروز از 35/5 تا 38/700 قیمت گرفتم!نقل قول:
چرا اینقدر تفاوت داره واقعا!!
نظر شخصیتون در مورد افزایش یا کاهش قیمت خودرو چیه؟
درحال حاظر دور دوم سفرهای تابستانی در حال شروع شدن است و این به معنی رونق گرفتن بازار خودروست ، به همین دلیل قیمت ها اندکی بالاتر رفته البته برخی هستند که به قیمت مناسب حاظر به فروش خودرو هستند .نقل قول:
خب آقا پوریا نظر شخصی شما در مورد پرشیا صفر چیه؟چه قیمتی الان خرید بشه مناسبه؟نقل قول: