نقل قول:
hاین طبیعی هست و استفاده از کول پد توصیه میشه
Printable View
نقل قول:
hاین طبیعی هست و استفاده از کول پد توصیه میشه
سلام دوستان،
من یه همچین مشکلی رو دارم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون میشم راهنمایی کنین :)
سلام دوستان خوبين؟شرمنده من ويندوز ويستا روي studio 1555 دارم اورجينالInternet explorer ويندوز قاطي كرده زورم مياد ويندوز عوض كنم آخه كلي آبديت كردم رو بعضي سايتها خوب كار نميكنه مخصوصاً رو سايت دانشگامون اصلاً وارد قسمت كاربري نميشه فكر كنم مشكل داره آخه روي يه لپ تاپ ديگه كه ويندوز ويستا داشت امتحان كردم قشنگ كار كرد چيكار كنم؟اگه ميشه راهنماييم كنين باشه؟باور كنين اگه اين مشكلم درست بشه دعاتون ميكنم.آخه قبل ز اينكه قاطي كنه يك بار تونستم برم داخلش
نقل قول:
خوب از IE 8 استفاده کن چون ماله خوده ویستا 7
از این لینک
می تونی از fire fox هم استفاده کنیکد:http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=en&FamilyID=79154fb4-c610-4a1e-811d-dfe0f1dd84d1
کد:http://www.mozilla.com/en-US/firefox/ie.html
سلام من تازه يه لب تاب خريدم نمي تونم وبكم رو فعال كنم اگه ميشه كمكم كند تشكر
تمام برند ها برنامه ای انحصاری برای استفاده از وب کم دارند ، مثلا ایسر ها برنامه Crystal Eye هستنقل قول:
این نرم افزار هم بد نیست:نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=4512533&postcount=6
سلام دوستان
مودم لپتاپم قاطی کرده . ارور there was no dial tone میده در صورتی که هم مودم نصبه هم کابل سالمه هم خط تلفن
ویندوز هم عوض کردم باز مشکلم حل نشد:41:
سلام دوستان
میبخشید اگه سوالم تکراریه ، حق بدین چون تعداد پستها خیلی زیاده وخوندن همه اونها خیلی مشکله.
اگر هم اینجا جای این سوال نیست لطف کنید وبگید کجا باید مطرح کنم؟
من چند روزیه Aspire 5738G-664G50mn خریدم که خوشبختانه رم اون DDR3 هست ؛ همون اول از کل هارد یک Image گرفتم و بعد از پارتیشن بندی مجدد ویندوز 7 Ultimate نسخه 64 Bit رو نصب کردم و تمام درایور ها و َApplication موجود در بخش مربوط به ویندوز را دانلود کردم و نصب کردم. سیستم به خوبی کار میکنه فقط یک مشکل هست و اونم اینه که :
1) دگمه PowerSmart Key کار نمیکنه و چراغش روشن نمیشه فقط هر بار فشار میدم برنامه Launch Manager اجرا میشه بدون روشن شدن چراغش ، به نظر شما مشکل از کجاست ؟ نکنه این مدل از این امکان پشتیبانی نمیکنه ؟ یا اینکه مشکل سخت افزاریه ؟ میشه راه انداختش ؟
2) اون کلید کوچک سمت راست کلید بلوتوس که فکر کنم مربوط به نرم افزار Backup هست اون هم کار نمیکنه و چراغش روشن نمیشه ! فکر میکنید مشکل از کجاست ؟
3) میشه بگید از کجا میشه فهمید که صفحه نمایش LED هست یا LCD ؟ چون بر تبطق گفته بعضی از دوستان در یکی تاپیک ها مثل اینکه سری آخری که سازگار آورده دیگه LED نیست همانطوریکه رم ها شون DDR3 نیست
4) همونطور که گفتم رم لپ تاپ من DDR3 است البته به استناد برنامه CPUZ آیا میشه به این برنامه اعتماد کرد ؟ و اینکه چطور میشه فهمید باس اون چنده و آیا 1066 هست ؟
5) و در آخر هم میشه لطف کنید و لیست مشخصات دقیق این مدلو بگید ؟
چون همونطور که میدونید در سایت ایسر در بخش ویندوز 7 64Bit برای مودم ، WLan ، Touchpad ، Bluetooth ، Webcam چندین نوع وجود داره و ادم سردرگم میشه کدوم یکی رو دانلود کنه البته من همه را دانلود کردم و باه خود ویندوز اجازه دادم بهترین رو انتخاب کنه ولی در مورد بلوتوث پشت لپ تاپ نوشته نوعش Foxconn ولی درایور Broadcom روش نصب شد یا در مورد WLAN خودش گفته Acer Nplify 802.11 ولی اینتل 5100 شناختش!
در پایان از همه دوستان متشکرم و عذر میخوام اگه سوالاتم خیلی ناشیانه و بی ربط هستن.
حق نگهدارتان
سلام به همه دوستان...
یه مشکل برای ویندوزم پیش اومد که مجبور شدم دوباره ریکاوری کنم ، این مشکل باعث شد که از داخل ویندوز هم نشه ریکاوری انجام داد !
ویندوز اورجینال این لپتاپ(سونی وایو) ویندوز 7 64 بیته !
با نرم افزارهای VAIO ازش پشتیبان هم گرفتم توی دوتا DVD و درایو ریکاوری هم حذف نشده و اطلاعاتش سالمه (با لینوکس چک کردم)
برای ریکاوری از منوی استارت-VAIO CARE دستور ریکاوری رو زدم ، بعد از اینکه ویندوز رستارت شد ، توی بوت ریکاوری موند و فقط صفحه سیاه نشون میده ، حتی خواستم ویندوز کپی نصب کنم ولی انگار فقط از درایو ریکاوری بوت میکنه نه از درایو C و دوباره همون صفحه سیاه !
DVD هم گذاشتم ولی هیچی نمیتونه لود کنه ، شاید هم این DVD ها Bootable نیستن...
ممنون میشم راهنمایی کنید...