نقل قول:
اصلا مایل نبودم که پستتون رو جواب بدم... اما به نظرم ضرر جواب ندادن به شما از جواب دادن به شما بیشتره....
ضمن اینکه همین اول کاری از سینا جان هم خواهش می کنم پست بنده رو پاک نکنن... چون نه بی احترامی کردم به کسی نه قصد ایجاد جنجال رو دارم...
توقع شما واسه من مهم نیست...
اما بعد:
ما از شما یه سوال پرسیدیم که این 99% دنیا از تو کدوم نظرسنجی اومدن بیرون؟ لطفا منبع جملتون رو فاش کنید (حتی اگه منبعش خودتونید!)
سلام خدمت همه
با اینکه اعلام کردم دیگر جواب شما را نمیدم ولی لازم دانستم جواب این پست شما را بدم که استاد سفسطه هستید
دوست گرامی من بنده گفتم 99 درصد دنیا دیدند که مسی بهترین بازیکن دنیا انتخاب شد منظور من مردم هست که فوتبال را دنبال میکنند و اون 1 درصد هم از دید من انسان هایی هستند که منطق قبول واقعیت ندارند
الته اینجا من شهامتشو دارم که اعتراف کنم اشتباه کردم چون فکر کنم دوستانی که منطق قبول واقعیت ندارند بالای 15 و 20 درصد هستند حالا شما بگو ایا قبول داری مسی بهترین بازیکن انتخاب شد !؟
نقل قول:
بعد جنابتون اومدید برای اینکه برای اینکه خدای نکرده کاربرای دیگه نگن یه بارسلونایی کم آورد، جملتونو چسبوندین به بازیکن سال و توپ طلا... نمیدونم شما تو تاپیک بهترین بازیکن سال جهان بودید یا نه... اما یه سری حتما بهش بزنین... من با وجود اختلاف سلیقه هایی که با یکی از مدیرای انجمن (نام کاربریش خاطرم نیست) داشتم، (سره عدم حضور اسنایدر در لیست سه نفره و انتخابش نشدنش به عنوان بهترین بازیکن)، هیچ وقت عالی بودن مسی رو زیر سوال نبردم و محض اطلاع اون رفیق پ.خ دهندتون، موقع انتخاب مسی ما تو پی سی بودیم و درباره انتخابش صحبت می کردیم!! شما رو نمیدونم کجا بودید.
من مقصر نیستم که شما منظور منو درک میکنید یا خیر مشکل شما هم این هست دوست دارید پستهای طرفداران بارسلونا به هر صورت جواب بدید اونم بدون اینکه اول متن با دقت بخوانید
در ضمن شما برنامه تکرارشم ندید ولی گوگل هست میتوانید سرچ کنید و بهترین بازیکن این دو سال گذشته را مشاهده کنید
نقل قول:
حالا مسی رو مربی ها و کاپیتان ها انتخاب کردند... اوکی؟... 99 درصد اونا تماما مسی رو انتخاب کردن؟؟ (این عدد 99 هنوز مشخص نیست از کجا اومده)
حالا ما فرض میزاریم که 99% کاپیتان ها و مربی ها مسی رو انتخاب کردن... این واژه بولد شده دنیا از کجا اومده...؟؟ یعنی بالای 99 درصد کره زمین فقط مسی رو قبول دارن به عنوان بهترین بازیکن؟! برای غلو کردن راه های بهتر و معقول تری هم هست.
شما مشکلت 99 درصد هست ؟ باشه 60 درصد حل شد؟ یا هنوز مشکل دارید ؟
ببینید یک مثال میزنم الان رئیس فدراسیون ایران کفاشیان هست همه اینو قبول دارند اگر کسی بیاد بگه نه ایشون رئیس نیست ایا مهم هست ؟ انتخاب مسی هم همینطور چون ثبت شده و انتخاب شده حالا بیان بگن مسی بهترین نیست ایا مهم هست ؟ نه اصلا مهم نیست اندی کول بهترین خوبه ؟:11:
نقل قول:
بعد شما ماشالا چون خیلی زود اومدید، دوست دارید که زود هم برید!! من مثل شما نیستم که بدون دلیل و مدرک حرف بزنن... شما برو یه سری به آرشیو انجمن خبر بزن... گزینه جستجو همین بالاست... نام کاربری منم معلوم... بعد از مطالعه بیا منو به ضد بارسایی بودن متهم کن...
الان تو اد لیست من + دوستای صمیمی من در پی سی، کسانی هستند که خیلی بیشتر از شما طرفدار بارسلونا هستند و خیلی کمتر از شما میان این طرفداریشون رو تو بوق می کنن... اگه من با بارسا مشکل داشتم، هیچ وقت هیچ طرفدار بارسایی درخواست دوستی به من نمیداد...
البته مهم نیست شما چه فکری میکنید... اصلا شما فکر کن من آنتی بارسایی تیر!
ضمنا منم مثل شما یه کاربر این انجمنم و مختارم هر جا که خواستم پست بدم... هر کسی این اختیار رو داره و به هیچ عضوی از انجمن نیومده که این اختیار رو زیر سوال ببره...
اینم از اون حرفهایی که منطق ازش فواران میکرد!
ایا شما واحد سنجش درصد خالصی هوادارای یک تیم هستین؟ البته یک نکته را درست میگین بنده چون عاشق باشگاه بارسلونا هستم دوست دارم اخرین هوادار باشگاه باشم و بقیه دوستان بارسلونایی از من بهترن و بیشتر عرق دارند . برای من مهم نیست مهم عشق به باشگاه مورد علاقمه ولی این نکته میدونم از شما درصد عشق به باشگاه مورد علاقم بیشتره چون تو بحث های تیمهای دیگر دخالت نمیکنم و برام هم مهم نیست چون تنها چیزی که مهم هست برام بارسلونا هست بازی تیمهای دیگرم فقط برای تفریح میبینم ولی باشگاه مورد علاقه خودمو بازیاشو با عشق میبینم :11: و هیچ وقت مثل دیگران نیومدم موفقیت تیمهای دیگر زیر سوال ببرم ! تنها مشکل من اینه که سعی میکنم از حقانیت تیم مورد علاقم دفاع کنم .
نقل قول:
کافر همه را به کیش خود پندارد...
.
در کل دوست گرامی... رفتار شما و نظایر شما در پی سی باعث شده که خیلی ها از کاربرا از بارسا بدشون بیاد... و شاید خود همون دوستان هم بدونن که علت این عدم علاقه و بعضا نفرت بیش از اینکه از بارسلونا باشه، از هوادارای بارساست که رفتارهاشون به مانند شماست که غرور زیاد ویژگی بارزشه و ضمنا:
این جمله بیشتر برای شما صدق میکنه در بیشتر مواقع تو بحث های حاشیه ای که به کل کل ختم شده هواداران ضد بارسلونا شروع کننده بحث بودند چون برای خود شخص بنده مهم نیست تو بحث های تیمهای دیگر شرکت کنم ولی بعضی ها اگر در روز یک پست در مورد بارسلونا و هوادارانش ندند شب را به روز و روز را به شب نمیتوانند برسانند . در ضمن چه غروری بنده دارم ؟ دفاع از تیمم اسمش غروره ؟ کسی بیاد بگه منچستر تیم کوچکیه و شما بیای با دلیل و مدرک بگی منچستر بزرگه بعد اسم این حرکت غروره زیادیه ؟ باور کنید تو این بحث خودتونم به اون راه زدید و صادق نیستید :ایکس
نقل قول:
به نظرم به جای اینکه به همه انگ ضد بارسایی بزنید و و توهم این موضوع رو داشته باشید (بر وزن توهم توظئه)، یه مقدار در رفتار هاتون تجدید نظر کنید...
این موضوع بیشتر در مورد شما صدق میکنه:11:
نقل قول:
به نظر من مثال کافر همه را به کیش خود پندارد هستش... چه دلیلی این آقا دارند که هی هر کسی رو ولو نقد سالمی هم می کنه بهش لقب ضد بارسایی بودن میدن...؟ آیا غیر از اینه که خود ایشون هم احتمالا ضد تیم هایی نظیر رئال، آرسنال یا منچستر هستند؟
تا یک بحثی در مورد بارسلونا میشه شما سریعا با یک پست ضد بارسایی بودن خود را ثابت میکنید ولی بنده فقط از باشگاه مورد علاقم دفاع میکنم و به تیمهای دیگر هم احترام میزارم و هیچ وقت شروع کننده بحث حاشیه ای نبودم
نقل قول:
ایشون هم طرفدار بارسا هستند... پست معروف اشک نانی دراومد و من دوست دارم یونایتد ببازه هنوز کهنه نشده.
خود من وقتی نانی مصدوم شد از ته دل ناراحت شدم و تو فروم مربوطه هم اعلام کردم . حالا کسی دیگر گفته و خوشحال بوده من متهم هستم ؟ این منطق هست ؟ ایا کسی دیگر را به جرم قتلی که کسی دیگر کرده اعدام میکنند ؟ :ی
QUOTE]
نقل قول:
حسین جان چیزی که ما اینجا می بینیم صدق میکنه و مثال کافر نیست. چقدر می بینی هوادار تنها بارسا بیاد در مورد یونایتد نظر بده؟ رونی یا فرگوسن رو زیر سوال ببره. مسخره کنه. حتی بیشتر از صحبت درباره تیم خودش!
اینو ("رفتار شما و نظایر شما") قبلا از دوستمون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شنیدم اما باور نمی کنم اعتقاد یک هوادار منچستر باشه. فکر می کنی چرا دیگران با اولین شکست یونایتد فارغ از امتیاز حسابی کیف و خوشحالی کردن؟ بخاطر اخلاق بد هواداراش؟! باید موفقیت رو خوب بشناسی.
راستی ممنون. منم صعود و شرایط تیم رو تبریک میگم.
ممنون سینا جان بابته پست کاملت بدون وابستگی به جناحی حرف دل منو بیان کردی :40:
شما درست میگی کلا ما ها باید در پست گذاشتن دقت کنیم چون بعضی از دوستان فقط منتظر هستند که از یک اشتباه یا نمیدونم 1درصد بالا و پایین کردن چیزی استفاده کنند و همونو بصورت چماق بر علیه خودمون استفاده کنند . کاری که ما نمیکنیم !
در بالا هم توضیح دادم منظور از اون درصد کسانی هستند که فوتبالو دنبال میکنند نه کسی که در یک روستای دور افتاده در افریقا فوتبال نمیشناسه و فقط غذا و زنده موندن براش مهمه ولی چرا باید سر این حرف اینقدر بحث بشه ؟ والا اگر یک هوادار بارسلونایی بیاد بگه رونی بازیکن خوبی نیست فکر کنم قتل نفس اتفاق بیوفته :ی
در کل بنده قبول دارم رئال تیم بزرگیه و منچستر هم همینطور و خیلی تیمهای دیگر ولی اگر کسی بخواد باشگاه مورد علاقمو کوچیک کنه سعی میکنم با امار و ارقام ضد اینو ثابت کنم ^^
البته این روزها همه سعی در کوچیک کردن تیمهای موفق دارند چه میشه کرد :13:
good luck :40: