اقا کسی میدونه چطوری باید بازی لول رو بیاری توی تب گارنا؟
Printable View
اقا کسی میدونه چطوری باید بازی لول رو بیاری توی تب گارنا؟
خبر جدید .....
اون مپ ARAM تغییرات در بخش mach دادن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک نوع پوینت خاصی برای این بخش در نظر دارن .....
I let you know we were working on a matchmaking queue for Howling Abyss, but it wasn’t quite ready for testing. Well, with today’s PBE patch that’s changed! Once PBE comes back up you can try out our new queue and help us test out a new ARAM feature we’ve added especially for this queue: rerolls.
While the random element is a really fun part of Howling Abyss, we also understand there are times you simply don’t want to play a particular champion. That’s why we created the reroll feature specifically for this queue. When you’re really not in the mood to play your particular champion on Murder Bridge, you can reroll and get a different random character instead.
Here’s how it works. As you play matchmade games on Howling Abyss, win or lose, you’ll earn points you can save up to purchase a reroll in champion select. You’ll earn a base number of points every match, along with some bonus points based on the number of champions you own. While there is a cap on the number of points you can store up, you’ll be able to reroll multiple times in a single champion select if you’ve got the points.
این HP لیمیت کردن
این فکر می کنید چی باشه ؟ چمپ ؟
اسمش Poro Snax
There were some new files for the previously uncovered Poro Snax BUT they are still not available in the shop to buy. Since I know you are bummed about this, I want have this here picture of a Poro. He's so cute.
برای مپ جدید ....!
بهتر آخیشششششش الان سه هفته است منتظرش بودم :دی ببینم حالا کسی چمپ رندوم میوفته جرات داره لیو بده :n10:نقل قول:
HP رو لیمیت کردن مسخره اش کردن دیگه تموم لذت مید و تاپ رفتن به همینش بود :دی :n26::n02:
Kser دریغ از یک دونه Assist. :n10:نقل قول:
دوستان سرور های اوروپایی در دست تعمیره من نتونستم امروز اصلا برم و اگه بازی میومد یا لگ داشتم یا سرویس چت خراب بود فک کنم اپدیت ها تو راهه
کسی مشکلی نداشته؟
دوستان jungling چه فایده ای داره؟ هر فایده ای داره لطفا بگید اخه برا 70 تا سکه این همه وقتو صرف jungling میکنن برا چی؟
بعد این lane ها هر کدومش خصوصیاتی داره؟ مثلا اگه darius عوض اینکه بره بالا بیاد پایین مشکلی پیش میاد؟یا هر هیرویه دیگه؟
این چیز های اصلی رو یکی کامل توضیح بده ممنون میشم
بعد بعضی وقتا دیدم وقتی مینیون یکی میکشه علاوه بر مثلا 25 سکه یه 2 یا 3 سکه هم میده این سکه ها از کجا میاد؟
من وقتی فهمیدی هر هیرو برای یه لاینه بیخیال بازی شدم ولش کردم اون دو سه تا سکه مربوط به باف یکی از هیروهاست که پاستور دستشه
این بخش بیشتر برای رانک یا همین لیگ ، جونگل به غیر اینکه تو جنگل فرام میکنه و نقش گانگ داره که باید به هر سه لاین کمک کنید در مواقع ضروری این کلا جزو قوانین بازی ....نقل قول:
دوستان jungling چه فایده ای داره؟ هر فایده ای داره لطفا بگید اخه برا 70 تا سکه این همه وقتو صرف jungling میکنن برا چی؟
بعد این lane ها هر کدومش خصوصیاتی داره؟ مثلا اگه darius عوض اینکه بره بالا بیاد پایین مشکلی پیش میاد؟یا هر هیرویه دیگه؟
این چیز های اصلی رو یکی کامل توضیح بده ممنون میشم
البته تو سرور وست بخش نورمال اکثریت این رعایت میکنن
برای lane میتونی از سایت lolking یا moba کمک بگیری داریوس بیشتر جونگل تاپ جواب میده ...... معمولا AP یا چمپ mage مید میرن
bot یه ساپورت و ADC Carry میره... مثل ezral و sona...
دمت گرم همیشه میام اینجا خبرات رو می بینم خیلی حال می کنم:n16:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
این رو منظورشه!:n02::n08:
هیرویه نفله گیر میارید میریزید سرش باهم گنگش می کنید در عین حال بنگ هم میشه:n02:نقل قول: