بله درسته چک کردم نوشته صحیح نمی باشد قبلا سالم بود نمی دونم چرا حذفش کردن مسئولین 4shared !!! انگار نمی دونن کف گرگی های من تو محل معروفه :21: اوکی فدای سرم ضمیمه می کنم لینکشم میذارم پست اولنقل قول:
Printable View
بله درسته چک کردم نوشته صحیح نمی باشد قبلا سالم بود نمی دونم چرا حذفش کردن مسئولین 4shared !!! انگار نمی دونن کف گرگی های من تو محل معروفه :21: اوکی فدای سرم ضمیمه می کنم لینکشم میذارم پست اولنقل قول:
دستتون درد نکنه
باسلام
دوستان من تو مرحله 14 گیر کردم بعد از اینکه تو اسکله معلوم شد قاتل پدرم کیه
و همه رو کشتم پول روهم برداشتم حالا باید چکار کنم دیگه هیچ راهنمایی نمیکنه.
همه تو اونجا مشل دارن!
باید 25000 دلار در بیارین (دزدی،اوراق کردن و etc.) بعد رو نقشه یه علامتی میاد که میرین اونجا و بعد بازی تموم میشه
بازی رو امروز تموم کردم ...
بازی خیلی جالبی بود و نسبت به نسخه 1 خیلی بهتر شده بود !!!
از نظر گرافیک - گیم پلی - صداگذاری هم خیلی خوب بود !!
اما چیزی که من رو فوق العاده ناراحت کرد باگ ها موجود در بازی بودند که واقعا نباید همچین باگ های در همچین بازی وجود
داشته اند !!
برای مثال :
- یه جا ماشین من نصفه رفت داخل آسفالت !!
- در یه مرحله ی هرچی به طرف تیر میزدم نمی مرد !!
- یه جا هم اول صدا ویتو اومد بعد لب هاش تکون خورد !!
-----------------
خلاصه بازی خیلی باگ داشت .... !!
------------------
آخرش هم معلوم نشد چی شد !!؟؟
- جو کشته میشه ؟
---------------------
یه ایراد هم این بود که شما چندین تا اسلحه می تونید با خودتون حمل کنید که خیلی غیر طبیعی هست ... !!
-------------------
حالت های مستی ش هم خیلی باحال بود ، حیف یکم کوتاه بود !!
-----------------
در کل بازی خیلی خوبی بود ....
نقل قول:
در مورد اینکه میگی در کل بازی خوب بود قبول دارم اما نسبت به اسمش اصلا هم جالب و خوب نبود
در مورد اینکه میگی نسبت به نسخه یکش بهتر بود 1000000000% مخالفم به نظر من نسبت به نسخه اولش افتضاح و فاجعه بود و آبرو یکش رو هم برد اصلا مافیا 2 در مقام مقایسه با 1 نیست تازه این بازی آبروی مافیا 1 رو بر باد داد
مافيا 2 نااميد كننده ترين بازي امسال بود و بس...!
آخه به اينم مي گن بازي؟
من به شخصه هنوز هم يكش رو ترجيح مي دم!
طبعا به نسخه یک پیشرفت های داشته و بازی خیلی بهتر شده ...
اما بازم هر کسی نظر و عقیده خاص خودش رو داره !!!
اسم بزای هم از نظر من خیلی خوب بود چون شما اگه دقت میکردید دنیای مافیای بود !! (( پدر خوانده ها ))
در کل بازی می تونست بهتر باشه .. (( باگ هاش خیلی حالم رو گرفت ))
حالا باید ساعت شنی بزاریم تا mafia III بیاد !! :31: (( من احتمال میدم برای نسل بعدی کنسول ها باشه ))
آقا من نمیدونم تو این بازی چی کار کردم ( آهان یادم اومد یه پلیسو کشتم ! ) پلیسا دیگه ولم نمیکنن ! چی کار کنم ؟ مثل gta هم ستاره های پلیسش که تموم نمیشه !
میشه یه نفر اینو جواب بده ؟نقل قول: