از من هم مثل شما تا چند روز پیش با یوزر و پسورد قدیمی وارد پنل جدید می شدم ولی الان نمی شه!!!:41:نقل قول:
Printable View
از من هم مثل شما تا چند روز پیش با یوزر و پسورد قدیمی وارد پنل جدید می شدم ولی الان نمی شه!!!:41:نقل قول:
بچه ها به گیرنده های خود دست نزنید اشکال از سایته.یه بار وصله، یه بار قعطه .
این نجات دهنده یکی از این مخابراتیاست خوب آمار دستشه کی وصل میشه.دفعه قبل که وصل شد اومد اعلام کرد.
نجات دهنده جان، اگه وصل شد بازم بیا بگو.
ببین به چه روزی افتادیم، چی داشتیم چی شد.من اینترنتم شده یه ساعت adsl یه ساعت دیال آپ.
كسي ميدونه شماره شركت داده نگار چنده ؟؟
من وحشتناک شاکیم
یه مشتری داشتم اینتر نت میخواست براش از روی سایت ثبت نام کردم (چی بگم بعد از 3 ساعت انتظار لود شدن فرمهای ثبت نام-خدا لعنتشون کنه این قدر بی سوادن)
بعد از اون سه ساعت کوفتی تا یه هفته میشد وارد پنل شد و اوضاع رو چک کرد الان 4 روزه اصلا یوزر و پس کار نمیکنه
امروز هم اصلا وارد نمیشه(خدا لعنشون کنه)
دیگه داره حالم به هم میخوره(یه عمره دارم از صبا اینتر نت میگیرم برای کل مشتریهام این قدر مشکل نداشتم که واسه این یکی ازن قدر مشکل دارم دیگه داره میزنه بالا اور دوز شده اعصابم(خدا لعنشون کنه)
حیف نون
یه سری آدم بی شواد بی عرضه آقازاده پر رو پارتی کلفت ریختن تو این مخابرات
خدا وکیلی به یوز ر های همین تاپیک فروم خودمون هم میدادن خدایی خیلی بهتر از این بی سوادها درش میآوردیم
خدا لعنتتون کنه
ایشا الله امام زمون بیاد با اون شمشیرش همتون روووووو........
ای گفتی رفیق نصفشون به گاگول گفتند زکی
خدایی من خودم کارم وب و کامپیوتره پایان نامه من یه فرم تو پی اچ پی بود من حاضرم سه چهار روز براشون کار کنم از این وضعیت در بیان خدایی افتضاح افتضاح افتضاح
اینا به خر گفتن زکی
واقعا خجالت داره قطعی سایت اون هم این همه ساعت
مسخره است
الان همه دارن وب 2 می نویسن با ایجاکس شما هنوز تو یه طراحی ساده و لاگین و کوکی و سیجن موندید
واقعا شرم آوره
آخه مگه چیه خدایی خجالت آوره دوستان شما وب کار نکردید ولی اصلا کاری که اینها دارن تو وب میکنن خجالت آوره اسفناکه
چی بگم دارم آور دوز میکنم از شدت خشم
این پنلشون هر روز خرابه.حالا که خودمون می خوایم پول تو کیسشون کنیم، اینا نمی خواند.
دوستان سلام
بعد از چند روز که از سفر اومدیم خوشحال رفتیم گفتیم حالا حتما میشه شارژ کنیم و اینترنتمون وصل بشه رفتیم دیدیم اصلا سایتش برا شارژ باز نمیشه
اینا دیگه شورشو در آوردن من از همه جور شرکتی اینترنت گرفتم تا حالا اینجوریشو دیگه ندیدم آخه بگو بابا تو که بلد نیستی یه سایتو درست کردنی چه به اینترنت ارائه کردن
.......
اصلا ولش کن انقدر اعصابم داغونه که...............
برن خجالت بکشن
شرم کنن
حیا کنن
اینتر نت و رها کنن
نمیتونی پنل رو بده بقیه شرکتها چرا اختصاصی خودت میکنی
چرا نمیزاری بقیه این شماره های جدید پال سیتون رو رانژه کنن
خدایی اگه این شماره مشتریم رو یه شرکت دیگه ساپورت میکرد عمرا میومدم سراغ این مخابرات
اصلا نگران نباشید بزودی منجی اینترنت با نام مستعار نجات دهنده میادو همه رو خوشحال میکنه که سامانه درسته کی می گه خرابه؟؟؟ و یه عالمه خبرایه خوشحال کننده برامون میاره و از شاهکارها و مزیتهای اینترنت مخابرات میگه که در هیچ نقطه ای از دنیا نمی تونید نمونه اونو پیدا کنید. نجات دهنده عزیز ما همگی بی صبرانه منتظر ظهورت هستیم که گرفتاریهای ما فقط با ظهور تو حل میشه.