حالا همون :31:نقل قول:
Printable View
حالا همون :31:نقل قول:
سلامنقل قول:
دوست عزیز هر ایده ای که داشته باشی تک نفری نمیتونی اون رو پیاده کنی مگر اینکه چندین سال فقط برای ساختش روی اون وقت بزاری ( حتی اگه بازیت خیلی ساده باشه ! حتی اگه بازیت پازل باشه ... )
این حقیقتی هست که خیلی ها نمیخوان قبول کنن. منم قبول نداشتم . میگفتم تک نفری میشه یه بازی ساده برای فروش توی شبکه های مجازی ساخت اما وقتی خودم استارت کارم رو زدم که برای iPhone یه بازی با UDK بسازم دیدم نمیشه ! همش به مشکل میخوردم ! الان حسرت اون چند ماه زحمت رو میخورم . انسان ذهنش پر هست از ایده های مختلف و ایده فقط مربوط به شخص خاصی نیست که بگیم ایده داشتن برای ساخت بازی کافیه . شما اگه واقعا میخوای توی این کار موفق باشی و راه اشتباهی که توسط من یه بار رفته شده رو نری ، پست توی امضام رو بخون . با توجه به اینکه شما برنامه نویسی بلد نیستی و میخوای توی بازیسازی کارت رو ادامه بدی مجبوری که Game Artist بشی .. کامل در موردش توضیح دادم . اگه دیدی ذوق و استعداد Game Artist بودن رو نداری ( چون Game Artist ها عین نقاش هستن ... هر چی محیط از نظر هنری زیبا تر باشه ، دلنشین تر میشه ) طرف بازیسازی نیا ...
خیلی مطلبت جالب بود :10: فاز بردمنقل قول:
ولی من از سن فکر کنم 12 سالگی به بازی سازی علاقه مند شدم ولی نمیدونم چی شد که این ارزو و علاقه از ذهنم رفت (مقصر یه موجود خبیسی هست به نام پسر خاله!)
و فکر کنم ذوق هنری رو هم دارم (برای کاراکتر سازی ) داستان نویسیم هم خوبه و بعضی وقتا خودم برای خودم گیم پلی و داستان بازی مینویسم همرو هم انبار کردم زیر تختم چون کسی بهشون اهمیت نمیده به جز یه دسته که اونا هم رفیقامن که هرکی داستان های منو خونده گفته اگه میشد این بازی رو ساخت اجب چیزی میشد!:8: همین حرقا بهم قوت قلب میداد و بازم مینوشتم و بازم .......
یه عقده شده بود برام که کم کم فراموشش کردم ولی امروز که اتفاقی نگاهم به این تاپیک افتاد دوباره شاد شدم و ایندفعه دیگه تصمیممو گرفتم دعا کنید موفق بشم فهمیدم c++ هم به کار انمیشن و کاراکتر میخوره حتما سای می نم این تابستون یادش بگیرم شاید بکارم امد:8:بازم تشکر از شما بابت راهنمایی و پست قشنگتون
خیلی حرف زدم شرمنده هیچ کدومشم ربطی به تاپیک نداشت بازم شرمنده:46:
ببین c++ یک زبان برنامه نویسی شی گرا هست و برای ساخت انجین بهترین زبان ممکن هست , اگه میخوای برنامه نویس بازی بشی باید c++ رو یاد بگیری و اگه میخوای game artist بشی باید کار با نرم افزار ی های گرافیکی مثل photoshop برای گرافیک دو بعدی و برای گرافیک سه بعدی نرم افزار های سه بعدی مانند 3D Max , Maya , Blender یاد بگیری.نقل قول:
من از 10 سالگی بازی سازی رو شروع کردم ! بعضی از بچه های قدیمی مثل احسان این رو میدونن ..نقل قول:
داستان ، ایده ، گیم پلی همه چی رو هر کس میتونه توی ذهنش خلق کنه ... کمپانی های ایرانی هم پول نویسنده نمیدن
مثلا داستانشون رو میرن از یک اتفاق تاریخی در میارن مثل میرمهنا ... یا از یک کتاب مثل سوشیانت که بعدا شد گرشاسپ . هیچ کس به ایده کاری نداره
اگه بازیت اکشن و اینجور چیزاست بیخیال ایده ها بشو . اگه واقعا ایده های خوبی داری که میتونه یه چیز جدید رو به دنیای بازی ها اضافه کنه ( مثل بازی Crayon Physic یا Bo ) روشون کار کن .. و گرنه ایده های کلیشه ای رو همه توی ذهنشون دارن
اگه میخوای Game Artist بشی افراد حرفه ای توی این کار میتونن بهت کمک کنن .. کاربر hadi665 یکی از اون ها هست
اگه میخوای Game Programmer بشی باید ++C یاد بگیری که یاد گرفتنش و تمرین کردنش و کار با انجین های اوپن سورس چند سال وقتت رو میگیره
سلام...
می شه بوسیله کیبورد، زاویه پرسپکتیو رو عوض کرد منظورم اینه که با کلید های جهت نما فقط می شه راست و چپ و چلو و عقب رفت نمی شه مثلا" مکعب رو به وسیله کیبورد چرخوند چون بوسیله موس، لغزش ایجاد می شه و کلا" تنظیمات به هم می خوره.
نه زیر نویس ندارننقل قول:
یادمه محمد به هر کس که مشکل زبان داشت میگفت اگه شده چند وقت بازیسازی رو کنار بزاری ، کنار بزار ولی زبانت رو حتما تقویت کن
بالاخره یه جا گیر میکنی ... حتما زبانت رو قوی کن و گرنه به مشکل میخوری
شما باید nFringe رو نصب کنینقل قول:
ممنون بابت جواب
نصب کردم !کد:شما باید nFringe رو نصب کنی