فکر کن یادت میاد!نقل قول:
خیلی جالب بود
من نمی دونم چرا سوتی ندارم ؟؟؟؟؟
Printable View
فکر کن یادت میاد!نقل قول:
خیلی جالب بود
من نمی دونم چرا سوتی ندارم ؟؟؟؟؟
داداشم یه تکیه کلامی داره وقتی بهش میگیم راست میگی میگه جون تی عمه این ییه مدت به من سرایت کرده بووود
یه روز رفتیم خونه خاله تو حیاط بووودیم دختر خاله بهم میگه بقیه کو گفتم نیومدن بچه میگه راست میگی ؟؟؟من: جون تی عمه :31:
دختر خاله:عمه هوری رو میگی؟؟؟( عمه اش اینا خونشون بودن وقتی اینو شنیدن اومدن پایین سلام علیک و منم که آبروم رفت :41:)
داشتم به دوستم یه اهنگ بلو توث میکردم رمش جا نداشت حجم آهنگ 4.4 بووودد اون 4.3 داشت بهش گفتم فقط یه کییلو بایت دیگه میخوادا:20: یکم نگام کرد گفت یکی نیست 10 تاست این چیزا رو یاد بگیر مثلا رشتت ریاضیه آبروی ما رو یجا میبری منم اومدم درستش کنم گفتم نه تو اشتباه میکنی :13:10 کیلوبایت میشه یکی مثلا چطوری 30 کیلوبایت میشه 3 مگابایت
دیروز یکی از نزدیکان (خیلی نسبتشون با ما نزدیکه ) زنگ زده بووود به گوشی که به اطلاعم برسونه بهم خیلی علاقه مند :40:شده اولش خیلی قشنگ شروع کرد حال همه رو پرسید این کجاست اون کجاست بعد شروع کرد : الان چند روزه ندیدمت اعصابم خورده همش تو خونه نشستم اسمتو مینویسم رو کاغذ هی مینویسم پریسا....
من::18::18::18::18:
یعنی مینویسم مونا:41:
چیزی نگفتم یکم خندم گرفت دوباره اومد ادامه بده گفت ببین پریسا خانوم....:18:
آقا من دیگه داشتم میمردم از خنده دید بد سوتی داده گفت بخدا پریسا اسم این آهنگه اس من زیاد گوش دادم قاطی کردم (آخه چه ربطی داشت ) الان برات میذارم خودت گوش کن :8:گذاشت خواننده یه دفعه گفت نازی نازی نازگل من .....:31:
دیگه داشتم میمردم از خنده اونم اصرار داشت که تو cd اسم آهنگ پریساست (بازم ربطی نداشت ) آخرشم از خنده فقط تونستم بگم به پریسا خانوم نه ببخشید به مامان اینا سلام برسونید:21: گوشی رو قطع کردم.
خیلی باحال بود :دی راستی چه قدر تو خاطرخواه داری...نقل قول:
دیروز یکی از نزدیکان (خیلی نسبتشون با ما نزدیکه ) زنگ زده بووود به گوشی که به اطلاعم برسونه بهم خیلی علاقه مند شده اولش خیلی قشنگ شروع کرد حال همه رو پرسید این کجاست اون کجاست بعد شروع کرد : الان چند روزه ندیدمت اعصابم خورده همش تو خونه نشستم اسمتو مینویسم رو کاغذ هی مینویسم پریسا....
من:
یعنی مینویسم مونا
چیزی نگفتم یکم خندم گرفت دوباره اومد ادامه بده گفت ببین پریسا خانوم....
آقا من دیگه داشتم میمردم از خنده دید بد سوتی داده گفت بخدا پریسا اسم این آهنگه اس من زیاد گوش دادم قاطی کردم (آخه چه ربطی داشت ) الان برات میذارم خودت گوش کن گذاشت خواننده یه دفعه گفت نازی نازی نازگل من .....
دیگه داشتم میمردم از خنده اونم اصرار داشت که تو cd اسم آهنگ پریساست (بازم ربطی نداشت ) آخرشم از خنده فقط تونستم بگم به پریسا خانوم نه ببخشید به مامان اینا سلام برسونید گوشی رو قطع کردم.
نقل قول:
داداشم یه تکیه کلامی داره وقتی بهش میگیم راست میگی میگه جون تی عمه این ییه مدت به من سرایت کرده بووود
یه روز رفتیم خونه خاله تو حیاط بووودیم دختر خاله بهم میگه بقیه کو گفتم نیومدن بچه میگه راست میگی ؟؟؟من: جون تی عمه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دختر خاله:عمه هوری رو میگی؟؟؟( عمه اش اینا خونشون بودن وقتی اینو شنیدن اومدن پایین سلام علیک و منم که آبروم رفت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
مگه شما شمالی هستین؟
نقل قول:
داشتم به دوستم یه اهنگ بلو توث میکردم رمش جا نداشت حجم آهنگ 4.4 بووودد اون 4.3 داشت بهش گفتم فقط یه کییلو بایت دیگه میخوادا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یکم نگام کرد گفت یکی نیست 10 تاست این چیزا رو یاد بگیر مثلا رشتت ریاضیه آبروی ما رو یجا میبری منم اومدم درستش کنم گفتم نه تو اشتباه میکنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 10 کیلوبایت میشه یکی مثلا چطوری 30 کیلوبایت میشه 3 مگابایت
آدم سوتی میده خوب نیست ماست مالیش کنه بدتر میشه مثل من فقط بخند بگو هه هه هه تا فکر کنن عمداً گفتی
نقل قول:
دیروز یکی از نزدیکان (خیلی نسبتشون با ما نزدیکه ) زنگ زده بووود به گوشی که به اطلاعم برسونه بهم خیلی علاقه مند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شده اولش خیلی قشنگ شروع کرد حال همه رو پرسید این کجاست اون کجاست بعد شروع کرد : الان چند روزه ندیدمت اعصابم خورده همش تو خونه نشستم اسمتو مینویسم رو کاغذ هی مینویسم پریسا....
من: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی مینویسم مونا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چیزی نگفتم یکم خندم گرفت دوباره اومد ادامه بده گفت ببین پریسا خانوم.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا من دیگه داشتم میمردم از خنده دید بد سوتی داده گفت بخدا پریسا اسم این آهنگه اس من زیاد گوش دادم قاطی کردم (آخه چه ربطی داشت ) الان برات میذارم خودت گوش کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گذاشت خواننده یه دفعه گفت نازی نازی نازگل من ..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگه داشتم میمردم از خنده اونم اصرار داشت که تو cd اسم آهنگ پریساست (بازم ربطی نداشت ) آخرشم از خنده فقط تونستم بگم به پریسا خانوم نه ببخشید به مامان اینا سلام برسونید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گوشی رو قطع کردم.
1- یا ماجرا ساختگیه یا یارو به شدت اسکول تشریف داشته (برو تو هم با این فامیلات)
2- خوش به حاله پریسا
3- حالا میخواستی بگی چقدر همه تو کفتن؟ :دی
بابا سوتی......نقل قول:
زیر نام کاربری رو بخون نوشته محل سکونت : رشت
زیادم گیر نده بهش همشهری ادمین سایته یهو دیدی بن دائم به اضافه تبعید به موگادیشو شدی.
نقل قول:نقل قول:
بابا سوتی......
زیر نام کاربری رو بخون نوشته محل سکونت : رشت
زیادم گیر نده بهش همشهری ادمین سایته یهو دیدی بن دائم به اضافه تبعید به موگادیشو شدی.
1-یا یارو بشدت اسکول تشریف داشته (فامیله دیگه کاریش نمیشه کرد راستشو بگو تو فیلم که ندیدی؟؟؟)
2- همچین خنگی فقط به درد همون پریسا میخوره ( البته ما پریسا نداریم فقط یه دختر خاله 11 ساله که ربطی هم به اونا ندارن)
3- حالا مثلا چیز عجیبیه ؟؟؟ پسرا کاری ندارن جز برن تو کف دخترا :دی
از موقعه ای که این :دی رو آوردند ملت هرچی می خوان به هم می گن :دینقل قول:
ملتن دیگه ( جمعی از دختر ها و پسرها ) :دینقل قول:
یه بار سر کلاس تنظیم خانواده که استادمون یه خانم دکتر بود نشسته بودم. بعد این استاد داشت در مورد آلت ج ن س ی زن حرف میزد و یه سری اسمهای خارجی میگفت. من که برای اولین بار سرکلاس با علاقه داشتم گوش میکردم یهو دستمو بلند کردم و گفتم استاد ببخشید نمیشه اسمهای فارسی شو بگید ما حالیمون بشه. توضیح اینکه من اون لحظه اصلا قصد خوشمزگی یا بهم ریختن کلاس رو نداشتم همینطوری ناخودآگاه این سوال رو پرسیدم. و نتیجه این شد که نه تنها از این کلاس مفید محروم شدیم بلکه ترم بعد هم مجبور شدیم طی یک توفیق اجباری دوباره این درس رو ورداریم.
الان داشتییم وسایلا رو جا به جا میکردیم یه جای پلاستیکی که توش الکل بووود رو برداشتم تکون دادم دیدم صدا نمیاد به مامانم گفتم این خالیه مامان گفت نه بابا پره منم با خیال راحت سرشو بازش کردمو برعکسش کردم گفتم اینا ببین خالیه خالیه واقعا خالی بووود اما همش ریخته بووود رو فرش