سلام .نقل قول:
ممنون من بازی رو دوباره نصب کردم ولی جواب نداد.همون ارور اومد دوباره .
توی مراحل نصب هم فکر کنم درست عمل کردم. ممکنه ایراد از خود بازی باشه؟
Printable View
سلام .نقل قول:
ممنون من بازی رو دوباره نصب کردم ولی جواب نداد.همون ارور اومد دوباره .
توی مراحل نصب هم فکر کنم درست عمل کردم. ممکنه ایراد از خود بازی باشه؟
سلام آقا یکی ما رو راهنمایی کنه اگر کرافیک GF 9600 یا ATI 4830 که تقریبا هم قیمت هستند بگیرم میوتنم این GTA رو با کیفیت خوب اجرا کنم؟ یا بالاتر نیاز هست؟
9600 خوبه ولی اینو بگم CPU قوی مثل 4 هسته ای خیلی تاثیرش بیشتر هست. باز هم می گم GTA IV یک بازی کنسولی پورت شده روی PC هست پس به پردازنده قوی نیاز داره تا گرافیک قوی. کلا گرافیک کنسول های نکست همسنگ گرافیک هایی مثل 8600 و ایناست (کارتهای گرافیک real حدود 256 یا 512) این برتری کنسول ها به دلیل داشتن قدرت پردازندگیشونهنقل قول:
من سیستمم خوبه و سی پی یو 4 هسته دارم ولی دوباره بازی برام با کیفیت مطلوب اجرا نمیشه اشکال چیه؟
8600GTS
CPU:AMD 9950 phenomx4
Ram:3GIG
بازی اصلا ریپ نداره ولی توی تنظیمات گرافیک بازی نمیذاره از مدیوم بالا ببرم اشکالش چیه؟
شایدنقل قول:
نمی دونم.
فکر کنم مشکل از cd هستش.نقل قول:
آقا ما این بازی GTA IV رو که 4تا DVDهست رو می خایم نصب کنیم ویندوزمونم XP-SP3هست ولی به هنگام نصب وقتیCD3رو می ذاریم تو میگه:
Grand Theft Auto IV\PC\AUDIO\SFX\Radio-Afro-beat.rpf 0 Ecode Bad block
مشکل از چی هست آیا سی دی خرابه یا مشکل از جای دیگست؟
شما اگه یکی از پچ ها رو نصب کنی می تونی رو high بزاری.نقل قول:
این جور که دوستان میگن پچ 3 از همه بهتره.
سلام چطور ميتونم ويندوزم را بدون هيچ نرم افزاري به sp3 hvjrh fnl
نقل قول:
فكر كنم در اين صورت سر يا بدن خيلي از افراد ديده نمي شند يا حتي بازي اجرا نمي شه
دوست عزیز شما این حرف رو روی چه حسابی میزنید؟؟؟نقل قول:
من این بازی رو روی GF 6600 اجرا کردم.حالا 9600 که جای خودش رو داره.بحث من سر کیفیت بالاتر هست.
خواهش میکنم.نقل قول:
اولا ویندوز شما چیه؟
ایا از این تاپیک پچ رو دانلود کردی؟و اینکه قبل از این که پچها رو نصب کنی وقتی می اومد بیرون اروری!!پیغامی!!چیزی نمیداد؟
در ضمن فکر کنم اگر شما اپدیت کنی گزینه ی بنچمارک بیاد.
دوست عزیز ویندوز من اکسپی سرویس پک 3 هست.قبل از نصب پچ هم وقتی بنچمارک رو میزدم ارور نمیداد فقط مینوشت که اگه الان بدون سیو بنچمارک بگیری چیزایی که سیو نکردی میپرن که البته مهم نبود.نقل قول:
بعد خود به خود از بازی میومد بیرون.من اون پچ اول رو از همین تاپیک تو پست اول نصب کردم هرچی هم رو گزینه آپدیتش کلیک میکنم هیچی نمیشه و چیزی نمیاد.راستی اگه میشه به این سوالات من هم جواب بدید:1-فایلهای اصلی بدون اعمال کرک جی تی ای رو از کجا میتونم دانلود کنم؟
2-پچهای سه و چهار رو از کجا میشه دانلود کرد؟
دوستان من همه کارها رو انجام دادم و دوباره نصب کردم ولی این پیغام رو داد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]