احساس می کنم شما روی high بازی نمی کنید که هی دم از pes 6 می زنید ... وگرنه pes2008 هم با pes 6 قابل مقایسه نیست چه برسه به pes 2009 !نقل قول:
Printable View
احساس می کنم شما روی high بازی نمی کنید که هی دم از pes 6 می زنید ... وگرنه pes2008 هم با pes 6 قابل مقایسه نیست چه برسه به pes 2009 !نقل قول:
من توی xp امتحان کردم درسته ولی توی ویستا نه .در ضمن یه چیزی فهمیدم در این عکسنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی xp روی هر کدوم از این دکمه های تست صدا کلیک میکنم صدا میده ولی توی ویستا هیچ صدایی نمیده فکر کنم مشکل از اینجا باشه از دوستان اگه کسی میدونه داستان چیه خواهشا کمک کنه
متشکر
اتفاقا بارسلون و منچستر خیلی تخیلی هستن
من که بازی می کنم هر بازی این دو تا تیم 3 یا 4 یا حتی 5 تا گل میزنن
من تخیلی تر از این دو تیم تیمی ندیدم
دستت درد نکنه خوب بود ولی یه بدی داره اینکه لباس تیم های انگلیسی خرابه و لیگ المان رو هم نداره وگرنه عالی میشدنقل قول:
کسی تا حالا به این موضوع فکر کرده یا خیر؟نقل قول:
من توی ورژن های قبلی اینکارو با برنامه ی ggs کردم ولی یکم که چه عرض کنم خیلی درسر داره تازه باید انگلیسیت خیلی خوب باشه تا بفهمی دقیقا چی مگه گزارشگر.نقل قول:
اینم یه کیت جدید برا pes2009 حتما دانلود کنید .
توش تمام لباسای اصلی هست.
با نرم افزار جدید کیت سرور مخصوص pes2009
تشکر فراموش نشه:27::40:کد:http://www.uploading.com/files/4BNGG6FU/PES2009_Kit-Patch_0.12.rar.html
راستی هرکس help این کیت رو ترجمه کرد واسه بقیه هم بزاره.
ادوست عزیز یه بار دیگه توصیه میکنم اون پست رو بخوند من اطلاعات داده بود بحث رمز نداشتیم اصلا یعنی به هر نحویشما باید قبل از 19 سالگی قدرت هاشو ببری بالا امیدوارم مشکل حل شده باشه ...نقل قول:
ره تو که راست میگی از کجا بدونیم که از رمز و اینجور چیزا استفاده نمیکنی
هااااااا
اینی که شما گذاشتی دوست من اسمشو ترینر نمیشه گذاشت بیشتر به چیت می مونه که البته با استفاده از این چیزا بازی کردن دیگه حال نمیدهنقل قول:
نه خير
اين سالمه
ولي تو ويستا باز ميشه
اگه صفحه قبلي را نگاه ميكردي به اين نكته اشاره كرده بودم
هی ری به ری چیت بزن برو جلو ....
موفق باشین
دوستان ببخشید میدونم اینجا جاش نیست ولی بکهام رفته میلان؟