به نظرتون چند مي ارزه الآن؟ اگه كاراش انجام بشه چقدر ارزش داره؟ قيمت بدين لطفاً!
Printable View
به نظرتون چند مي ارزه الآن؟ اگه كاراش انجام بشه چقدر ارزش داره؟ قيمت بدين لطفاً!
سلام
بچه ها اين. ببينيد و كلي بخنديد!!!!
کد:http://www.iranmashin.com/index.php?module=show&id=18275&mashin
اینکه اینجوری قیمت بشه داد سخته چون از نزدیک معاینه نکردیم.مثلا اینکه موتورش روشن بشه و کلا الان در این حالت قابل حرکت باشه یا نه خیلی توی قیمت تاثیر میگذاره..فکر میکنم اگر این دوتا مورد را که بازم کاتالینا هستن ببینید شاید یه مقداری حدود قیمت دستتون بیاد.البته اون 75 هم که نوشته راه میره فکر نمیکنم اینقدر ارزش داشته باشه..دومی هم که قیمت نداده..نقل قول:
اگر روشن بشه(حالا به هر صورت..روغن سوزی...سوپاپ سوخته..رینگ شکسته..یاتاقان زده...!!!) و قادر به راه رفتن باشه( با دیفرانسیال خراب..گیربکس داغون...جلوبندی فرسوده...) حدود 600 میشه قیمت گذاشت به شرطی که حداقل بدنه نسبتا مرتبی داشته باشه وضعیت داشبرد و تودوزی هم مناسب باشه(نمیگم درجه یک!!)و البته اوضاع سند و مدارک و اصالت ماشین هم که در صدر اهمیته...
هر چقدر درصد مشکلات فنی و ظاهری بیشتر باشه از این قیمت کم و اگر نداشت بهش اضافه کنید..البته توی ذهن خودتون !! شما ببین طرف واقعا قصد فروش داره یا از این جو گیر شده ها است که میخواد ماشینو به قیمت صفر بفروشه و پول یه پراید از توش در بیاره؟؟
در مورد اینکه بعد از بازسازی چقدر ارزش داشته باشه بازم این یه سوال سخته که نمیشه گفت..همیشه هم سر این جریان حرف و حدیث بوده..یه نفر 20 میلیون خرج میکنه اما ماشینش 4 تومن بیشتر ارزش نداره..اون یکی 5 میلیون خرج میکنه ماشینش 50 تومن مشتری داره!! بستگی به مدل داره و اینکه توی چه شرایطی باشه و کی خریدار اون باشه..اگر به قصد درست کردن یه کلکسیونی هستی من که میگم ارزش نداره و با این چشم بهش نگاه نکن..حالا شاید کسای دیگه اینطور فکر نکنند..در حالت تمیزش احتمالا یه چیزی حدود یه کاپریس یا ایمپالا 74 یا 75 مرتب معمولی باشه یعنی بین 4 یا 6 میلیون..قیمت متداول اینها..اما بازهم ممکنه کسی خیلی بیشتر قیمت بگذاره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خداي من!!!!!!!
اين جواهرو ببينيد موتور 360 واي ي ي ي ي
ضمنا آقا علي امضاء زيبايي داريد معلومه ريويرا خيلي دوس داريدکد:http://www.iranmashin.com/index.php?module=show&id=18299&mashin
درسته..خیلی زیباست و یه چیز تکه..واقعا کسی که بدست بیاردش خیلی خوش شانسه..البته اگر ماشین شناس باشه که معمولا نیستن و یه بچه پولداری که 206 دلشو زده میاد چند روزی با این بازی میکنه بعدش میکوبتش به در و دیوار ماشین ملت و اخرش هم اوراقی...
برای امضا کلی گشتم تا پیداش کردم!!! قابل نداره شما هم استفاده بکن!!:20:من میمیرم واسه ریویرا!!!!!:46:
10 میلیون؟؟؟ کسی برای این دوج 40 ساله اینقدر پول میده برای بیوک 68 و خوابیده من چقدر پول میده!
سلام
خوش اومدين دوست عزيز ميشه چندتا عكس از بيوكتون بذاريد؟؟؟
آره واقعا خيلي خيلي گرونه از نظر من اين دوج 3 يا 3.5 بيشتر نميارزه!!!!
خیلی فرق میکنه عزیزم!!خیلی!!! صحبت از یه ماسل قدر و فوق رویایی امریکاییه!!یه دوری توی این کلوپ و جاهای دیگه که حرف از امریکاییه بزن و ببین داستان چیه..بیوک شما تمیز باشه قیمت کمی نداره اما خیلی فرق داره با یه ماسل اونم تمیزش که سرحال باشه ...فرم و تیپ بدنه و اون حالت تهاجمی شکل و قدرت بالا و شتاب و البته کمیاب بودن و منحصر به فرد بودنش..اینها بخشی از تعیین کننده قیمتهاست..
:19::19::19::19:نقل قول:
بدنه اش برا عروسک شدم خرج داره یه رنگ میخواد، مال یه پیرمردی بوده که چشم اش ضعیف شده بوده هر وقت میخواسته ماشین رو بیاره تو حیاط گلگیرش رو میمالیده، اما چون کاربراتوریش کردن دلم رو زده، آخه مصرفش دیگه خیلی میره بالا مگه نه؟ شاید 17 اینجاها هم بشه درسته؟
بعد یه سوال دیگه همه ی کاپریس ها دنده اشون تو فرمونشونه؟!:13:
سلام
چشم، عکس هم میزارم.