با عرض سلام .
از کل Message Archive میشه بک آپ گرفت ؟
ممنون .
Printable View
با عرض سلام .
از کل Message Archive میشه بک آپ گرفت ؟
ممنون .
نقل قول:
این 2 تا روش برای من جواب داده (البته هر از چند گاهی باید این کارو تکرار کنی)
موفق باشینقل قول:
من خودم یه راه حل پیدا کردم که فعلا مشکلی پیش نیومده و دیگه اونجوری نشده تو هم امتحان کن شاید درست بشه
برو Regedit به این جا HEKY_CURRENT_USER\Software\Yahoo\Pager و اینجا HEKY_CURRENT_USER\Software\Yahoo\Profile
و هر چی ID هست رو پاک کن.
نمی دونم چه ربطی داره اما برای من دیگه اون مشکل پیش نیومد. (البته قبلش هم از اون نرم افزار استفاده کردم)
دوست عزیز من روش بهتری سراغ دارم که خیلی راحت تره
در منوی run تایپ کن regedit بعد به مسیر زیر برو
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Internet Settings\Zones
حالا چند تا پوشه از 0 تا 5 اونجاست اگه پوشه ای غیر از این پوشه ها اونجا بود حذفش کن بعد سیستمتو ریستار کن
خدا خیرت بده با این نرم افزار کلی ازمشکلاتم حل شد نرم افزار 3dmax می خواستم اکتیو کنم صفحه اکتیو سفید میومد چند روز درگیرش بودم تا این پستو دیدمو :46:نقل قول:
نقل قول:
Merlin هیچکدومش جواب نداد :41:
راهنمایی بسیار بزرگی بود که شما انجام دادید ، چند وقت بود که درگیر حل این مشکل در یاهو و سایر برنامه ها بودم که با این راهکار تمامی مشکلات حل شد ......نقل قول:
موفق باشید:11::10:
نقل قول:
عزیزمن من آخرین ورژنشم داشتم اینجوری شد از سایت خود یاهو دانلود کردم بازم باز نمیشه check ip میاره واسم .من کافی نت دارم فکر کنم ایپی مشکل داره بگین باید چکار منم لطفا اگه باید ایپی به یاهو بدم بگین از کجا و چطوری این کارو کنم بروبچ فقط یه کم فوری جواب بدین ممنووووووووون:10:
شما از قسمت Conection در منوی Messengerگزینه Conection via pro.. server رو انتخاب کنید و apply کنید ببینید مشکل برطرف میشهنقل قول:
سلام من یه چندتا سوال خیلی ضروری دارم خواهشا جواب منو بدید
مطمئنا این سوالات من سوال خیلی از دوستان تازه کار یا کسانی مث من که کمتر تو روم های خارجی رفتند هست.قبلا از شما متشکرم
1.من میخوام با چت زبون انگلیسی ام رو بهتر کنم .پیشنهاد شما کدوم اتاق هاست؟ مثلا الان تو اتاق های لس انجلس بودم خیلی کم میچتیدن ؟بیشتر لینک(؟؟!!!:41::31:)می دادن.اصلا دیکشنری هست که راحت بشه تو یاهو ازش استفاده کرد
2.خیلی ها هنگام چت از این مدل لینک ها می دادن؟این ها چی هستن .ایا پشت این لینک ها تروجان یا هکرها قرار ندارند؟
به یه نمونه توجه کنید.شکل اخر این پست.اصلا توی این شکل چی نوشته؟
3.بعضی ها هم حتی بدون اینکه چت کنند فقط یه درخواست می فرستند که اینطور که من متوجه شدم یه دعوت نامه جهت شیر (share) کردن عکس ها(یشان) هست.در مورد این قضیه هم یه کم توضیح بدین
4.(درسته جاش اینجا نیست)کسی معنی این دو سه تا کلمه رو میدونه؟hehe ,pussy
5.به عنوان اخرین سوال نرم افزاری هست که بشه وب کم طرف مقابل را بدون اجازه نگاه کرد ؟از طریق تروجان ها چی؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
این موارد که مشاهده میشه بونت های یاهو هستند که بصورت اتوماتیک به شما پیغام میدن و شما رو راهنمایی میکنند به اون سایت و ادرسی که خودشون تدارک دیدن
یشنهاد میکنم سمت این موارد نرید چون اصلا بهشون هیچ اعتمادی نیست
در مورد وبکم هم دیگه رو نسخه های جدید یاهو این ترفندها بی فایده شده و عملا قابل استفاده نیست و مهمتر اینکه اکثرا دیگه روی سیستم یک اینترنت سکوریتی دارند که مانع دسترسی غیر مجاز از عوامل بیرون و شبکه های خارجی به داخل سیستم میشه
ممنون دوست عزیزنقل قول:
اون قسمت 3 هم اگه میشه جواب بدید
یعنی اکثر امریکایی ها بوتر هستند.بابا دمشون گرم
اون قسمت اول هم :
اخه لینکی که میدن وارد یه صفحه میشه که فک کنم از من یه چیزی میخواد که ثابت بشه سن من از 18 بالاتر هست(شیطونا)بعد وبکمشو ببینم.
یه سوال دیگه اگه خواستم وب کم یکی رو ببینم باید چیکار کنم(منظورم با اجازه طرف هست)
و سوال اخر اینکه اگه بخوام با یکی با میکروفون صحبت کنم چیکار کنم ؟کجاها رو ببرم.
بازم ممنون امروز هم اینجا و هم یه جای دیگه کلی به من کمک کردین