نقل قول:
متشکرم از شما
در مورد همین کد Altimeter که فرمودین فشار هوای محلی هست....چطور می شه ازش استفاده کرد و اون رو به عنوان یک داده ازش بهره برد؟؟؟
این داده رو (که ATC های ایران QNH می گن) باید در تنظیمات نشان دهنده ارتفاع وارد کنید. که برای هر هواپیما فرق می کنه. در شبیه ساز می تویند کلید "B" رو از صفحه کیبورد بزنید، و این ارتفاع ست می شه.
نقل قول:
متاسفانه دوباره برم سوال پیش اومد...در مورد اون بخشی که توضیح فرمودین در مورد هواپیماهای فاقد APP که کلید NAV رو روشن کنم..... خوب ما وقتی که این کلید رو روشن می کنیم هواپیما به سمت اون فرکانس به صورت اتوماتیک پرواز می کنه....اما به طور مثال برای یک فرود ویژوال به چه شکل می شه طرح تقرب اجرا کرد اون هم مثلا در مورد فرودگاهی که شناختی روش نداریم؟؟؟ و سوال اینکه اصلا در دنیای واقعی از فرود ویژوال برای ایرلاین ها استفاده می شه و اگر می شه دلیلش چی هست؟؟؟؟
برای فرود بصورت ویژوال، استفاده از پترن یا همون دایره پروازی دور فرودگاه پیشنهاد میشه که نحوه ورود به پترن بسته به جهت پروازی شما متفاوت هست. اگر ATC فعال باشه که شما رو برای ورود به پترن راهنمایی می کنه، اما اگر نبود، و دید کافی وجود داشت، باید در ساده ترین حالت(بدون chart)، هواپیما رو موازی باند قرار بدید و وقتی با نگاه به سمت باند، ابتدای باند رو کنار بال هواپیما دیدید، باید به سمت باند اپروچ کنید و لندینگ رو انجام بدید (که البته این خودش نوعی پترن هست). نکته بعدی استفاده از Chart ها هست. هر فرودگاهی چارتهای مربوط به خودش داره که در مورد فرودهای ویژوال هم توصیه های زیادی انجام داده و باید طبق دستور العمل اون عملیات فرود انجام بشه.
در دنیای واقعی، ایرلاین ها و خلبانها هیچ کدام فرود ویژوال انجام نمی دهند. و چون ATC و دستگاههای ناوبری وجود دارند، ترجیح با فرود ابزاری است. البته در مواقع خاصی که دید کافی وجود داشته باشد و مورد اضطراری باشد احتمال لندینگ بصورت ویژوال وجود داره.
نقل قول:
اگر امکان داره استفاده از ADF رو هم یک توضیح کوتاهی بقرمایین ممنون می شم....
ایشالا به زودی یک آموزش اساسی در این زمینه میزارم که برای همه قابل استفاده باشه.
نقل قول:
و یه سوال کوچک دیگه هم مونده که از کجا و چطور باید اولا ارتفاع فرودگاه مقصد رو از سطح دریا به دست بیارم و دوما اون رو کدوم قسمت باید وارد کنم؟؟؟؟
این همون سوال اولت هست که با زدن دکمه B مشکل حل میشه. اما اینکه این اطلاعات رو از کجا بیارید، اگر ATC باشه که به شما اعلام می کنه و در صورت نبودش، در چارت ها ذکر شده.
نقل قول:
واقعا سوال هام زیاده اما فکر می کنم برای کسی که یک ماهه کار رو شروع کرده این سوال ها پیش بیان...:43:
جا داره مجدد از شما و دوستان و اساتید خودم سپاسگزاری کنم به خاطر همکاری های عالی و راهنمایی های بسیار مفید که آدم با وجود شما احساس تنهایی و نا امیدی نمی کنه :11:
خواهش می کنم، خودمون هم یاد می گیریم :10: