الان پرايد 84 صندوق دار تميز و فني سالم و بدون رنگ...قيمتش در چه حدوده؟
الان پرايد 84 صندوق دار تميز و فني سالم و بدون رنگ...قيمتش در چه حدوده؟
6.700 تا 7.100 بسته به تمیزی ماشین و کارکردش و لوازم اضافی که روش هست!
با سلام به خدمت دوستان و اساتید محترم
من یه پراید نقره ای 86 تمیز دارم با 27000 کارکرد(کارمندی).....و یکم پول دستم اومده میخوام یه ماشین تا حدود 13 میلیون تومان بخرم و بیشتر نظرم روی 405 صفر هستش شما چه پیشنهاد میکنید.....
من نظرم رو تندر 90 e1 هستش و 405 slx
دوستان با بوجه 20 میلیون تومن میشه یه ماشین شاسی بلند گرفت..صفرکیلومتر یا کار کرده مهم نیست فقط تمیز باشه...مثلآ نیسان/پاجیرو/تویوتا و یا موسو؟البته 4در مدنظر من هست
جدي مي گي؟ من ماشينمو که هيچ و هيچ مشکلي نداره را دارم مي دم 5600....يعني طبق قيمت شما 1 تومن زير قيمت!!!نقل قول:
اين قيمت شما تو اينترنته...تو دنياي واقعي!! به اين قيمت نمي خرن...
منم قیمت ها رو براساس دنیای واقعی میگم!براساس تخیلات ذهنی خودم که نمیگم! از رو نیازمندیها 5-6 مورد رو میبینم میانگینش رو بهتون میگم! شما حالا میخوای ماشینت رو مفت بفروشی دلیل بر این نیست که قیمت بازار اینه! در ضمن ماشین رو خیلی داری پایین میگی! مشکلی داره؟ الان ماشین شما رو راحت کم کم 6 تومن برمیدارن!نقل قول:
جدي مي گي؟ من ماشينمو که هيچ و هيچ مشکلي نداره را دارم مي دم 5600....يعني طبق قيمت شما 1 تومن زير قيمت!!!
اين قيمت شما تو اينترنته...تو دنياي واقعي!! به اين قيمت نمي خرن...
سلام حضور همه دوستان ممنون میشم جوابمو کارشناسانه و دور از تعصب بدید...
خدمتتون عرض کنم بودجه فعلیم 15 تا16 تومان هست ماشینی می خوام که امروزی ،پر شتاب تا حدودی کم مصرف ،صندوقدار(چون ماشین قبلیم هاچ بک بود) واسه زیر پا نه واسه کار دیگه ای ، نرم باشه و نکته دیگه اصلا اهل کشیدن از ماشین و کارهای محیر العقول نیستم (کارمندم البته جوون )یک نفرم و شاید بشه نهایتا 2نفرآرامش و امنیت ماشین واسم خیلی مهمه دست دوم تمیز هم باشه مشکلی نیست(ABSو کیسه هوا داشته باشه)--
ال 90 رو واسه قیافش اصلا نمی خوام و همچنین پژو GLXرو هم کنار بگذارید دوستان نظرشون رو نسبت به زانتیا مدل 82یا 83 تمیز هم اعلام کنند خوهشا کاملا منو راهنمائی کنید و از این دو سه دلی منو در بیارید مرســـــــــــــی
سلام دوست عزیزنقل قول:
من 206SD تیپ V8 رو براتون پیشنهاد میکنم شتاب خوب* قدرت خوب* مصرف خیلی مناسب*ABS هم داره 2 تا هم کیسه هوا داره.(همون چیزایی که میخواستین) فقط تنها مشکلش فضای پای عقبش است که چون گفتین 2 نفرین پس هیچ مشکلی نداره به نظر من 100% بهترین گزینه برای شماست.:46:
پروتون ویرا فکر کنم بشه خرید دسته دومم هم v8 v9 هیوندا ورنا فیات سینا سمند lx با موتور tu5 دیگه سورن
اینا تقریبا تو این قیمت بودن