سلامنقل قول:
فوننت های فارسی رو در پوشه ی Font موجود در Control Panel بریزید.
زبان فارسی برای سیستم رو هم قبل از کار بالا نصب کنید.
موفق باشید :40:
Printable View
سلامنقل قول:
فوننت های فارسی رو در پوشه ی Font موجود در Control Panel بریزید.
زبان فارسی برای سیستم رو هم قبل از کار بالا نصب کنید.
سلام والپیپرهایی که در C:\WINDOWS\Web\Wallpaper بودند حذف شدند در چه محلی از cd باید پیداشون کنم؟
توی درایو C من پوشه ای به اسم RECYCLER هستش! این طبیعیه، یا این کرم هستش؟!!!!
این تصاویر داخل CD وجود دارند اما پیدا کردنشون به همین راحتی داخل CD هم نیست چون درون فایل های قرار دارند و با نرم افزار های مخصوص خودشون باز میشن.نقل قول:
حیف که دارم از Dial up استفاده میکنم وگرنه برات آپلودشون میکردم.
این پوشه میتونه محل حمله و جمع آوری ویروس ها باشه ولی همیشه هم دلیلی برای بودن ویروس نیستنقل قول:
کار این پوشه اینه که وقتی شما فایلی رو در Recycle Bin حذف میکنید اون فایل به این پوشه انتقال داده میشه .
البته این کار دور از چشم شما اتفاق میفته تا برای دفعات بعدی قابل استفاده باشه.
سلام عزیزنقل قول:
این تصاویر داخل CD وجود دارند اما پیدا کردنشون به همین راحتی داخل CD هم نیست چون درون فایل های قرار دارند و با نرم افزار های مخصوص خودشون باز میشن.
حیف که دارم از Dial up استفاده میکنم وگرنه برات آپلودشون میکردم.
ببین در پوشه ی I386 شما سرچ کن jp_ نتیجه میاد اینکه مشخص بود بر همه!اما این فایل های Jpg یا Jpeg فشرده سازی شده اند که باید آنکمپرس بشن من که نفهمیدم از چه نرم افزاری ولی حجم فایل ها 1 مگ همش بود که از یکی از سایت ها دانیدم.
سلام:
چند روز هست كه موقع باز كردن يا نصب برنامه ها ارور زير مياد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين موقع باز كردن فاير فاكس هست.
ممنون ميشم راهنمايي كنيد
باتشكر
سلامنقل قول:
برو به این مسیر :
C:\windows\system 32
حالا در پوشه ی system32 دنبال فایل dwmapi.dll بگرد و پاکش کن .
اگر حل نشد Firefox 3.5 رو پاک کن و سیستم رو ری استارت و دوباره نصبش کن.
در صورت عدم حل مشکل از دستور sfc /scannow در cmd استفاده کن.
من یک مشکلی داشتم
وقتی نوت پد رو باز می کنم و متنی می نویسم موقعی که می خوام سیو کنم روی کلید سیو یا سیو از کلیک می کنم صفحه بسته میشه.
سلام عليكم !!! مي كم من امروز با اين TuneUp Memory Optimizer يه سري تغييرات توي سيستم انجام دادم ! كه در واقع نمي دونم قراره با اين تغييرات سرعت سيستمم زياد بشه يا كم !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همين جور كه توي عكس بيداست اون قسمت Free phizical memory رو از 400 و خورده اي به 700 و خورده اي تغيير دادم !!! حس مي كنم اول كار يكم سرعت كم شد ولي الان خوبه ...
مي خوام بدونم ديفالت اين كزينه جيه ؟؟؟
رم سيستم من هم 1 كيك هست ... به همراه CPU 2.8 Celeron و ويندوز سرويس بك 2 هم دارم ...(به اضافه ي يك سري ابديت هايي كه خودم انجام دادم مثل net fremework. ...
سیستم ویروسی نباشه؟نقل قول:
شما ویندوز رو repair کن شاید حل بشه یا نسخه نوت پد رو عوض کن.