سلام دوستان شما که از این گوشی مدت زیادیه استفاده میکنید به نظرتون این گوشی بهتره(n95 8gig) یا i8510 من خودم n95 رودوست دارم
Printable View
سلام دوستان شما که از این گوشی مدت زیادیه استفاده میکنید به نظرتون این گوشی بهتره(n95 8gig) یا i8510 من خودم n95 رودوست دارم
من که میگم این گوشی با اینکه داره قدیمی میشه ولی تکه هم سرعتش خوبه هم... من که غیر از خوبی ازش ندیدم
این گوشی یکی از بهترین گوشیهای بازار هست ... درسته مدلهای جدید زیاد اومدن ولی این گوشی هنوز هم یکی از بهترینهاس
اگه8510 مشكل باتري نداشته باشه 100نقل قول:
امكانات بهتري و بيشتري رو در اختيار شما ميزاره
به نوعي ميشه گفت كه8510
يه 95 8 گيگ ارتقا يافته اس !
به نظرتون دوستان n95 8gig یا n96 یا n86 که بیشتر نظر خودم روی n86 هست اگه ممکنه یه مقایسه انجام بدید
ممنون
دوستان مقایسه در تاپیک مشاوره انجام بشه زودتر به تنیجه میرسید ...
.
با اینکه 86 جدیدتره و 96 هم خیلی سروصدا به پا کرد ولی من هنوز میگم هنوز هم 95 8 گیگ یکی از بهترین گوشیهای بازاره ...
بله! 8 گيگ هنوز بهترينه!!
شايد گوشياي ديگه يكسري امكانات بيشتر داشته باشن اما 8 گيگ همهچيش با هم هماهنگه و واقعا هيچ مشكلي براي صاحبش درست نميكنه!!:46:
8 گيگ پخش موزيك عالي رو با دوربين با كيفيت خيلي خوب و جي پي اس و خيلي چيزاي ديگه رو دراميخته!:31:
دوست من 79 خريده پدرشو تا حالا دراورده!!:31:
اگه ادم پول بده و86 بخره چه عیبی داره کمتر از 1 ماهه دیگه اپ دیتاش که اومد اونوقت اونم دیگه شاخه شاخه از هر نظر اینو که همه قبول دارین...
دوستان من یه n95 8gb دسته دوم گرفتم 6 ماه کارکرد اصل فنلاند با گارانتی اتصالات که چند ماه هم از گارانتیش مونده .حالا میخوام تستش کنم که مشکلی نداشته باشه میشه راهنمایی کنید
راستی 270 هم خریدم خوب خریدم؟
آره خوب گرفتی .... البته بستگی به تمیزی و سلامت گوشی هم داره ....
.
شما اگه میخوای از نظر نرم افزاری مشکلی نداشته باشه برو آپدیتش کن تا گوشیت جون بگیره ...