آقا ما هم هستیم عمرا بزارم اینجا سوت و کور شه بچه ها:10::10:
آقا ما هم هستیم عمرا بزارم اینجا سوت و کور شه بچه ها:10::10:
:27::27:نقل قول:
آخی! خوب شد گفتی داداش!:27:
داشتم نگران میشدم!:46:
دیویدم که هست و ..... این صحبتا!:27:
من فقط از این لجم گرفته که چرا بارسا هم پیشنهاد همکاری داده به کریس رونالدو....؟! آخه یکی نیست به اینا حالی کنه که لا اقل حالا که کسی آدم حسابشون نمیکنه خودشونو سنگین نگه دارن؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کریس میخواد از منچستر بره؟
اگه بره که منچستره . . .. میشه.
اقا این احمد داره به شدت دنبال من می گرده اگه فهمید اخر ....
وحییییییییییییییید اگه گیرت نیارم حالا سر به سر من میذاری ها حالا که از کشور ژاپن هستی ها حالا که تو ولز زندگی میکنی ها حالا که یاد نداری به انگلیسی بنویسی ولز ها.......
خوب مهدی جان میگم نه بابا کریس از خداشه بیاد رئال ولی اجازش نمیدن اونوقت بره بارسا........
اونو سوتی دادم .. خودم وقتی اینتر رو زدم فهمیدم ...ولی دیگه تموم شده بود ....
رونالدو امسال نیاد سال بعد 100% رئال هست.
فرگوسن اگه همین فصلم رونالدو رو به زور نگه داره واقعا . . . هست, از فرگوسن بعیده
زورکی که نیست, می خواد بیاد رئال .
بارسلونا این وسط چی میگه , اونا برن وضع خودشون رو درست کنن بعد بیان وسط گود !!
به اسی جون خوبی دوست عزیز ؟
راستی در مورد بارسا بگم که نه اونا همچین کاری رو نخواهند کرد ...
و اینو بگم که رفقا به نظر من به احتمال 99% رونالدو این فصل نمیاد و اگه این فصل نیاد فصل بعد هم نمیخوام بیاد......
و در ضمن اینو بگم که دوستان یه خبر بد:
هانتلار وکیل دومش اعلام کرده که هنوز هیچی معلوم نیست و موکلش اصلا به رئال نزدیک نیست و بعد یورو تصمیم میگیره......
خوب با این تفاسیر دوستان :
1:رونالدو که احتمال بسی زیاد نمیاد
2:هانتلار هم هنوز مشخص نیس
3:دیگو هم که از اون بد تر
4:یعنی کلا هیچ خرید مثبتی نداریم
5:در عوض روبیهو داره ساز جدایی میزنه
از این بدتر وضع در نقل و انتقالات ممکنه.......
سلام خدمت دو ستانم احمد جان مهدی جان و وحید جان و اسی جان ( نزنین بابا اشتباه تایپی بود ) غلط کردم الان درستش میکنم raul- zizo -iker-vezliاز آواتارم لذت میبرین ؟؟
میگم این فرگی هم خیلی پر رو شده شیطونه میگه بزنم لب پایینشم بپرونم آخه میدونید که لب بالا نداره ؟داستانش طولانی هست اینو با عکس هم به همه ثابت کردم