من دانشگاه آزاد علوم تحقیقات واحد آیت الله آملی ( آمل ) رو میدونم که میگیره ...نقل قول:
بقیه دانشگاه ها باید خودشون اعلام کنن ...
Printable View
من دانشگاه آزاد علوم تحقیقات واحد آیت الله آملی ( آمل ) رو میدونم که میگیره ...نقل قول:
بقیه دانشگاه ها باید خودشون اعلام کنن ...
کسی دفترچه شماره 1 پارسالو میتونه بگه از کجا دانلود کنم؟:46:
دوستان اگه ازمون سراسري شركت كنم و پاسخنامه كاملا سفيد بدم برگم صحيح ميشه يا كلا ميندازن كنار ؟
دفترچه شماره یک کاردانی به کارشناسی سال 90 :::نقل قول:
کد:http://farshidshd.persiangig.com/ForSite/amolfar/dk2k90.zip
بله تصحیح میشه و در کارنامه مینویسه سفیدنقل قول:
ممنون دوست عزیز و گرامی...نقل قول:
زنگ زدم گفتن که همچین چیزی رو خیلی وقت پیش داشتن نه الان...
دوستان امسال هر دو دفترچه همزمان با هم میاد و دیگه مثل سال قبل نیست که اول نتیجه ها بیاد بعد انتخاب شهر و .. بکنی و مثل کاردانی هست امسال...
بدلیل عقب افتادن زمان کنکور و نبود فرصت برای امدن دفترچه دوم....
ویه بدی داره که بدلیل اینکه تعداد اولویت های انتخابی زیادتره میشه شانس قبولی شانسی کمتر میشه...
farshidshd mamnoon vaghean damet garm.............ahriman jan shoma az koja midooni?mage mishe ??????????????????????????????????????akhe vaghti karname avalie nayad chejoori entekhabe reshte konim?
:19::41::37::42:
نقل قول:نقل قول:
farshidshd ممنون واقعاً دمت گرم.............ahriman جان شما از کجا ميدونی؟مگه ميشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟آخه وقتی کارنامه اوليه نياد چجوری انتخابه رشته کنيم
خواهش میکنم...
لطفا طبق قوانین انجمن ، فارسی تایپ کنید
ممنون
چشم من واقعاً عذر میخوام ببشییییید.خب حالا یکی جواب مارو بده دیگه!:19:
وقتی کنکور توی شهریور باشه دیگه وقتی نیست که بخوان دفترچه دوم بفرستن همون اعلام نتایج هم بزور بتونن انجام بدن تا ترم مهر پذیرش کنن...نقل قول:
farshidshd ممنون واقعاً دمت گرم.............ahriman جان شما از کجا ميدونی؟مگه ميشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟آخه وقتی کارنامه اوليه نياد چجوری انتخابه رشته کنيم
:19::41::37::42:
کاملا مشخصه چون اگه بخواهند مثل قبل عمل کنند دیگه نمیتونند ترم مهر پذیرش کنند که فکر نمیکنم همچین کاری کنند
مانند کنکور کاردانی باید همون اول انتخاب بکنیم
اساتید کلاس کنکور میگن