اقا تورو خدا منو راهنمایی کنید.من در مورد hummer h1 میتونم تا 100 ملیون هزینه کنم.(اما فعلآ نه سه ماه تا 4 ماه دیگه)
در مورد گلف و الفا هم تا 40 -50 ملیون.البته بگم من یکی از این 3 رو میخوام.و اینکه نمره بشه برام خیلی مهمه. یه hummer h2 تو چهار راه پارک وی دیدم.یشمی رنگ بود لامسب مثل تانک بود.ولی گذر موقت بود.اگه اونجوری باشه به درد من نمیخوره.یه کوروت c5 نارنجی 350 اسبی 2004 هم به تازگی وارد ایران شده.اقا اینم بگم من رو با اون دوستمون که Ferrari 599 GTB Fiorano و دو سه تا مورسیه لگو و 550 مارانلو و fxx داشت مقایسه نکنیدا!!
راستی در مورد دوستی که دوج چالنجر سوپر چارجر دار داره باید بگم شما میتونی با مجله ماشین تماس بگیری تا تو هم به جنبش خودروهای کلاسیک بپیوندی و ماشینت در سرتاسر اسیا و بعضآ اروپا و امریکا معرفی بشه.واقعآ چیز استثنائئیه.مجله ماشین هم از این چیزها به سادگی نمیگذره.دفتر مجله ماشین : 88528021
در مورد دکمه ی سرعت هم بگم که جایی نگید دکمه سرعت.
بلکه یه اسم علمی داره که من الان خاطرم نیست.این تکنولوزی رو روی بسیاری از کامیون ها و تریلی ها میتونیم ببینیم.روی fh12 , fh16 , و اکتروس ها این سیستم وجود داره که مثلآ وقتی شما با سرعت 70 تا داری میری با بکار انداختن اون سیستم یهدفعه سرعتت میشه 95 تا.دکمه سرعت عامیانه ترین اسمیه که میتونستیم استفاده کنیم.