Asus P5Q : MicroSystem هست حدود 150
ASUS P5Q DELUXE : shahab_blaster بگير حدود 240
بالاخره p5q چنده ؟ 150 يا 240
اين لينك رو ببينيد: قيمت هاش فرق ميكنه:
کد:http://www.rayaneh.com/cat-319.aspx
Printable View
Asus P5Q : MicroSystem هست حدود 150
ASUS P5Q DELUXE : shahab_blaster بگير حدود 240
بالاخره p5q چنده ؟ 150 يا 240
اين لينك رو ببينيد: قيمت هاش فرق ميكنه:
کد:http://www.rayaneh.com/cat-319.aspx
P5Q قیمتش 150 هست. p5q deluxe فرق میکنه و یه مادربردت دیگه هست. قیمتش هم بالاتره چون امکانات بهتری داره. ایسوز از خانواده Q اینها رو معرفی کرده که قیمتهاشون فرق میکنه: P5Q-P5Q E-P5Q PRO-P5QC-P5Q DELUXEنقل قول:
حالا اين DDR3 چي هست؟امكان داره مادربوردي هم DDR2 رو ساپورت كنه و هم DDR3 رو؟نقل قول:
اگه DDR3 رو ساپورت كنه بايد رم گرونتري بخرم؟
چقدر گرونتر؟
فعلا نميصرفه؟يا با اين سيستم نه؟
در ضمن DDR3 بودن يا نبودن به پردازنده (9300) ربطي نداره.؟
حداكثر 250 (بيشتر نميتونم)
`پس يعني تو اين خانواده P5Q DELUXE بهترينه؟نقل قول:
كه حول و حوش 240 قيمتشه؟
باشه مشكلي نيست.فقط اميدوارم كه بعدا پشيمون نشم چرا DDR3 رو انتخاب نكردم.حالا ارزونترين مادربوردي كه DDR3 رو ساپورت كنه چيه و قيمتش چنده؟
گارانتي ايسوز تو ايران چطوره؟
DDR3 حافظه ی جدیدتری نسبت به DDR2 هست ولی چون هنوز جا نیفتاده قیمتش خیلی زیاده. مثلا رم 4 گیگ پاتریوت DDR2 قیمتش 100 تومنه ولی 4 گیگ کرسیر DDR3 با 1333 باس قیمتش 550 تومنه! فعلا اصلا نمی صرفه DDR3 بخری. DDR3 به Q9300 ربطی نداره. همین رم پاتریوت خودمون رو بگیر با 4 گیگ حافظه و باس 800 که کمتر از 100 تومنه و کاراییش هم خوبه. اگه نخواستی کرسیر بگیر(Corsair) با همین باس و 4 گیگ قیمتش 130 تومنه. همینا خیلی عالی هستن.نقل قول:
نه ، P5Q بخر. چرا پول زیادی بدی. p5q همه ی نیاز هاتو برطرف میکنه. تازه وقتی سیستم رو روشن کنی 5 ثانیه بعد ، بدون اینکه بری ویندوز ، میتونی بری اینترنت. تازه این فقط یکی از امکانات جالبش هست. مادربرد DDR3 رو بی خیال شو . حالا که بی خیال شدی محض اطلاع بگم: P5K-C با قیمت 150 هم DDR3 و هم DDR2 ساپورت میکنه که اصلا خوب نیست و از کاراییش کم میشه.نقل قول:
شک نکن اگه مادربرد DDR3 ساپورت بگیری پشیمون میشی. چرا که همونطور که بالا گفتم وقتی شما یه رم 4 گیگ پاتریوت رو 100 تومن میخری مگه پولت زیادی کرده که بری 190 پول بدی تازه 2 گیگ رم DDR3 کرسیر با باس 1066 بگیری. مثلا فرض کن یه بازی بگیری که 4 گیگ رم بخواد. دیگه این بازی نمیاد بگه چون رم 2 گیگ کرسیر ، ddr3 هست پس روی سیستم اجرا میشه ، میاد میگه من فقط رو 4 گیگ اجرا میشم!!! پس 4 گیگ 100 تومنی بهتر از 2 گیگ 190 تومنی هست.
P5Q DELUXE هم DDR3 رو ساپورت نميكنه.نقل قول:
ديگه چه مزيت هايي داره كه حدود 90 تومن گرونتره؟(150 و 240 تومن)
پس نمي ارزه كه 90 تومن گرونتر بديم.؟
فقط اصرار دارم شرايطي كه تو چند پست قبل گفتم رو حتما داشته باشه(البته غير از اينكه هم AMD وهم INTEL رو ساپورت كنه)
براي اطمينان يه بار ديگه شرايط رو ميگم:
1- كارت صدای دیجیتالی و كارت شبكه داشته باشه(هر 2)
2 - USB 2.0 و FireWire داشته باشد.(به تعداد زياد)
3 - از شركت معتبري بوده و داراي گارانتي خوبي باشد(خيلي مهم)
4 - قابليت های فعلی يک کامپيوتر و پتانسيل های ارتقاء آن در آينده جملگی به نوع مادربرد انتخابی بستگی خواهد داشت . پس مادربوردي باشه كه اين انعطاف رو در آينده داشته باشه.
5 - كارت گرافيك onboard نداشته باشه يا اگه داره بشه كارت جداگانه رو به جاش استفاده كرد چون كلي هزينه كارت گرافيكمه.
در ضمن شايدخنده دار باشه ولي تعداد USB هم خيلي واسم مهمه چون اينقدر لوازم جانبي USB خور زياده كه نگو.
و اگه با همه اين شرايط همون P5Q (بدون هيچگونه پسوند )رو انتخاب كنم با ساير قطعات كه در زير ميبينيد متناسبه؟
1 - مانيتور ( اصلا ربطي نداره) sam 2232 gw
2- پردازنده:Intel Core 2 Quad Q9300 - 2.5GHz - 45 nm
3- كارت گرافيك :
ATI Radeon HD 4850X2
حالا تا اينجا سيستم چطوره؟
[quote=Professor Massoud;2846205]دوست عزیز ببخشید ، من یه مدل بهتون معرفی کردم که فقط DDR3 میخوره و خوب نیست. چون DDR3 خیلی گرونه.منتها مدل پایین DDR2 هست و 16 گیگ رم ساپورت میکنه و هر هاردی خواستی میتونی استفاده کنی. اونطور که متوجه شدم انگار تا 12 تا USB داره. بازم شرمنده.
عجب سوتی ای دادی ها!!!!!!:31::31:
یه t اضافه گفتی به ما ما هم رفتیم سفارش دادیم حالا برای یارو زنگ زدم گفت می شه برای 1شنبه
ولی سوتیه ارجینالی بود:31::31:
ep45-ds3r اصلش بود که ب خاطر یه t یک روز الاف میشیم:27:
باز هم دستت درد نکنه متشکر از اطلاعات خوبی که دادی:31::27:
یکی از مزیتهای P5Q DELUXE نسبت به P5Q اینه که کراس فایر (دو تا گرافیک) ساپورت میکنه. یکی دیگه اینه که پاور 16 فاز استفاده میکنه که P5Q از 8 فاز استفاده میکنه. ولی در کل P5Q برای من و شما کافیه. P5Q با قطعاتت میخونه و مشکلی نداره. سیستمت هم تا اینجا عالیه.نقل قول:
واقعا از توضيحاتتون ممنونم.هم به فكر هزينه ديگران هستين و هم كيفيت كار براتون مهمه.نقل قول:
تا فردا كه در بخش رم احتمالا مزاحم ميشم
درود و دو صد بدرود
جاويد ايران زمين