تا وقتی که n81 به قیمت واقعیش نرسیده 5700
Printable View
تا وقتی که n81 به قیمت واقعیش نرسیده 5700
راستی بچه ها من 6120 رو که دیدم وقتی میری توی پروفایل تا یه زنگ برای گوشی انتخاب کنی کلیپ های تصویری هم اونجا هستن !!!
یعنی به صورت فابریک میتونی آهنگ تصویری به جای زنگ بزاری خودم امتحان کردم شد .هر چند زیاد به کار نمیاد ولی جالب بود میخواستم بدونم 5700 هم اینطوریه یا نه ؟
خسته نباشی!!!!5700 هم همینطوریه!!من الان برای اهنگ زنگم اون اهنگ تصویری رو که روی خود گوشی هست و چند تا پسر کارتونی دارن رپ میخونن رو گذاشتم!!asfa جان شما هنوز نخریدید؟؟؟؟؟///؟؟
با سلام بچه ها یه راهنمایی در مورد گوشی های چینی نوکیا داشتم نظرتون در مورد این گوشیها چیه
آخ عزیزم گفتی دوباره داغ دلم تازه شد نه هنوز نخریدم !!!نقل قول:
میگیرم ایشالا ! راستی تو یه مغازه موبایل فروشی چند روزیه مشغولم البته به صورت پاره وقت میرم اونجا کلی 5700 رو از نزدیک دیدم تازه بهش دستم زدم !!!!!!! نمیدونی چه حالی داشت !!
حالا واقعا به نظرتون بعد از خریدن این دوباره دنباله یکی دیگه میرم ؟؟!!
هر دفعه با خودم قصد میکنم این گوشی رو عمری نگه میدارم ولی نمیشه !
فکر کنم این دفعه دیگه اینطوری نشه آخه 5700 رو خیلی دوست دارم همچین زیادم دنباله امکاناتش نیستم(بر خلاف بقیه گوشیهام) از این لحاظ میگم احتمالا نگهش میدارم ....
عزیز این گوشیا امکانات رو با پایین ترین کیفیت ممکن دارن راستی به قول یکی از دوستان زود هم جوون مرگ میشن .مثلا بلوتوثش میکشه آدم رو تا یه چیزی بده یا بگیره .صداشون بلند هست ولی کیفیت نداره=صفر !نقل قول:
دوربین همشون خیلی ضعیفه یه چیز تو مایه های VGA هر چند 1.3 هست ولی همون حد کیفیت داره .سرعت هم خیلی کم .راستی دوستان طرفدار این گوشی بهشون بر نخوره من فقط نظرات خودمو گفتم البته همش واقعیته !!!
من نمیدونم بحث این گوشی های مسخره تو این تاپیک چی کار میکنه؟
نقل قول:
ميخوام رمز بذارم كه وقتي قفل صفحه كليد رو بخواي باز كني رمز بپرسه؟/؟/؟
مسير پايين همون كار رو ميكنه .نقل قول:
settings\security\phone and sim\autolock period
بعدش يه عدد رو وارد ميكني كه اين عدد قفل صفحه به دقيقه هست بعدش لوك كد گوشي رو وارد ميكني بعدش هم ok ...
عزيز اينو هستم باهات فقط خواستم قضيه ي gps 5700 دوباره تكرار نشه ....نقل قول:
ديدي كه بعضي دوستان شاكي شدن ...