خوب من همشو گوش کردم
فقط از چهار دیواری و دوره آخر خوشم اومد !
برام عجیبه !
چرا !
اما دوره آخر وحشتناکه
خیلی وحشتناکه !
ولی چرا از آهنگای دیگه خوشم نیومد !
خدا کنه مثل آلبوم نیلوفر ، به مرور زمان خوشم بیاد
: (
Printable View
خوب من همشو گوش کردم
فقط از چهار دیواری و دوره آخر خوشم اومد !
برام عجیبه !
چرا !
اما دوره آخر وحشتناکه
خیلی وحشتناکه !
ولی چرا از آهنگای دیگه خوشم نیومد !
خدا کنه مثل آلبوم نیلوفر ، به مرور زمان خوشم بیاد
: (
به نظر من بهترین ترکش بخون امشبه خیلی قشنگه
:40:
این آلبوم هم مثل یه شاخه نیلوفر باید چند دفعه گوش بدی و به مرور آهنگا به دلت میشینه ،نقل قول:
مخصوصا ترکای بخون امشب و دریاچه مرده که واقعا هیچ حرفی واسه گفتن نزاشته محسن تو این 2 تا آهنگ
ترک یکش خیلی خفنه
افتضاحه!نقل قول:
عینکه raybon اصلم!هرچی دارم ماله تو!
خدا !!!!
ترک به ترک آلبوم رو براتون نقد کردم اگه ضعیف بود ببخشید امیدوارم بخونید و به دردتون بخوره ببخشيد كه يكم خودموني نوشتم
1.بازار خرمشهر:
بچه ها اين يه آهنگ كه محسن عزيز براي همشهرياش خونده و ساخته شهاب اكبريه و شعرشم براي علي مهرگان هستش به قول دوستمون اگر اين اهنگ رو گوش كنين قر تو كمرتون مي خشكه .فوق العادست صدا گذاريش و صداهاي برس هم مي شنويد .واي خيلي قشنگه من اهل اهنگاي شاد نيستم ولي فوق العادست خيلي از لهجه خوزستاني محسن خوشم اومد چون بچه هاي خوزستانو خيلي دوست دارم.كيف كردم از اين اهنگ
تو هواي گرم بند
توي بازار خرمشهر
ديدمت با ناشناسي نفسام در نمياد نفسام در نمياد.....
2.چارديواري(آهنگ مورد علاقه من): بچه ها اين آهنك اسمش هست چار ديواري و خود محسن چاووشي عزيز تنظيمش كرده و شعرش هم از امير ارجيني هستش .من خيلي اين آهنگ رو دوست دارم .اين آهنگ سبكش راك هستش دوز راك اين البوم حيف زيادبالا نيست .شعرش عاليه.واي وقتي صداي گيتار بلند مي شه و گيتار ليد مي زنه كيف مي كنم يه سولو عالي اواسط اهنگ داره
شب جاي چشماتو نمي گيره
حتي دنيا جاتو نمي گيره
اشك از چشمام سيره ميريزه مي ميره .....
۳.اسيري: اين اهنگ هم تنظيم خود محسن چاووشي هستش كه خيلي اولش انرژيك شروع مي شه .شعرشم از امير ارجيني هستش.فوق العادست اينم .خيلي روم تاثير گذاشت .از دقايق دوم به بعد اين اهنگ واقعا عاليه تنظيمش
با اين كه كوه دردم
با اين كه غم زياده
همين كه با تو باشم
از سرمم زياده...
۴.دور آخر: باز هم تنظيم خود محسن چاووشي عزيز هستش ولي شعر زيباش از حسين صفا هستش كه خيلي دوسش دارم .اين همون اهنگي كه دموش رو هم با اين شروع كرده بود .با صداي گيتار به اوج مي رسونتتون .تو اين آهنگ محسن با حالت گريه مي خونه و صداي گرثيه مياد توش خيلي آهنگ غم انگيزيه صداي محسن آدمو مي لرزونه تو اين آهنگ .تو شعر هاي حسين صفا خيلي غم حس مي كنم .خيلي دوسش دارم .
هر روز عمرم از ديروز بدتره
عمري كه هر نفس بي غم نمي گذره
دلگيرو خسته ام بي روح ساكتم
نبضم نمي زنه پلكم نمي پره
محكم بشين دلم اين دور آخر.....
۵.حراج: بازم تنظيم محسن چاووشي عزيز و شعرش از امير ارجيني اين آهنگ هم شعرش غمگين ولي آهنگ حالت انرژيك داره تنوع سبك دراين البوم خيلي خوبه.ديوونه شعرشم .صداي تار از دقايق 3 آهنگ به گوش مي رسه .
روا نبود كه اينجوري از دل تو جا بمونم
روا نبود با اين همه تنهايي تنها بمونم
حيف دلم كه پيش تو به هيشكي دل نبست
حيف دل صبور من كه عاشقت بوده و هست...
6.خنده(آهنگ مورد علاقه من): اين آهنگ ساخهمحمد رضا اهاري كه كاراشو دوست دارم شديد.و شعرش هم باز از حسين صفاست.اين آهنگ هم در دموي البوم بود با صداي گيتار و درام شروع مي شه .اين اهنك رو اصلا واسه من خونده محسن چاووشي خيلي از روزامو اورد جلو چشام اين آهنگ ديوونم داره مي كنه خداي من .
خندرو از لب اين دل ناشاد بگير
يكم عاشق شدنو از دلم ياد بگير
اگه حتي تو بخواي عهدمون شكسته شه
نمي زارم يه نفس دلم از تو خسته شه...
7.كي بهت خنديده: ساخته شهاب اكبري هستش و به به شعرش از محسن چاووشي عزيز هستش با صداي ني شروع مي شه . و در جاهايي از اهنگ صداي ويولون رو مي شنويد .اين اهنگش تو سليقه من زياد نگنجيد .
تو به من گفتي برو از سرتم زياديم
گفتي زشتي گفتي وقتي با مني پيش همه خيلي خجالت مي كشي ...
۸.لولاي شكسته: ساخته محمد رضا اهاري هستش و شعرش از كيكاووس ياكيده كه خيلي خوشم مياد ازش .اول آهنگ صداي باز و بسته شدن دري رو مي شنويد .شعرش يه شعر نو واقعا حساب كنيد محسن شعر نو رو داره مي خونه .تو اين اهنگ صداي زخمي و خش دار محسن چاووشي رو مي شنويد .يه سولو هم آخر اهنگ داره كه من بيشتر از اون خوشم اومده .هه هه
لولاي شكسته در را عوض مي كنم
در را باز مي كنم
مي گويم بانو خوش آمدي...
9.بخون امشب: ساخته خود محسن چاووشي و شهرش هم از حسين صفا .اين آهنگ هم صداي ني توش بيداد مي كنه خيلي زيباست خيلي و آهنگ خيلي قشنگ حركت مي كنه و مي ايسته.محسن تو اين آهنگ رو يصدا ها خيلي كار كرده .
بخوان امشب تا منم بتونم گريه كنم
تا بتونم با تو بخونم گريه كنم
مي خوام آتيش بگيرم داره سوز ني مياد
دلم از غصه پر اونكه رفته كي مياد...
1۰.دلشوره: ساخته محمد رضا اهاري و شعري از امير ارجيني .اين آهنگ رو دوست دارم سبكش باب ميل منه اخه .سبك اين آهنگ راكه و و يه سوولوي طوفاني داره كه بعد از دقيقه يك شروع مي شه و در اخر اهنگ تكرار مي شه. كلا من ساخته هاي محمد رضا آهاري رو خيلي بيشتر دوست دارم
توي اتيش چشات مي سوزه
دل من داره به پات مي سوزه
ذل تو سفره رنگينه ببين
دل من بي كس و غمگين ببين ...
11.درياچه مرده: ساخته ي محسن چاووشي و شعري از امير ارجيني اين آهنگ با صداي ويو لون شروع مي شه پيام طوني عالي اجرا مي كنه.خيلي اجراي محسنو تو اين اهنگ دوست دارم منو ياد سالهاي اول كارش ميندازه .
خسته شدم خسته ي هر چي درده
رو دوش من درد هزار تا مرده
جنگ با اين همه غم و غريبي
يكي بگه رسم كدوم نبرده...
12.پاییز که می شد: اين يه دكلمه 30 ثانيه اي كه محسن چاووشي اجرا كرده كه اسمشم ژاكته در اصل البوم داراي 12 ترك هستش كه اين ترك رو ي جلد cd ذكر نشده
بچه ها اين نقدي بود كه خودم نوشتم موقعي كه داشتم براي سومين بار آلبوم رو گوش ميدم هنوز 3 ساعت نمي شه كه خريدمش چون امروز منتشر شده حتما بخريد گوش كنيد ضرر نمي كنيد .مثل هميشه خواهشم ازتون اينه كه دانلود نكنيد چند سايت براي دانلود گذاشتن كار رو هنوز يه صبح تا ظهر از انتشار آلبوم نگذشته ببينيد چقدر بي انصافا اين جماعت اينا فقط فكر مي كنن جيب يكي زدن دزديه .اميدوارم يه كم تو اين قضيه انصاف به خرج بدن همه .اينو من چون طرفدار محسن چاووشيم نمي گم خدا شاهد اونايي كه منو مي شناسن از نزديك به اخلاقم اشنان براي تمام خواننده هاي كه زحمت مي كشن با هزار جور گرفتاري مجوز مي گيرن تا آلبوم رو منتشر كنن مي گم بايد براي اونايي كه زحمت مي كشن تو موسيقي كمك كرد تا پيشرفت كنن و موسيقي ما رو با خودشون به جلو ببرن .قيمت cdهايي كه همش 1500 تومنه واقعا ارزش داره دانلود كنيد كلي وقت بزاريد و كليم حجم هدر بديد كه دانلود كنيد .1500 تومن واقعا حساب كنيد پول چاپ كاور اين البوم هاي خواننده ها نمي شه .و حرف آخرم بازم براي تمام خواننده ها مي گم اگه واقعا كار اين خواننده ها كه كلي زحمت مي كشن 1500 تومن نمي ارزه بريد دانلود كنيد رايت كنيد .ولي مطمئنم اين البوم هرجاي دنيا باشه بالاي 20 دلار فروش ميره
واقعا ترک فوق العاده ای هست..نقل قول:
.خنده(آهنگ مورد علاقه من): اين آهنگ ساخهمحمد رضا اهاري كه كاراشو دوست دارم شديد.و شعرش هم باز از حسين صفاست.اين آهنگ هم در دموي البوم بود با صداي گيتار و درام شروع مي شه .اين اهنك رو اصلا واسه من خونده محسن چاووشي خيلي از روزامو اورد جلو چشام اين آهنگ ديوونم داره مي كنه خداي من .
خندرو از لب اين دل ناشاد بگير
يكم عاشق شدنو از دلم ياد بگير
اگه حتي تو بخواي عهدمون شكسته شه
نمي زارم يه نفس دلم از تو خسته شه...
شعرش که واقعا به نوعی غمگینه
منظور شعر هم اینه که هرچی بشه من از تو دل نمی کَنم
دوتا سولوی توپ هم داره...
محسن هم صدای خودش خوب با متن و اهنگ ترک هماهنگ کرده
فوق العادست
به نظر من که به جز ترک اول!!
هرچی بیشتر جلو میریم ، ترک ها قشنگتر میشن! البته من الان ترک 7 هستم.
اقايون سلام
اقا اين اهنگ روا نبود تو كدوم تركه ......؟؟؟؟!!!!!
هموني كه تو دمو بود ولبي من الان كل البوم رو زير ورو كردم چيزي به اين اسم و داراي اين شعر پيدا نكردم ......
ولي خودمونيم محسن گند زده با اين البومش ...براي اولين بار واسه يه البوم ارجينال پول دادم ولي بد زد حال خوردم .....
هادی جان از شما دیگه انتظار نداشتم...نقل قول:
البته این مشکل بیشتر طرفدارای چاووشیه که انتظار بسیار بالایی دارن که تمام آهنگای البومو که گوش میدن به قول معروف برن فضا....
خود بنده دیروز به دلیل مشغله ای که داشتم 1 بار بیشتر نتونستم گوش بدم آلبومو اونم به صورت سرسری....شاید همین احساس شما رو داشتم اما با توجه به تجربه ای که در مورد یه شاخه نیلوفر داشتم گذاشتم مدتی بگذره و گوش بدم...امروز صبح که دارم گوش میدم واقعا دارم میفهمم حضرت چاووشی چی خونده.............
دوستان کمی بدون احساس برخورد کنید و تا آهنگا رو گوش دادین دست به قلم نبرید :20:
ترک 5 - حراجنقل قول:
شما گویا آلبومو در حد سرسری هم گوش ندادید.شاید اگه با دقت بیشتر گوش بدید نظرتون فرق کنه اگرم نکرد به هر حال سلیقه ی شماست :46::46: