من از این وضع خسته شدم فردا میخوام لغو کنم چقدر طول داره تا خط از رانژه در بیاد ؟
Printable View
من از این وضع خسته شدم فردا میخوام لغو کنم چقدر طول داره تا خط از رانژه در بیاد ؟
سرویس های حجمی رو پدر در میارن تا فسخ کنند ، من تو قراردادم ذکر شده بود قابل فسخ نیست ...
من که دیروز دوره ام تمام شد گفتم دیگه اکو نمیخواهم به زور راضی کردم که برام آرت۵ وصل کنند
Sent from my iPhone using Tapatalk
آره تقریبا می شه گفت بهترین سرویس شاتل همین اکو 128 ه چون هم پایین ترین قیمت رو داره هم خودشون سرعت رو حد اقل تا 512 می بندننقل قول:
فقط یه خورده ممکنه ترافیک کم بیاره که می شه با این طرح های 3 گیگ بخر 3 گیگ ببر جبرانش کرد
هر مودمی که بگیری با تمام آی اس پی ها کار می کنهنقل قول:
فکر نمی کنم مودمی با 4 ، 5 تا پورت به این قیمت وجود داشته باشه، اگر هم باشه اصلا نمی شه رو کیفیتش حساب کرد
اما اگه مودمی با این قابلیت ها پیدا نکردی می تونی یه هاب بگیری که با 10 . 15 تومان می شه خرید و کار چندتا پورت رو واست انجام می ده
بیخود کردن! من براشون نامه فکس کردم.فقط الکی ایراد میگیرن.نقل قول:
بنابراین باید نامه تون کامل باشه و عبارت فسخ قرارداد داخلش وجود داشته باشه.
البته کارشکنی کردن و مدتی طولش دادن ولی بلاخره از شرشون راحت شدم.
واسه من رو یک ماه طولش دادن.در حالیکه حداکثر یک هفته کاری زمان میبره.نقل قول:
ولی عملا تو قرارداد من هست که فسخ نمیشه کرد :دی ولی بچه ها من خیلی گشتم همه مثل هم هستن باز تو این اوضاع شاتل بهتره ... خودتون یه پرس و جو کنید جایی پیدا کردید به ما هم بگید .
راستی Batman جان شما به کجا مهاجرت کردی ؟! اونجا اوضاع خوبه ؟
دوستان میشه بگید با هر اشتراکی که دارید ( اکو ) توی یک هفته گذشته هر شب حداکثر چند گیگ تونستید دانلود کنید؟
من اکو 2مگ دارم حداکثر 1 الی 3 گیگ
یعنی نمیشه خودمون بریم مخابرت زودتر انجام شه ؟نقل قول:
باید درخواست از شاتل بره ، برو دفترشون داد و بیداد راه بنداز نامه رو بگیر خودت ببر :دینقل قول:
یعنی نمیشه خودمون بریم مخابرت زودتر انجام شه ؟
جدی؟ یعنی چی فسخ نمیشه؟!فقط برای اکو اینطوریه؟! خوب دیگه هزینه اشتراک رو نمیدیم تا خودشون محبور بشن رانژه رو بردارن!:31:نقل قول: