من یک ماهی هست که شبانه رو با سرعت 1 مگ دانلود میکنم. راضیم ازش :دی
Printable View
من یک ماهی هست که شبانه رو با سرعت 1 مگ دانلود میکنم. راضیم ازش :دی
امروز زنگ زدم بهشون گفتم من از قبل عیده زنگ زدم گفتم 2.5 از حجمم بدون اینکه مصرفی داشته باشم کم شده و اسکرین شاتشم گرفتم و براتون ایمیل کردم و گفتید پیگیری میکنید ولی الان دو سه هفته میگذره هنوز خبری نشده بعد یه کم گفت پشت خط بمونید و بعدش اومد گفت اره اینجا زدن 2.5 گیگ حجمتون باید برگرده ولی یادشون رفته برگردونن:دی من دوباره این زدم تا حجمتون برگردونن و تا فردا برگرده
آقا همونجور که کم و کاستی هارو میگیم خوبه نکات مثبتم بگیم.
دو روز پیش مشکل نویز خط داشتم. تماس گرفتم گفتم پیگیری میکنیم.از 2 روز پیش نزدیک به 10 بار تماس گرفتن واسه نظر خواهی در مورد خط.و واقعا هم مشکلم حل شد.
الان خط 14 مگ بسته شده.سرویس عصرانه. اینم سرعت دانلود و پینگ.
شماره 1544 داخلی 3254 آقای تقی پور بود فک کنم. واقعا کار بلد بود و قصد پیچوندنم نداشت. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
آقا همونجور که کم و کاستی هارو میگیم خوبه نکات مثبتم بگیم.
دو روز پیش مشکل نویز خط داشتم. تماس گرفتم گفتم پیگیری میکنیم.از 2 روز پیش نزدیک به 10 بار تماس گرفتن واسه نظر خواهی در مورد خط.و واقعا هم مشکلم حل شد.
الان خط 14 مگ بسته شده.سرویس عصرانه. اینم سرعت دانلود و پینگ.
شماره 1544 داخلی 3254 آقای تقی پور بود فک کنم. واقعا کار بلد بود و قصد پیچوندنم نداشت. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا من که هر دفعه تماس گرفتم هیچ جوره زیر بار نرفتن که مشکل سمت خودشونه و طوری رفتار میکنن که انگار آدم هیچی از شبکه و اینترنت و خط و ... سر در نمیاره:n35:نقل قول:
2.5 گیگ برگردوندن امروزنقل قول:
اره. اینجوریه.نقل قول:
من به همین آقاهه گفتم اصلا اپراتور پشتیبانی شما چیزی از خط و سرویس و اینا حالیش نیست.
گفت:بله اونا زیاد سر در نمیارن.
البته اینم بگم که من 195 شکایت کردم بعد ایشون که حالیشون بود باهام تماس گرفتن.
طبق تجربهی من، اگه از وضعیت فعلی آسیاتکت راضی هستی حتی کوچکترین چیز رو عوض نکن! بارها شده با یه تغییر سرعت، تغییر سرویس، رزرو خط یا حتی کوچکترین تغییر در پهنای باند توسط اپراتور همه چی ریخته به هم! بر اساس همین من مسافرت که میخواستم برم درخواست رزرو ندادم و با اینکه یک ماه خونه نبودم دوباره سرویسم رو تمدید کردم ولی مودمو خاموش کردم. (سرویس شهاب با شبانه رایگان که چه سرعت روزانه چه شبانهام 1.3 مگابابت بود) باز الان که اومدم میبینم داستان درست شده باز. سرعت روزانه به زور به 200کیلوبایت میرسه و لود کردن پیجها افتضاحه(هم سرور داخلی هم خارجی، هر DNSی، چه آی پی خود آسیاتک چه لایزر)، از اون طرف شبانه با همون 1.2 -1.3 مگابایت سابق دانلود میکنه. میخوام ببینم کس دیگه ای تو این مدت این مشکل رو پیدا کرده یا خاموش کردن مودم رو هم به لیست چیزایی که نباید برای مدت طولانی انجام داد اضافه کرد!
من 25 اسفند براشون ایمیل فرستادم که 6.5 گیگ از حجمم کم شده بعد یکی دو بار زنگ زدم گفتن خودمون خبرت میکینم بعد دو هفته که زنگ زدم گفتن برای شما چیزی ثبت نشده
کارشناس دوباره برام پیگیری نوشت و حالا بعد از سه هفته میگن فقط 185 مگ ازت کم شده اگر اعتراض داری دوباره ایمیل بفرست
الان هم میخوام به 195 شکایت کنم.تا شکایت نکنی مثل اینکه خیلی تحویلت نمیگیرن
دوستان من میخوام بیام اسیاتک ثبت نام کردم ولی تعداد سرویس هاش چرا محدوده؟ مثلا چرا این عصرانه رو نداره؟