دوستان مشکل یاهو مسنجر حل شده و الان خودم امتحان کردم دیدم مشکلی نداره.
راستی بچه ها کسی میدونه چرا سرعت دانلود شبانه رو محدود کردن؟
Printable View
دوستان مشکل یاهو مسنجر حل شده و الان خودم امتحان کردم دیدم مشکلی نداره.
راستی بچه ها کسی میدونه چرا سرعت دانلود شبانه رو محدود کردن؟
به علت گشاد شدن جیب مدیرعامل محترم
احتمالا حجم دانلودهای رایگان شبانه بالا رفته شرکت داره ضرر میده
من يه مدت دانلود نكردم الان سرعتم خوب شده البته آخر دوره هم هستم نميدونم براي تمديد قرارداد سرعتم درست شده يا همون محدوديتم به خاطر دانلود برداشته شده؟ حالا نميدونم تمديد كنم يا نه ؟نقل قول:
سلام
دوستان ارزش داره ECO128 رو با ART1 یا ART2 عوض کنم؟
سرویسهای ART هم سرعتشون تو ساعات عادی روی 512 بسته میشه
یا همون 128 معمولی هست؟
نه سرعت دانلود آرت به صورت قانونی بسته می شه و مثلا آرت 1 سرعتش همون 16 هنقل قول:
ممنوننقل قول:
نه سرعت دانلود آرت به صورت قانونی بسته می شه و مثلا آرت 1 سرعتش همون 16 ه
پس فکر میکنم همین ECO128 بهتر باشه؟
, برای منکه تمدیدم کردم ولی همچنان همون سرعته راه حلش اینه که با یکی شریکی اینترنت افلاین ماهواره ای بگیرم
آرت رو 2 هفته هست سرعتش رو کم کرده. روزا سرعت قرارداد و شب ها کمتر از یک سوم قرارداد. به امضای بنده دقت کنید. :46:نقل قول:
پس با این اوصاف زیاد ارزش عوض کردن رو ندارهنقل قول:
آرت رو 2 هفته هست سرعتش رو کم کرده. روزا سرعت قرارداد و شب ها کمتر از یک سوم قرارداد. به امضای بنده دقت کنید.
سلام
لطفا راهنمائی کنید
سوالی دارم مخواستم چند کامپیوتر را به اینترنت share کنم اما میخواستم از طریق خود مودم share بشود مثلا مودم 4 پورته
حالا میخواستم بدونم شاتل با هر نوع مودمی مشکلی نداره ؟ مثلا اگر از مودم d link استفاده کنم مشکلی با شاتل نداره ؟ البته از مودم symphony استفاده کردم با شاتل و مشکلی نداشت
ار دوستانی که از شاتل استفاده میکنند لطفا مودمی که بتونه چند کامپیوتر را share کنه بدونه اینکه که به هم وابستگی داشته باشن لطفا معرفی کنند و کیفیتش خوب باشه و زیاد گرون هم نباشه و وایرلس نباشه مثلا قیمت 25 تا 30 تومان باشه
مرسی
خداحافظ