نرمافزار چک میکنیم داداش روز روشن با فانوس 4 گیگ ازم زدن اصلا تو اون بازه زمانی که ثبت کرده تو ریز مصرف نمیشه بیشتر از 2-3 گیگ گرفت 4 گیگ رو چجوری مصرف کردم آخه؟؟؟؟؟؟ :n13:نقل قول:
Printable View
نرمافزار چک میکنیم داداش روز روشن با فانوس 4 گیگ ازم زدن اصلا تو اون بازه زمانی که ثبت کرده تو ریز مصرف نمیشه بیشتر از 2-3 گیگ گرفت 4 گیگ رو چجوری مصرف کردم آخه؟؟؟؟؟؟ :n13:نقل قول:
ipmac لینک از این نرم افزار دارید چیزی پیدا نکردمنقل قول:
منظورش داداش اینه که هر کدوم از وسیله هات که میخاهی به اینترنت وصل باشه آدرس مکشو میدی به مودمت.نقل قول:
آموزشش هست تو اینترنت. سرچ کن متوجه میشی.
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
احتمالا منظورشون مک فیلتر خود مودم هستنقل قول:
واقعیتش من نمیتونم نظری بدم،چون برا من این اتفاق نیفتاده در حالیکه مصرف تایم رایگانم خیلی زیادهنقل قول:
من پیشنهادام همینایی بود که دادم
من از همینا استفاده میکنم و واقعیت دزدی ندیدم ،تو اسیاتک یه دو باری برام پیش اومد
که بهشونم گفتم و زیر بار نرفتن ،برا همین از اون به بعد همیشه این دو تا نرم افزار رو استفاده کردم و ipmac ام رو محدود کردم
بچه ها توضیح دادن مک فیلتر مودم هست که مجموعه های از 12 حرف و عدد هست که هر دستگاه ip مختص به خود داردنقل قول:
که برا گوشیها تو setting/about phone/wi-fi mac address هست
و تو لپ تاپ هم اینو بزن تو cmd
getmac /v /fo list
سلام اسیاتک وضعش چطوریاس ؟! جشنواره داره ؟!
همین الآن 75 مگ از آیو استفاده کردم دیدم تو پنل حساب کرده تا دیروز حساب نمیکرد :n35:
سلامنقل قول:
کلا اینترنت حالا هر شرکت سرویس دهنده ای،شهر با شهر منطقه با منطقه مرکز مخابرات با یه مرکز مخابرات دیگ از زمین تا آسمون فرقشه.
بهتره واسه انتخاب شرکت از کسایی که از مرکز مخابرات خودت سرویس گرفتن بپرسی.
و اینکه فعلا اسیاتک جشنواره نداره. وقتیم جشنواره نباشه قیمتش گرونتر از بقیه نباشه فک نکنم ارزونترم باشه.
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
تشکرنقل قول:
شهرستانم سخته کسیو پیدا کنم ک مرکز مخابراتیمون یکی باشه!
کسی کرمان سرویس داره راضیه ؟!
آسیاتک آشغال به تمام معنا سمتش نیا فقط اعصاب خوردی میمونه واست برو جای دیگه که این مسخره بازیای آسیاتکو نداشته باشه هر نخودی که تو این اینترنت ملی میندازن اولش میره تو کاسه آسیاتکنقل قول: