فعلا بهترین برنامه برای داشتن مسنجرها برنامه نیم باز هستش که همزمانهمه را باز میکنه من ۲ روزه با اون کارمیکنم
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
فعلا بهترین برنامه برای داشتن مسنجرها برنامه نیم باز هستش که همزمانهمه را باز میکنه من ۲ روزه با اون کارمیکنم
Sent from my iPhone using Tapatalk
البته الان ورژنهای موبایلیش بازه ولی ورژن کامپیوترش فعلا طبق معمول قیلتر و بستست.نقل قول:
من فک کردم سرعت پایین فقط واسه پارس آنلاینی ها هستش
دیدم نه شماها سرعتتون کاهش پیدا کرده
درسته؟
سرعت که نه، اتفاقا چون فایلهای ویدیویی و صوتی رو بستن برای ما که راحت و با انواع روشها دورش میزنیم خیلی کیفیت بهتر شده ولی در کل درک میکنم کسایی رو که نمیدونن چطور باید دورش بزنن برای همین از این وضعیت خوشم نمیاد و تاسف میخورم.نقل قول:
آره ، سرعت بیشتر شده ، اتصال به چیز هم سریعتر و راحت تر شده ... l0l
منظورت از بسته شدن فایلهای ویدیویی چیه؟:31:نقل قول:
بعد قضیه دور زدنه چیه ؟
آقا چرا تنهایی میخوای دور بزنی بگو تا باهم دور بزنیم :31:
راست میگه بابا بگو ما هم یاد بگیریم :دینقل قول:
آقا چرا تنهایی میخوای دور بزنی بگو تا باهم دور بزنیم
سرعت دانلود من از شبی 3 گیگ به شبی یک گیگ رسید دارم دو برابر پول می دم اما با اشتراک 2 مگ کمتر از اشتراک 256 دانلود می کنم دیگه غلط کنم بیام این شرکت دزد
چند صفحه قبل توضیح داده شده.نقل قول:
در مورد دور زدن هم ترفندهای زیادی هست. شما باید بتونید فایلها رو به یک سرور انتقال بدید بعد پسوندش رو مثلا به exe تغییر بدید و بدون مشکلی مستقیم دانلودش کنید. البته برای بعضی فایلها مثل avi که جواب نمیده میتونید چند کیلوبایت اولش رو با چیز پی ان بگیرید و بقیه اش رو میتونید مستقیم بگیرید.
مشکل یاهو مسنجر حل شد. الان بصورت عادی دیگه وصل میشه
الان چند روزه سرعت ارت 1 اومده روی 16 از اونور 5 مگ اول رو با 64 کیلوبایت میگیره . وب گردی هنوز روی 512 بسته شده