این آسیا تک چرا همه طرح های خوبش رو برداشته من قبلا سرویس صبحانه داشتم اگه کیفیت هم پایین بود به قیمتش می ارزید الان با این قیمت می رم ایرانسل می گیرم سرعتش هم بهتره قیمتش هم با این یکیه
فرستاده شده از F5122ِ من با Tapatalk
Printable View
این آسیا تک چرا همه طرح های خوبش رو برداشته من قبلا سرویس صبحانه داشتم اگه کیفیت هم پایین بود به قیمتش می ارزید الان با این قیمت می رم ایرانسل می گیرم سرعتش هم بهتره قیمتش هم با این یکیه
فرستاده شده از F5122ِ من با Tapatalk
....حذف شودنقل قول:
دوباره وضعیت تخمی شده باید هر ساعت مودم خاموش روشن کنی واقعا برای خودم متاسفم خسته شدم دیگه :n29:
تاریخ قرعه کشی جوایز باشگاه مشتریان کیه؟
دوستان 4 گیگ دوباره ازم امروز بالا کشیدن جالبش اینجاست تو ریز مصرف مدت اتصال مربوط به این 4 گیگ رو زده حدود 1 ساعت در حالی که با توجه به ظرفیت خط من خودمو بکشم نمیتونم بیشتر از 2.5 گیگ تو یه ساعت دانلود کنم روز روشن با فانوس دزدی میکنن این لعنت شدگان مملکت که نیست ق... خونست :n35:
سلام
دوستان تو فسمت ريز مصرف تفاوت مصرف هوشمند و عادي چيه؟
مصرف هوشمند مربوط به تایم رایگان هستنقل قول:
عادی هم غیر تایم رایگان
فکر میکنم ترافیک آسیاتک با یک ضریب بیشتر از 1 محاسبه میشه، مثلا 1.5 - 2
ده دیگ ترافیک میگیرم کمتر از 10 روز تموم میشه همونو توی مخابرات میگیرم یک ماه میتونم استفاده کنم. خیلی عجیبه :n27:
یه نکته ای که تو این 2-3 هفته ای وقتی با کارکنان آسیاتک سر کسر حجم صحبت میکردم این بود که میگفتن مثلا "10 گیگ معادل 10000 مگابایت به حسابتون برگشت زدیم"نقل قول:
بابت اون 25% آپلود هم همینو گفتن. فکر میکنم سیستمشون به نوعی نسبت 1/1000 درنظر میگیره به جای 1/1024 چون حتما کارمنده به مانیتور نگاه میکنه میگه
خلاصه از یه هفته مونده به عید اینا اکانتینگو دستکاری کردن ولی بیشتر خرابکاری کردن تا بهتر شدن...
نقل قول:چرا شماها با نرم افزارها چک نمیکنیننقل قول:
bw meter برا ویندوز
و برا اندروید و ios هم data usage monitor
بعد اگه مصارف با هم نمیخوند اونموقع پیگیری کنید
از ipmac برا مودم استفاده کنید براحتی مودم wifi دار هک میشه