اگه ظرفیت اون موقع پر بشه میفته به 4/1 دیگه آره؟؟؟نقل قول:
Printable View
اگه ظرفیت اون موقع پر بشه میفته به 4/1 دیگه آره؟؟؟نقل قول:
به احتمال زیاد ظرفیت اردیبهشت 95 پر شده باشهنقل قول:
چون من امروز پلیس +10 بودم 2 تا لیسانس که برای درخواست اعزام اومده بودند افتادند تیر 95 منم که فوق بودم افتادم تیر 95
خب دوستان ما هم اموزشیمون تموم دوره 57 روزه . سپاه بابل بودیم. عجب پادگانی بود سر سبز و زیبا. خیلیا رو فرستادن سیستان و کردستان و ارومیه
Sent from my GT-I9300I using Tapatalk
دوستان واسه من امریه جور شده برای تیر 95 ولی تاریخ اعزامم 1 اردیبهشت هستش اگه درخواست تمدید بدم حتما قبول میکنن؟؟؟
Sent from my SM-J500H using Tapatalk
بله اگه ظرفیت برج 2 پر بشه اعزامتون میفته برا دو ماه بعد یعنی برج 4نقل قول:
با تعجیل هم اصلا موافقت نمیشه من از برج 5 تا الان دارم سعی میکنم واسه برج 8 تعجیل بزنم ولی سیستم تعجیل رو بستن
اگه بخواین زودتر اعزام بشین اگه تهران هستین با 197 تماس بگیرین و بپرسین ملاقات مردمی با مسولین نظام وظیفه کی و کجا برگزار میشه اونجا شاید موافقت کردن
نقل قول:
بله واسه 1/4/95 راحت تمدید میکنن
نقل قول:دوستان تهرانی چهطور میتونم از ترمینال جنوب برم تا این پایگاه هوایی شهید خضرایی؟ مترو به مسیرش میخوره؟نقل قول:
۳. آیا آدرس این پایگاه شهید خضرایی همینه که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟
آره به خاطر این زیاد بودن سربازها و درخواستها راحت قبول میکنن. کلاً اگه بار اولت باشه معمولا راحت قبول میشه. اگه مطمئنی که امریهت جور شده حتما سریع برو پلیس +۱۰ درخواست بده تا تیر هم پر نشده. یه سری گزینه داره به مسئول پلیس +۱۰ بگو برات بخونه. معمولا همه دلیل «مشکل خانوادگی» رو انتخاب میکنن. کلا از مسئولش بپرسی راهنماییت میکنه ...نقل قول:
مترو ترمینال سوار بشیدنقل قول:
ایستگاه امام خمینی پیاده بشید
خط عوض کنید به خط 2
ایستگاه امام حسین پیاده بشید
اتوبوسای BRT به سمت تهرانپارس رو سوار بشید و سه تا ایستگاه بعد (ایستگاه شهید فتحنایی یا کهن) پیاده بشید
بعد برید داخل کوچه حجت
35.703632, 51.461745
برا اطلاعات بیشتر این مختصات رو تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کپی پیست کنید و سرچ
بعضی وقتا این تمدید خود به خود هم حکمتی داره من اعزامی ابان بودم نوددرصد اونایییکه تو استان ما. حتی پذیرش گرفته بودن براسپاه انداختن نیروانتظامی وارتش