[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
زیاد جوش نخور بزار 10 روز از عید فطر بگذره بعد زنگ بزن 195 اگر درست نشد اونوخت سرویست رو عوض کننقل قول:
در ضمن من شرکت های زیادی رو دیدم که بدتر از پارس بودن !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم شبانه من تا چند شب پیش زیر 700 دانلود نمی کرد ولی الان این وضعیتم
من سرویسم 2مگ محدود هستش امشب سرعت 20 بالاتر نمیره
در بهترین وضعیتش هم 200 هست که اونم بعضی روزا فقط هم بین 6تا 7
اقا خدا وکیلی چند تا شرکت دیدی شبانشون زیر 80 کیلوبایت باشه برا سرویس 2 مگ! ؟نقل قول:
من سرویسم دقیقا 6 روز بعد از عید فطر تمومه! و با همه این حرفا فکر نکنم تمدید کنم! مگه اینکه فرجی بشه...
رفیق شما هم اهوازی ؟نقل قول:
.
.
.
واسه من از دیشب بهتر شده روزا که تا 1 مگابایت هم میره ولی تا چند شب پیش حدود 120 میشد سرعتم ولی دیشب و امشب سرعتم بهتر شده از 170 شروع میشه تا 500 هم میره ( ساعت 6 به بعد ) تا صبح 4.5 گیگ تقریبا میگیرم
آقا این پارس آنلاین داره اذیت می کنه ...
من حجم دانلودم بالاست برای همین از لیچ (لیچر) استفاده می کنم
۴ روز پیش نوسان داشتم از لیچر texl,us فکر کردم مشکل از پارسه ٬ لیچر رو عوض کردم به downloads,ir ...
الان همین مشکل نوسان رو روی downloads,ir دارم ... الان روی expressleech,com مشکلی ندارم filegir,com هم خوب کار می کنه ... ولی اگه اینا خراب بشوند دستم به جایی بند نیست ... پارس که از این اذیت ها نمی کنه که سایت خاصی رو محدود کنه ؟؟؟
خدا شانس بده! سرعت الان من در ساعت شش تازه رسید به 150 کیلوبایت! الان شما 500 تا دانلود داری؟نقل قول:
500 دیگه اوجشه و همش اینطوری نیست ، مثلا امشب تا 350 به زور رفت و 3.2 گیگ بیشتر نگرفتمنقل قول:
ولی نسبت به یه هفته پیش که سرعتم تا صبح 150 میرسید بهتر شده .........
امشب برا من هم بد نبود و از ساعت 4 که شروع کردم حدود 3 گیگ گرفتم.
128 حجمی - اصفهان نصفِ جهان