بچه ها برا من پیش فاکتور تمدید اومده ، حدود 10 روز به پایان دورم باقی مونده و یکم از ترافیکم هنوز موجوده الان تمدید کنم ترافیکم میپره ؟
Printable View
بچه ها برا من پیش فاکتور تمدید اومده ، حدود 10 روز به پایان دورم باقی مونده و یکم از ترافیکم هنوز موجوده الان تمدید کنم ترافیکم میپره ؟
دوست عزیز اصلاً Down Stream و Up Stream رو در شاتل فراموش کن. مثلاً برای 128 من Down Stream 570 (Kbps.) بسته شده ولی سرعت روز رو روی 15 و سرعت شب رو روی 4-5 محدود میکنه.نقل قول:
سلام مجدد به شاتلی ها بعد از لغو ممنوع الورود بودن بنده به این تاپیک که صد البته با لطف مدیران محترم لغو شد.
خب یه سورپرایز براتون دارم:
امشب شاهد یک جهش بزرگ در دنیای اینترنت جهان هستیم:
برای اولین بار در جهان: دانلود تمامی پسوندهای فایل با حجم 9 مگابایت و بیشتر از تمامی سایتهای جهان (بغیر از لیست سفید) برای کاربران اینترنت ایرانی محدود شده!!!
ضمنا دانلود فایلهای ویدیویی با هر سایزی امکانپذیر نیست!
کاربر هیچگونه خطایی دریافت نمیکنه. در هنگام در خواست دانلود فایل حجم و فرمت مذکور هیچ بازخوردی مشاهده نمیشه.
واقعا؟نقل قول:
امشب شاهد یک جهش بزرگ در دنیای اینترنت جهان هستیم:
برای اولین بار در جهان: دانلود تمامی پسوندهای فایل با حجم 9 مگابایت و بیشتر از تمامی سایتهای جهان (بغیر از لیست سفید) برای کاربران اینترنت ایرانی محدود شده!!!
ضمنا دانلود فایلهای ویدیویی با هر سایزی امکانپذیر نیست!
کاربر هیچگونه خطایی دریافت نمیکنه. در هنگام در خواست دانلود فایل حجم و فرمت مذکور هیچ بازخوردی مشاهده نمیشه.
ولی من همین الان یک فایل تصویری دانلود کردم از مدیافایر
این لیست سفید چیه دقیقا؟
اینم سرعت دانلود من با اشتراک 2 مگ از راس ساعت 1 الی 8 صبح
3.2 گیگ!
یعنی نیمه محدود شدم؟ خیلی عجیبه
برا منم ٢٠ روز پيش اومد و تا فردا مهلت داده و دورم تا ٢٣ ام هست و كلي اس و زنگ امروز كه از خواب بيدارم كرد.نه تا اون تاريخي كه دورت هست اينترنت داري اينا ميخوان جلو جلو پول رو بگيرن ولي حتما ترافيكتو مصرف كن كه دوره بعدي نميره.نقل قول:
---------- Post added at 10:51 AM ---------- Previous post was at 10:47 AM ----------
سلام خوش اومدينقل قول:
منتظر شفاف سازيات هستيم.
اين سايتهاي ليست سفيد كدومان؟ و اينكه همه الان با چي پي ان و شيلتر شكن ميرن پس آي پي غير ايراني داريم البته تا كي اين راه جواب ميده خدا داند.
راست میگه من دیشب یه mp4 دانلود میکردم از هاست خودم ساعت 11:30 اینا برگشتم پشت PC دیدم مدتی هست قطع شده. بعد از 1-2 دیقه بررسی علت دیدم به پسوند ربط داره و یقین داشتم یا کار مخابرات هست یا شاتل. آخه با چیز_پ_ی _ان دانلود میشد. بعد کردمش mpz بقیه دانلود انجام شد.نقل قول:
شما مطمئن هستین جهانی هست؟!!! با چیز_پ_ی _ان دانلود میشه ها.
منم دیشب دانلود داشتم مشکل در حد تیم ملی ...
نقل قول:مگه میشه این تکنولوژی پیشرفته قیلترینگ جهانی باشه عزیز؟ فقط مختص خودمونه و ما خودکفا هستیم. منظورم این بود که تمام فایلها از تمام سایتها قیلتر بود که الان حدس من عوض شده و ابنه که قیلترینگ دیشب برای اولین بار قیلترینگ محتوا بوده. یعنی من اگر یک فایل exe واقعی رو میخواستم بگیرم بدون مشکل میگرفت ولی اگر یک فایل avi صد مگی روی رپیدلیچ خودم رو به exe تغییر نام دادم باز هم دانلود نمیشد.نقل قول:
اين سايتهاي ليست سفيد كدومان؟ و اينكه همه الان با چي پي ان و شيلتر شكن ميرن پس آي پي غير ايراني داريم البته تا كي اين راه جواب ميده خدا داند.
یه نکته این بود قیلترینگ برای شروع دانلود عمل میکرد(محتوا رو چک و قیلتر میکرد) و اگر چند کیلوبلیت از یک فایل رو قبلا گرفته بودید و میخواستید اونرو ادامه بدید بدون مشکل ادامه میداد. در ضمن فکر کنم این مشکل برای فایلهای فشرده و *00 نظیر rar,zip,001 هم وجود داشت.
در مورد ربطش به شاتل خوب مسلمه که قیلترینگ کشوری هست و ربطی به isp ها نداره.
آخه شما فرمودین " یک جهش بزرگ در دنیای اینترنت جهان " منم گفتم شاید منظورتون واقعاً جهانی بوده. این کارشون هم چیز جدیدی نیست قبلاً هم بارها پسوند فیــل کرده بودن و همچین جهش بزرگی نبود. از نظر من محتوا هم تشخیص نمیده چون همون طور که گفتم mp4 رو کردم mpz دانلود میکنه چه بقیه اون دانلود رو چه دانلود رو از نو حتی با دانلود منیجر دیگه. شما هم سعی کنین میتونین. :46:نقل قول:
با سلام خدمت همه دوستان
کسی با یاهو مسنجر و گوگل تاک مشکلی نداره؟ از دیشب لاگین نمیشه ولی با چیز پی ان ok هست!
با تشکر