اصلا رو 195 حساب نکن... بهت زنگ میزنن از پارس یه سری کار میکنن که این بچه های 7 8 ساله هم بلدن... بعد هم میرن تو سایته زیر شکایتت مینویسه رفتم تو سیستمش فلان بیسان کردم و خط این مشتری سرعت 500 کیلوبایت دریافت داره که چندین برابر قرارداد مشتری هست و مشکلی هم رویت نشد ... پینگ فلان رو گرفتم و MTU رو تنظیم کردم ... اصلا بزار برات متنشو کپی کنم!!!!!!
با كاربر تماس گرفته شد ايشان اظهار داشتند با اختلال كندي سرعت برروي سرويس شان مواجه ميباشند در بررسي وضعيت فني خط كاربر تمامي موارد نرمال و مطلوب مشاهده شد از كاربر درخواست شد تا از طريق نرم افزار ريموت اجازه بررسي بيشتر را به ما بدهند مودم كاربر به صورت Bridge نتظيم شده بود و قابليت تغيير در مواردي مانند MSS-MTU را نداشتند از اين رو تنظيمات مودم به حالت PPPOE تغيير داده شد مواردي از قبيل DNS برروي كارت شبكه كاربر ست گرديد و مواردي از قبيل : CPE ping , ping 8888 , ping yahoo,tracert و ...... مانيتور گشت و در هيچ كدام از اين موارد اختلالي مشاهده نشد همچنين تغييرات اندكي نيز برروي پروفايل كاربر انجام داده شد و سرعت دانلود كاربر به 600KB رسيد كه با توجه به سرويس خريداري شده توسط كاربر اين سرعت چندين برابر سرعت خريداري شده توسط ايشان ميباشد .