سلام
من عصرانه دارم و خیلی راضی ام، الان انگار دیگه ثبت نام نداره
سرویس شهاب که نوشته نمیدونم چی چی رو نو کن :n02: به درد میخوره؟
دوستان از شرکتهای دیگه بگیریم بهتر نیست؟ کسی پیشنهادی نداره؟
Printable View
سلام
من عصرانه دارم و خیلی راضی ام، الان انگار دیگه ثبت نام نداره
سرویس شهاب که نوشته نمیدونم چی چی رو نو کن :n02: به درد میخوره؟
دوستان از شرکتهای دیگه بگیریم بهتر نیست؟ کسی پیشنهادی نداره؟
حقوق این ملت 38 ساله که ضایع شده بحث الان نیستنقل قول:
وقتی شکم یه عده ازین شرکتها سیر میشه باید به سمت بقیه کوچ کرد وگرنه بدتر هم میشه
این بسته های کم حجم چی هستن؟
عزيز همين تفكره كه نميذاره مشتري به حقش برسه من شكايت كردم به سامانه 195 سريعا از طرف شركت تماس گرفتن كلي سعي كردن ارومم كنن تا شكايت رو پيگيري نكنم اگه تعداد شكايت ها بره بالا مطمعن باشين ترتيب اثر ميدن اما اگه شكايت نكنين ممكنه بعدا بازم شرايط آسياتك بدتر هم بشه پس همين العان از طريق سامانه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شكايت كنين مورد شكايت هم بزنين اخفا و امتنا از عرضه كالا و خدماتنقل قول:
نقل قول:
.......جذف شود...
ظاهرا شما به این تاپیک نگاه نکردید:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزيز چه ربطي داره من ميگم اگه تعداد شكايت ها بر ه بالا شركت مجبور ميشه به خواسته هاي كاربراش توجه كنه ديگه زدن يه شكايت كاري داره اخه؟نقل قول:
شادی دوباره قرثاتو پشت رو خوردی:n05:نقل قول:
متاسفانه این شکایت ها مثل سابق تاثیر گذار نیستننقل قول:
الان توی اون تاپیک بودن افرادی که وسط قرار دادشون بدون اجازه آپلود رایگانشون حذف شده و سر و تهش رو با مقداری حجم در آوردن
از اون سمت گیگ باکس 30 گیگی که موجوده و نمیشه خرید هم که بدتر از این موردیه که شما میگی
کی به کیه آسیا به فکر خواسته های کاربراش نیست
در مواردی که شکایات زیاد بشه و محق باشیم تعدد شکایات تاثیر گذاره برا مثالنقل قول:
من برا چند تا از خطام قبل عید شکایت کردم برا اپلود
چند روز که تعطیل بود دیروز به من زنگ زدن امروز هم زنگ زدن گفتن چون حجم زیاده و باید رییسشون باشه
خواهش کردن چون زمان شکایت زیاد میشه و مهلتشون تموم میشه از شکایتم انصراف بدم خودشون ظرف دو روز دیگه حجم رو برمیگردونن
وقتی دو روز دیرتر پس گرفتن و اتمام شکایت اینقدر براشون مهمه ،پس حرف روانپرش هم میتونه صادق باشه البته یه مشکلی که هست اینه که
تو اون مورد طرف میگه مختارم هر حجمی که میخوام بدم
برا همین برا اون باید تعدد شکایت بالا بره و رضایت هم براحتی ندید و از سازمان تنظیمات زنگ زدن نمره پایین بدید