درست هست شما ما رو سر کار نمیگذاری ولی وقتی آپلود رو یک مگ بگذارند ؟ آیا منطقی سرعت شما ؟ حتما آپلود شما بالاتر یک مگ هست که بعید میدونم شاید شما از وی پی ان استفاده کردید سرعتت شما رو مجازی دو برابر کرده :n02:نقل قول:
Printable View
درست هست شما ما رو سر کار نمیگذاری ولی وقتی آپلود رو یک مگ بگذارند ؟ آیا منطقی سرعت شما ؟ حتما آپلود شما بالاتر یک مگ هست که بعید میدونم شاید شما از وی پی ان استفاده کردید سرعتت شما رو مجازی دو برابر کرده :n02:نقل قول:
هدف اسپم نیست اطلاع رسانی هستنقل قول:
داداش من قبلا که مخابرات بودم Up Stream و Down Stream رو روی 2 مگ میبستن ...... خیلی چیز عجیبی نیست !نقل قول:
منم شکایت کردم به 195
کرمانشاه
همین حالا 4 تاشکایت زدم 195سایت
برای دوستانی که پارس انلاین دارن
دوستان متاسفانه باید بگم که اصلا هیچ تغییری در سرویس من داده نشده... از شکایت هم کاری پیش نمیره.. اخر ماه میرم یه جای دیگه... زورم میگیره دیگه به پارس پول بدم.
از اخر هیچی؟نقل قول:
نه بخدا... سرعت روزانه که 150 هست اکثرا شبانه هم اومده 100 ! هیچ تاثیری نداشت این همه شکایت کردن!نقل قول:
بخدا ما نسل سوخته هستیم... امیدوارم بعد از 20 30 سال (که بعیده) سرویس های نامحدود واقعی دست نیاکانمون برسه تا برا 1 گیگ دانلود لازم نباشه 1000 تا شکایت کنن... سر کیسشونم نکنن... یه نتیجه رسیدم خدایی این پارس سیر نزولی داشت تو همه این سالهایی که من ازش سرویس داشتم...
سال اول با 256 شبی 4 گیگ دانلود داشتم
سال دوم با 512 شبی 4 گیگ
سال سوم با 1 گیگ شبی 5 گیگ
سال 4 و 5 شبی 6 گیگ با 2 مگ
حالا داریم وارد سال 7 میشم و با 2 مگ شبی 3 گیگ میگیره.....خدا وکیلی کسایی که ناراضی هستن دیگه فرجه ای به این پارس ندن و همگی ISP هارو عوض کنید... بخدا الان خوش خوشان این پارس شده...اکثرا مجبورن برا دانلود از حجم روزانه مصرف کنن... لعنت به سیاستهای کثیف پارس
حتما میگید بقیه جاها هم همینه... باشه هر چی باشه بهتر از اینه که پارس بیشتر از این سود کنه... هر وقت زنگ میزنم پشتیبانی این نامردا میگن 40 نفر جلونه.... اندازه 10 هزار تومن باید پول تلفن بدم که اخرشم یه بیسوادی بگه مشکل از نویزنه یا مخابرات مشکل داره و ..... من شده برم یه جای دیگه و همین مقدار دانلود رو داشته باشم انقدر اذیت نمیشم وقتی میبینم پارس داره ازم دزدی میکنه....
این سیر قهقرایی عادیه همونطور که گفتم شرکت ها به مشترکین با سرویس گرونتر و دانلود شبانه کمتر منابعشون اختصاص می دن نه دانلودر های حرفه اینقل قول:
امضای من یه نگاه بنداز اشک ادم در میاد
ولی خیلی ضد حال خوردم امیدم این سامانه 195 بود که وقتی به شما بعد پیگیری زیاد و سرویس 2 مگ آخرش این باشه دیگه من 512 از یه شرکت دیگه، نباید انتظار درست شدن داشته باشم
اصلا رو 195 حساب نکن... بهت زنگ میزنن از پارس یه سری کار میکنن که این بچه های 7 8 ساله هم بلدن... بعد هم میرن تو سایته زیر شکایتت مینویسه رفتم تو سیستمش فلان بیسان کردم و خط این مشتری سرعت 500 کیلوبایت دریافت داره که چندین برابر قرارداد مشتری هست و مشکلی هم رویت نشد ... پینگ فلان رو گرفتم و MTU رو تنظیم کردم ... اصلا بزار برات متنشو کپی کنم!!!!!!
با كاربر تماس گرفته شد ايشان اظهار داشتند با اختلال كندي سرعت برروي سرويس شان مواجه ميباشند در بررسي وضعيت فني خط كاربر تمامي موارد نرمال و مطلوب مشاهده شد از كاربر درخواست شد تا از طريق نرم افزار ريموت اجازه بررسي بيشتر را به ما بدهند مودم كاربر به صورت Bridge نتظيم شده بود و قابليت تغيير در مواردي مانند MSS-MTU را نداشتند از اين رو تنظيمات مودم به حالت PPPOE تغيير داده شد مواردي از قبيل DNS برروي كارت شبكه كاربر ست گرديد و مواردي از قبيل : CPE ping , ping 8888 , ping yahoo,tracert و ...... مانيتور گشت و در هيچ كدام از اين موارد اختلالي مشاهده نشد همچنين تغييرات اندكي نيز برروي پروفايل كاربر انجام داده شد و سرعت دانلود كاربر به 600KB رسيد كه با توجه به سرويس خريداري شده توسط كاربر اين سرعت چندين برابر سرعت خريداري شده توسط ايشان ميباشد .
یعنی وقتی این جواب رو دیدم مخم سوت کشید... اخه ..... شده مگه من گفتم پینگم خرابه.. دو سه تا از خودش ... خل تر هم تو اون سایته هست که اگه تجدید نظر بکنی میان میگن
كاربر گرامي با توجه به مصوبه سازمان تنظيم حداقل سرعت دانلود براي سرويس 2 مگابيت بر ثانيه با توجه به در نظر گرفتن ضريب اشتراك يك به هشت، 32 كيلوبايت بر ثانيه ميباشد و در غير اينصورت تخلف صورت گرفته است.
و در اخر امیدوارم سر و کارتون به این افرادی که به ناحق بدون هیچ دانشی میخوان مشکلات شمارو حل کنن نیفته... خدا وکیلی بعضی وقتا مه این کارشناسشون با من حرف میزد به خودم امیدوار میشدم که خیلی بیشتر از اونی که فکر میکردم حالیمه.....
ماهی 27 تومن بریز تو گرده پارس... اخرشم بشنو که سرویس 2 مگ باید 32 کیلوبایت رسیو داشته باشی! بقیش لطف و کرم پارس انلاین و برو بچه های ...... مخابراته..!