تف به تو شاتل کثیف!!!!
Printable View
تف به تو شاتل کثیف!!!!
میره به حساب بدهینقل قول:
من از تاریخ 90/06/01 درخواست فسخ دادم ولی هنوز خط رو آزد نکردن و سرویس دارم.خیلی جالبه
بعد دنیایی دردسر واست درست می کنن سر خودم در اومد یه بار
بهتره استفاده نکنی
براي منم امروز زنگ زدن و ضمن تبريك تولدم ( 5 روز قبل ) گفتن چون دورتون تا چند روز ديگه تموم مي شه به دوره بعديتون 3 گيگ اضافه مي شه . يه سري سوالم كردن .نقل قول:
خبريه ؟؟؟؟:13::13:
نقل قول:
حالا اخرش چی میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من اکو 512 دارم و سرعتم دانلودم 2 کیلوبا یت بر ساعت است می خواهم بدونم برای همه همین طوری است (اصفهان )
برای من هم در ساعات رایگان همین طوریه!!! جالب اینه که توی یک ماه گذشته، در مجموع در کل ساعات رایگان کل دانلودهامو جمع بزنید یک گیگ هم نمیشه!!! کلا من اصلا سبا دانلود نمیکنم و وضع اینه و محدود شدم!!!!نقل قول:
اما روزانش انصافا خوبه و فقط به این خاطره که هنوز به طور کامل از شاتل کوچ نکردم!
سرعت از دایال آپ هم کمتره الان 14 15 روزه
فوق العاده افتضاحه فوق العاده
معلوم نیس چه ... دارن میخورن
شاتل دیشب منفجر کرده بود !!! ببینید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان عزیزی که محدود شدید خواهشا و لطفا با speedtest.net سرعتتون رو آزمایش کنید و عکسشو اینجا بزارید . هر بنده خدایی اومد اینجا فکر نکنه داریم دروغ میگیم و حرفامون تهمت بیخوده.
نقل قول:
من 4 ماه با شاتل بودم افتضاحی بیش نیست.
فقط اسم در کرده.
الان از صبانت گرفتم حدود 2 ماهی میشه.فوق العده عالی.به خدا اصفهانم هستم
صبا شبانش 3 تا 8 هست ؟نقل قول:
الان از صبانت گرفتم حدود 2 ماهی میشه.فوق العده عالی.به خدا اصفهانم هستم
--
یک سری حقایق هست که باید باهاش کنار بیایم .
1 . همه شرکت ها دوست دارند حجم بخرید ازشون
2 . دانلود رایگان باعث میشه حجم نخیریم پس حتما محدودش میکند
3 . دانلود رایگان فقط جنبه جذب مشتری داره
4 . اگر خیلی دانلود کنید وصل میشید به گزینه 2 میگن این که اینقدر دانلود داره به درده گزینه 1 میخوره پس محدود .
اما همه اینا از کجا ناشی میشه ؟ از گزینه 1 و 3
از معادلات بالا نتیجه میگیریم نت رو در ایران جمع کنند بهتره :13: ، ما هم میریم پی کارمون :8: