با سلام دوستان چرا تایم ساعت رایگان استفاده همگی به 2 تا 8 تغیرر داده شده؟ هدف چی بوده؟
Printable View
با سلام دوستان چرا تایم ساعت رایگان استفاده همگی به 2 تا 8 تغیرر داده شده؟ هدف چی بوده؟
عزیزم هر موقع فهمیدی چرا 90گیگ هفتادی شد 125نقل قول:
هر موقع گفتی هدف از حذف جشنواره ها چیه
هر موقع گفتی هدف از کارت تخفیف رستوران تو سایت اسیاتک چیه
بیا منم یه هدفی برا این پیدا میکنم
کدوم هدف؟شب مدیر عامله با زنش دعوا میشه صبح یه کاری میکنه
هر سال حداقل یه چند گیگ عیدی میدادن امسال خساست به اوج رسیده اونم ندادن
کلا برا تصمیمات جدیدشون دنبال هدف نگرد
به نظرم اين يه نوع اجبار به خريد براي مشتري هست بيايد همه باهم شكايت كنيم به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
و نوع شكايت مربوط رو هم بزنيد اخفا و امتنا از عرضه كالا و خدمات
توي صفحه بعد هم بزنيد كه شركت اسيا تك بسته هاي حجم پايين رو حذف كرده و مشتري اجبار به خريد حجم بالا ميكنه
من كه شكايت كردم شما هم شكايت كنين تعداد شكايت ها بالا بره زودتر رسيدگي ميكنن
60 گیگ حجم اضافی 115 هزار تومن یا خدااااا
همین دو ماه پیش 60 گیگ 60 تومن بود بعد جناب وزیر شکمشو میده جلو میگه اینترنت رو ارزون کردیم :|
گیگ باکس بگیر ارزونتر میوفته 90 تا 125نقل قول:
در ادامه مباحث محاسباتیم اینو توجه کنید
15*6=90
13 هم قیمت 15 گیگی هست میشه 78 تومن
اما قیمت 90 گیگی هست 125
درسته اگه شما 90 گیگی رو بگیرید 90 روز مهلت استفاده دارید و اینجا 60 روز در 6 بازه 10 روزه
اما اختلاف یه همچین چیزی باید باشه 47 تومن
شما اگه چیزی رو خرد خرد بخری باید گرونتر بشه و کلی بخری ارزونتر
چرا اینجا برعکسه؟
دوستان کسی دقیق میدونه اینترنت غیر حجمی چیه؟
من از توضیحاتش درست نفهمیدم چی به چیه
مثلا زده ۱۷گیگ در ماه(حجم بین الملل) اونوقت حجم داخلیش چقدره؟نقل قول:
سرویس غیر حجمی چیست؟
برای اولین بار از سمت سازمان رگولاتوری سرویس هایی تحت عنوان سرویس های "غیر حجمی" تدوین شده که موضوع آن تفکیک استفاده از آی پی های داخلی با خارجی می باشد. این نوع از سرویس ها که با عنوان "سرویس های بین المللی" نامگذاری شده اند کلا در چهار سطح سرعتی ۱، ۲، ۴ و ۸ مگابیت برثانیه تعیین شده اند و مبنای نامگذاری آنان بعنوان سرویس های غیر حجمی، خصوصیات متفاوت آنها با سرویس های حجمی می باشد. در ارائه سرویس های غیرحجمی، ارائه دهنده اینترنت موظف به ارائه سرویس برابر با سرعت اسمی می باشد. همچنین مشترک پس از اتمام حجم قبل از اتمام دوره ناگزیر به خرید حجم اضافه به مبلغ۱۵،۰۰۰ ریال می باشد. این حالت حتی برای سرویس هایی که بصورت چندماهه طراحی گردیده اند نیز اجرا میشود.
سلام
دوستان میشه این سایتا رو چک کنید ببیند برای شماهم باز نمیشه؟
عکسای اینستای شما هم دیر لود میشه؟
یعنی حالم داره از آسیاتک به هم میخوره
کد:www.accuweather.com
www.reddit.com
torrentinvites.org
imgbox.com
گیگ باکس که باید زود مصرف کنی من حجم عادی رو میگمنقل قول:
که به صرفه ترین حالتش به نظرم همین 60 گیگ باشه که من 4 ماه پیش خریدم 60 تومن تموم شد الان!
تایید میشه.....نقل قول:
داييم برا خونش از آسياتك سرويس گرفته بشدت حجم كم ميكنه
چرا اينجوريه اين شركت؟
يه فايل 10مگي دانلود كردم ، مودمو خاموش كردم ، بعد روشن كردم رفتم پنل ديدم 14مگ كسر كرده
هرچقدرم مصرف بيشتر ميشه بصورت تصاعدي مصرف هم ميره بالا
100مگ استفاده كردم دوباره همونطوري رفتم چك كردم ديدم 192مگ كم كرده
خلاصش كنم درطول روز راحت بين 500مگ تا 1گيگ مصرف ميشه درحالي كه مطمئنيم زير500مگ دانلود و آپلودشده
چون مصرف ديتاي گوشي رو رست مي كنيم و مصرف دقيق رو نشون ميده