نقل قول:
ستاره صد و چهل ستاره سه مربع بزن
Printable View
نقل قول:
ستاره صد و چهل ستاره سه مربع بزن
بعدش گذینه 2 بعدش 5 و غیر فعال کننقل قول:
سلام از شماره 50002497 یک اس اماس دریافت کردم
گفته 5000 تخفیف اینترنت دارید با ارسال 3 به 84888 دریافت کنید
چطوری هست ......
من گوشی سامسونگ S6 گرفتم . یه سیم 4جی دادن - روش نوشته 20% تخفیف ویژه بسته اینترنت تا یکسال ؟ چطوریه راسته یا سرکاریه ؟
ب نظر من نزن هر sms کلی پول کم میکنه اخرشم چند مگ نت میده بازم بپرس...نقل قول:
اراک، هم الآن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
sent from my xiaomi redmi 2
به 3941 هم که یه اس ام اس خالی بدی فک کنم غیر فعال بشه. من یادمه اینو زدم انگارنقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
اینترنت 600 مگی رو از قیمت10 هزار تومان با تخفیف میده 5 هزار تومن... به نظرم به درد نمیخوره! تخفیفای ایرانسل به درد خودش میخوره
300 شهر دروغ یا واقعیت؟!!
سایت جدید ایرانسل مجهز به سیستم WIFI
یعنی نزدیکش نت رایگان وای فای داره.عجب چیزینقل قول:
نه رایگان نیست باید هزینه بدی واسش. البته فکر کنم ابتدای کار ایرانسل یه مقدار هدیه میده. وای فای شهری گویا هزینه راه اندازیش برای اپراتورها خیلی ارزون تر از نسل سه و چهاره واسه همین میخوان گسترشش بدن مثل اینکه. سرچ کنین یه چیزایی پیدا میشه.نقل قول:
سلام
دوستان من گوشی Z3 اندروید 5 دارم توی سرچ شبکه 4G ایرانسل یا همون LTE رو پیدا نمیکنه ولی به شبکش کانکت میشه و توی وضعیت شبکه میزنه اLTE ولی توی سرچ فقط ایرانسل 2g و 3g رو پیدا میکنه کسی میدونه مشکلش کجاست؟
شاید به خاطر ضعیف بودن سیگنال 4 جی باشه.نقل قول:
وقتی کانکت میشی به 4 جی آنتنت پره؟
اغلب نصف هست ولی حتی زمانی که پر بود هم اینطوری بوده کد منو مخفی سونی چی هست؟
دوستان نسل چهارم ایرانسل قابلیت ارتباط صوتی با کیفیت بسیار بالارو داره اما گوشی های بسیار کمی میتونند پشتیبانی کنند
اگر موقع تماس از نسل چهارم به نسل پایین رفت گوشیتون مشکل از ایرانسل نیست از گوشیه شماست
یعنی VoLTE داره ایرانسل؟!نقل قول:
دوستان تبلتی با مشخصات زیر ایا نسل 4 ایرانسل رو پشتیبانی میکنه؟
- شبکه 4GLTE 800 / 1800 / 2600
یعنی الان خود شما توی حالت 4 جی مکالمه داشتید؟نقل قول:
بله برای ایرانسل 1800 اف دی دی هستنقل قول:
و همراه اول هم 2600 اف دی دی
الوند
هم اکنون وارد فاز بهره برداری شد.
در جزیره اسلامی
نصب تجهیزات به پایان رسید.
جاده تبریز ارومیه
معروف به جاده پل به سرعت در حال نصب تجهیزات هستیم.
در مرند
اولین سایتهای 3g هم اکنون وارد فاز بهره برداری شد.
در بستان اباد
اولین سایت 3g وارد فاز بهره برداری شد.
سلام بر اقا رضا عزیز
میگم قرار بود 28 اردیبهشت اتفاقایی بیفته برای شبکه ملی اطلاعات خواستم ببینم چی شد
کلا اخرین اخبار از شبکه ملی اطلاعات چی هست
ممنون
در بام تبریز
سایت اصلی و قدیمی که خیلی وقت منتظر لینک بود هم اکنون وارد فاز بهره برداری شد.
بله تبریز و قم هم اکنون وصله . سرعت الان در تبریز بالای 50 مگ است.نقل قول:
ممنون آقای Rezarain88
از دوستان تبریزی خواهشمندم یه تست 4G سرور داخل بذارید ببینیم در چه وضعیتی قرار داره.
سلام آقا رضا حدود یکماه پیش سوال کردم شیراز چهارراه ملاصدرا 3g و 4g انتن دهی ضعیف هس و وقتی میرم داخل خونه قطع میشه و گفتین سایت تجهیز شده و قراره روشن بشه ولی هنوز هیچ اتفاقی نیفتاده
چهارراه ملاصدرا مرکز شهر هست عجیبه برام بعد از چند ماه هنوز مشکل انتن دهی داره:n37:
سلام . بله مشکل عدم دید لینک ها باعث شد پیمانکار نتواند لینک را نصب کند. مجبوریم از سایت دورتر لینک ماکرویو وصل کنیم. شرمنده شما هم شدیم.نقل قول:
مهندس رضا از اینترنت ملی این داستان فیلترینگ هوشمند کلا چه خبر؟
کلا شبکه ملی و فیاتر هوشمند از وزارت ارتباطات جدا است. پروتکل ها از جای دیگه کنترل میشوندو همه شرکت ها از یک هاب اصلی تغذیه میشوند.نقل قول:
سلام آقا رضا عزیز.خسته نباشید.تو محل ما این دکل هست من از پیمانکاری که داشت روش کار میکرد پرسیدم گفت داریم 3G میکنیم.ولی بچه های انجمن میگن سربه سرت گذاشته.میخواستم بدونم نظر شما چیه.عکسش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام. راک معلوم نیست. ولی لینک 2g نوکیا هوریزنتال و پنل 2 فرکانسه است. بعید میدونم 3g باشد. عکس از پایین سایت بگذارید.نقل قول:
آقا رضا از همراه اول چه خبر ؟ 4G یا 3G چطور پیش میره !؟ نصب تجهیزات در تهران در چه وضعیتی قرار داره !؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این دکل ها تو اطراف شهر عکس گرفتم 3G هست همراه اول که سیگنالش خوبه
ناظر شبکه مازندران اعلام کرد
93 در صد سایتها تجهیز و اماده بهره برداری هستند. این هفته تجهیز بقیه شهر ها به جز شیر گاه به اتمام میرسد.
آقا رضا دست شما درد نکنه بابت پاسخ این عکس هارو ببینید یه نظر بدید