شکایت داره پیگیری میشه میگم تو پرتک زدهنقل قول:
اینترنت 2مگ-1ماهه-3گیگ
اینترنت 2048-1ماهه-5گیگ
اینترنت2مگ-1ماهه-8گیگ
نکنه این 5گیگه شبانه داشته باشه چون نوشتش با اونا فرق داره برا اونا زده 2مگ ولی برا این زده 2048:n13:
Printable View
شکایت داره پیگیری میشه میگم تو پرتک زدهنقل قول:
اینترنت 2مگ-1ماهه-3گیگ
اینترنت 2048-1ماهه-5گیگ
اینترنت2مگ-1ماهه-8گیگ
نکنه این 5گیگه شبانه داشته باشه چون نوشتش با اونا فرق داره برا اونا زده 2مگ ولی برا این زده 2048:n13:
خوب یعنی من نمیتونم بگیرم 10 مگ ؟نقل قول:
هر 2بار 10مگ با 3گیگ گرفتی؟نقل قول:
هر دوبار با همین حجم گرفتم .نقل قول:
فکر نکنم فرقی داشته باشن در مورد اون نکته یه ISP برا دانلود بم معرفی کن شاتل اهواز او روش VPN کسی تست کرده درمورد نامحدود جی سراغ داری غیر وایرلس
منم دنبالشم نمیدونم وی پی ان تو اهواز کار میکنه یا نه الان تو تاپیک شاتل بعضیا شبی 20گیگ دارن دانلود میکنننقل قول:
شاید به حجم ربط داشته باشه مثلا 10مگ 3گیگ شبانه نداشته باشه ولی 10مگ 8گیگ شبانه داشته باشهنقل قول:
فکر کنم باید جواب بدهنقل قول:
سلام دوستان
دیروز بنده سرویس ("اینترنت 2 مگ 1ماهه 3گیگ-پیش پرداخت)" رو تمدید کردم که در کمال ناباوری عبارت NOFREE رو در پروفایل خودم دیدم ! ، بلافاصله یه تیکت به پشتیبانی زدم و این جواب رو گرفتم:" فعلا هیچکدام از سرویس ها رایگان شبانه ندارند" ! ، دلیلش رو پرسیدم و ایشون گفت : این یکی از سیاست های جدید مخابرات در راه اینترنت رسانی به تمام نقاط کشور ه !!!
درضمن ، بنده ساکن اهواز هستم و با شرکت ماناماد قرارداد دارم و از سامانه ی پرتک استفاده می کنم.
با این حال شما چه شرکتی برای دانلود شبانه پیشنهاد می کنید ؟
واسه گرفتن سرعت 10مگ که جواز کسب میخوان. جواز هر کسی باشه مشکلی نداره؟؟؟
من همین سرویس و گرفتم ولی شبانه نداره!!نقل قول:
خود موسوی (توی شرکت ماناماد) گفت که قیمت ها هم میخواد برگرده مثل اول بشه!!!نقل قول:
کدوم سرویس ؟ از سیترا گرفتی ؟نقل قول:
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
نگفت دقیقا کی ؟ فک کنم اول مهر قیمتای نامحدودا مثل اول بشه و دوباره تابستون بعد گرونش کنن که البته اون موقع ما خدمتیم [emoji3]نقل قول:
دوستانی که در اهواز از ترافیک رایگان شبانه استفاده می کنند ، لطف کنند و نظرشون رو درمورد آی اس پی شون بگن !نقل قول:
با تشکر
نه از پرتک ... اینترنت 2048 یک ماهه 5 گیگنقل قول:
هفته پیش 5شنبه گفت تا 1-2 هفته دیگه سرویس های نامحدود با قیمت قبلی دوباره برقرار میشن. گفت که شکایت ها زیاد بوده این مدت،دارن سیستمشون و عوض میکنن! میخوام مثل پارس آنلاین و شاتل محدودیت بزارن!نقل قول:
این پیغام with free یا No free رو کجای سامانه میشه دید؟
ببخشید، برای سرویس های نامحدود محدودیت بزارن یعنی چی؟
دزدی و کم فروشی مخابرات تو روز روشن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرویس رو یک ساعت پیش واسم فعال کرده، فقط هم چهار-پنج تا سایت داخلی رو باز کردم. 120 مگش دود شد رفت هوا ! حالا این بماند؛ سرعت ده مگ بهم فروخته ولی ریتش رو روی دو مگ بسته شده، چهل تومن هم پول گرفته بابتش !! :|
با این وضع فعلی تنها چاره تخلیه کردن خطه.
اون ترافیک دزدیش که شکی درش نیست... ولی برای پهنای باند باید زنگ بزنی پشتیبانی تا برات ببرن بالا... بهشون گفتی خط من 2مگ هست الان؟نقل قول:
شما زنگ بزن پشتیبانی برات ریت رو ببره بالا.شاید آنتی ویروسی چیزی آپدیت شده باشه
بیست بار زنگ زدم 2020 یارو خانومه میاد میگه اعتبارشما فلانقدر و بعدش بوق مشغولی !نقل قول:
نقل قول:
شما زنگ بزن پشتیبانی برات ریت رو ببره بالا.شاید آنتی ویروسی چیزی آپدیت شده باشه
تمام آپدیتها غیر فعاله. همه برنامه ها رو کنترل می کنم همیشه. اصلا جور در نمیاد و خیلی غیر منطقی داره از حجم کسر میشه.
+
عصری باید پاشم حضوری برم دعوا کنم، از راه دور جواب نمیده.:n24:
شرکت های شاتل و پارس آنلاین در سرویس های نامحدود هم یه محدودیت حجمی دارند! مثلا در شرکت شاتل اگه زیاد دانلود کنید،سرعت به شدت در حد 4/5 کیلوبایت پایین میکشه!!! پارس آنلاین ولی باز بهتره ، میگه مثلا 10گیگ سرعت بالا،بقیه مصرف سرعت اسمی که خریدی...ولی شاتل رسما دزدی میکنه!! حتی سرعت اسمی هم بهت نمیده!نقل قول:
داداش حجم دزدی نمیکنه مخابرات اتفاقا برا من خیلی هم خوبه. شما سیستم رو چک کن ببین انتی ویروسی یا برنامه های خاصی به نت وصل میشن یا نه. میتونی از نرم افزارای کنترل ترافیک استفاده کنی. واسه پهنای باند زنگ بزن پشتیبانی. شما چطور 10 مگ براتون فعال کردن؟؟نقل قول:
مسعود زنگ میزنی نمبخواد عددی که شمارتو باید وارد کنی رو بزنی. عددی رو بزن که مستقیم وصلت میکنه پشتیبانی ضحی کیش. فک کنم عدد 1 بود.
نقل قول:- تمام ترافیک اینترنتم از روی وایرلس عبور میکنه که الان تو قسمت استاتوس ترنسمیت زده 110 مگ تا الان ترافیک عبوری بوده؛ در حالیکه تا الان 160 مگ از حجمم رفته. 7.84Gنقل قول:
مسعود زنگ میزنی نمبخواد عددی که شمارتو باید وارد کنی رو بزنی. عددی رو بزن که مستقیم وصلت میکنه پشتیبانی ضحی کیش. فک کنم عدد 1 بود.
- هیچی رفتم گفتم سلام، ده مگ دارین؟ گفتن بله ! گفتم فعال کنین بی زحمت. یارو هم فعال کرد ! : دی
- واسه پهنای باند هم تماس من رو کلا کسی جواب نمیده. ضحی کیش نیستم، از نمایندگی اکسین سرویس دارم.
اها فکر کردم ضحی هستین. خوبه راحت واست قعال کردن. به خودشون میگفتی همون موقع واسه پهنا باند.نقل قول:
دوستان واسه سرویس 10 مگ باید دان استریم رو روی چند قرار بده مخابرات؟
اتفاقا گفتم روی 10 مگ میبندی دیگه؟، گفت آره؛ ولی اومدم خونه دیدم رو دو مگ بسته شده.نقل قول:
همون چارهش اینه که حضوری برم یه دعوا بکنم اونجا. بدون خون و خون ریزی این نماینده های مخابرات کار کسی رو راه نمیندازن.
10240 قاعدتا.نقل قول:
دوستان واسه سرویس 10 مگ باید دان استریم رو روی چند قرار بده مخابرات؟
پهنا باند عوض کردن تنها کاریه که پشتیبانی بلده [emoji3]نقل قول:
ولی 10 مگ 36 تومنه هااا! چطور 40 تومن دادی ؟
پول زور شنیدی؟ همون دقیقا. البته 39 تومن.نقل قول:
همون نامحدودای قدیمی(یه مگ) که 118 تومن بود رو اینجا 125 میدادن. :|
قانون نداره که. صاحاب هم.
اتفاقا مخابرات به شدت حجم دزدی داره :n09:نقل قول:
من ضحی هستم و مشکلی ندارم اصولا. هروقتم چک کردم از سیترا درست بوده.نقل قول:
خودم و دوستام که مخابرات داریم به شدت حجم دزدی داریم , کلا از بچه های این تاپیک بپرسید همه میدونن مخابرات حجم دزدی دارهنقل قول:
اما من سیترا نیستم
همین اول این دوره که سرویسمو تمدید کردم یه بار مودمو خاموش روشن کردم 800 مگ ازم کم کرد:n09::n01:
من الان 128 پنج گیگ دارم و مصرف عادی دارم. واقعا چیز غیر عادی ندیدم. حالا شنبه که 10 مگ خریدم شاید بهتر مشخص بشهنقل قول:
قبلا هم واسه من خیلی خوب بود , 4 گیگ راحت تا اخر ماه جواب میدادنقل قول:
اما چند ماهی میشه این شکلی شده و راحت ماهی 15 گیگ رو باید شارژ کنی
البته روند یکنواختی هم نداره حجم دزدیش مثلا پریروز واسه من بدون اینکه استفاده کنم 3 تا 50 مگ کم کرد
دوستان SNR شما هم توی روز و شب مقداری تغییر میکنه ؟
اره تغییر میکنهنقل قول:
دوستانی که طالب نامحدودن طلوع رایان لقمان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست و خدمات نامحدود بدون محدودیت ( عبارتی که اولین بار در ایران برای تاکید بر روی نامحدود بودن و دروغ نبودن اون استفاده شد ) رو میده . این ماه که مخابرات به زور ( واقعا به زور ) منو نگه داشت . 15 گیگمو دارم . توی 15-20 روز مصرف میشه این مقدار بعدش میرم فناوا . 256 نامحدود 39000 تومان میده . محض اطلاع گفتم کسی خواست استفاده کنه . البته این رو خدمتتون بگم که نمایندگان فناوا از جمله لقمان قیمت گذاریشون با فناوای مرکز تهران فرق داره و دست خودشون هست و فناوا فقط سرویس پهنای باند رو به اینا میده . قیمتا رو میتونین از نماینده شهرتون بپرسین شماره توی سایت زده . خود کاربرای فناوا میگن که نت کاملا نامحدود ارائه میشه و سرعت هم اسمی هست . پینگ ظاهرا بالاست اما این وضع هم قابل تحمل نیست میریم بالا میایم پایین اما نامحدود باشه . دوستانی که خودشونو مشغول مخابرات میکنن و هر روز حرف از 10 مگ و 5 مگ و شبانه میزنن. دوستان وقتتونو تلف نکنین من که 2 سال مشترک مخابرات هستم همزمان با سروش خان و ایمان و یه سری دیگه اومدیم تو این تاپیک فقط بخاطر نامحدود موندم که ظاهرا یه اشتباه محاسباتی از مخابرات مونده که 1 2 سال طول کشیده تا به گوش مسئولین رسیده و دستور دادن برداشته بشه . حالا این رو از مخابرات بگیریم فقط پینگ پایین باقی میمونه که کافی نیست برای یه سرویس دهنده اینترنت . دیگه پول زبون بسته به شرکتی ندید که خون مردم رو تو شیشه میکنه . رفته بودم آخرین بار مخابرات این جناب موسوی همش صلب مسئولیت میکرد از خودش میگفت مسئول کس دیگست من اینجا هیچ کارم ! من فقط پول میگیرم ! واقعا اینا آدمایین که شما بخواین ازشون سرویس بگیرین ؟
دوست عزیز من از سال 89 تقریبا تا 91 از لقمان میگرفتم...واقعا هیچ کمبود پهنای باندی نمیده...اون زمان 256 سرعت دانلودش 30-35 بود،کاملا ثابت بود. دانلود و آپلود! ... 15 روز عید هم جالب بود و سرعت به 100 هم میرسید!...شرکت خوبیه،مخصوصا الان که قوی تر شده، اون زمان شرکت اهوازش که توی طالقانی است مثل نمایشگاه بود! تمام میزها توی یک لابی بزرگ! سایت هم نداشت! ولی الان کلا خیلی پیشرفت کرده...نقل قول: