adsl.fci.co.ir
Printable View
adsl.fci.co.ir
دوستان الان پنجشنبه ساعت 17:27 کسی هست که timeout زیاد داشته باشه و باز کردن سایت ها هر کدوم خیلی طول بکشه؟ این مشکل از ظهر هست که شروع شده و تا الان همینطوریه.
من مرکز فرشچی هستم ، میخواستم ببینم دیگران هم این مشکل رو دارند یا نه؟
بله دوست من مشکل شروع شده و ما را دیوانه کرده....نقل قول:
نقل قول:
نه کاربر گرامی. مشکلی نیست. ((اینترنت مخابرات هر روز بهتر از دیروز))
یه سوال
اگرطرح طلایی نوروزی 12 ماه 4 گیگکه فقط گزینه شارژ حجمی دارد ودر ان نوشتهرو شارژ کرد زمان هم میده یا نه فقط حساب حجمش زیاد میشه ولی همچنان نمی شود استفاده کرد
تاریخ انقضا اعتبار: منقضی شده است
نمیشه استفاده کردنقل قول:
چند روزی هست اینجوری شده...:n02:نقل قول:
دانلود شبانه هم که کلا تعطیلعه:n08::n09:
بچه هایی که دانلود می کنین یه سوال خیلی فنی و مهم واسم پیش اومده ایا اگر به مودمی دو عدد لپ تاپ وصل باشه (نت خراسان رضوی !!!) یک لپ تاپ ویندوزXPو دیگری ویندوز 7 ، ایا در سرعت دانلود تفاوت دارن یا نه ؟؟؟؟
اگر بله علت چیست و چرا ؟؟؟
اگر هم خیر پس علت رخداد های زیر چی می تونه باشه ؟؟؟ حالت اول در حالتی که ویندوز xp در حال دانلود باشه با سرعت فرضا 70 کیلوبایت در ثانیه و بعد از ان سیستم دارای ویندوز 7 شروع می کنه به دانلود سرعت دانلود در xpمیشه 15 و سیستم دارای ویندوز 7 بیشتر پهنای باند رو میگیره و سرعت دانلود در وندوز 7 میشه 60 اینا
حالت دوم اگر سیستم دارای ویندوز 7 زودتر شروع کرده باشه به دانلود فرضا ا 70 یا 80 کیلوبایت سرعت دانلود و این دفعه سیستم دارای ویندوز xp دیرتر شروع کنه به دانلود باز هم به xp میزان 20 کیبوبایت میرسه و مجدد بیشت پهنای باند مال سیستمی هست که ویدور 7 داره ! چــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــراااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااا ویندوز سون باید در دانلود سرعت بیشتری داشته باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ایا ISP مقصره یا نوع سیستم چه علتی می تونه باشه اخه??
پی نوشت: سیستم دارای ویندوز xp هیچ گونه مشکلی نداره چون وقتی که تنها سیستمی هست که داره دانلود می کنه کل پهنای باند دانلود متعلق به اون هست
این موضوع بدون شک ربطی به ISP نداره ، من در خونه وقتی روی PC و Laptop که هر دو Win7 دارن دانلود همزمان میذارم به نظر میرسه که کاملا شانسی هست که به کدوم پهنای باند بیشتری میرسه ، بعضی وقت ها PC بیشتره و بعضی وقت ها هم Laptop اما در مورد اینکه چرا XP هیچ موقع سرعتش بیشتر نمیشه ممکنه که بخاطر تنظیمات Network ویندوزتون باشه . به هرصورت XP خیلی قدیمی هست و خیلی از مشکلات مربوط به شبکه در ویندوز های جدید حل شدن .نقل قول:
یک نکته ی دیگه هم هست. آیا هر دو دستگاه از یک سرور در حال دانلود هستند؟ ( چون بعضی از سرور ها Connection های قوی تری دارند و این باعث میشه که پهنای باند بیشتری بگیرن )
یک راه پیشنهادی هم برای دور زدن این مشکل اینه که کسی که داره با Win7 دانلود میکنه از طریق نرم افزار Internet Download Manager سرعت دانلودش رو محدود کنه تا پهنای باند بیشتری به XP برسه.
سلام مرسینقل قول:
یه جا فرمودید کهاما در مورد اینکه چرا XP هیچ موقع سرعتش بیشتر نمیشه ممکنه که بخاطر تنظیمات Network ویندوزتون باشه . به هرصورت XP خیلی قدیمی هست و خیلی از مشکلات مربوط به شبکه در ویندوز های جدید حل شدن .اما XP سرعتش زیاد میشه اما وقتی که تنها دستگاه متصل به مودم باشه که در حال دانلوده اما اگه سیستمی که ویندوز 7 داشته باشه که اونم در حال دانلود باشه XPمغلوب امیشه و خیلی پهنای باند کم میرسه بهش
نه دستگاه ها از سرور های مختلف درحال دانلود هستند
سلام دوستان آیا راهی هست که بتونم روی اینترنت خونه نویز بندازم یا کاری کنم که بازی آنلاین نشه خوب انجام داد؟برای پسرم میخوام چون خیلی خودشو درگیر کرده ممنون
به احتمال زیاد ربطی به ویندوزشون نداره.... ولی...نقل قول:
تعداد کانکشنهایی که توی هر سیستم دانلود میکنی چند تاست؟ اگه توی یه سیستم با 32 کانکشن دانلود کنی توی یکی دیگه با 16 اونی که 32 تا کانکشن داره سرعتش دو برابر بیشتر میشه....
شاید سخت افزار سریعتر یه سیستم هم بتونه این حالت رو ایجاد کنه(من اولش اینجوری به نظرم اومد ولی بعد که بیشتر فکر کردم دیدم یه کم بعیده....)
مودم(روتر) برای جلوگیری از این حالت و تخصیص باند بهتر یه قابلیتی داره که بهش میگن QOS. ممکنه Qos فعال باشه و تنظیماتش طوری باشه که این حالت رو ایجاد کنه....
حالا برای حل مشکل به نظر من اول از همه ببین توی مودم QOS فعال هستش یا نه... اگه فعال هستش غیر فعالش کن ببین درست میشه یا نه....
اگه QOS غیر فعاله و باز این مشکل رو داری QOS رو فعال کن و طوری تنظیمش کن که پهنای باند رو به طور مساوی بین دو تا سیستم تقسیم کنه....
وارد تنظیمات مودم بشین و گزینه parent control فعل کنید.نقل قول:
بچه ها این همه پست های قبلی راجع به قانون اپلودی که خیلی شرکت ها اپلود رایگان هست و در اون مصوبه هم ذکر شده 25% باید رایگان باشه کسی اصلا میل زد شکایت کنه؟؟؟؟نتیجه چی شد؟؟؟؟؟ جواب دادن به شماا ؟؟؟؟؟؟چی گفتن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من یک ماه پیش میل زدم و تازه هفته پیش از 195 بهم زنگ زدن که ایا مخابرات مشهد در رابطه با شکایتت بهت زنگ زد یا نه؟ که منم گفتم نه هنوز
195 بم گفت ما شکایتت رو فرستادیم اپراتور ها ی مشهد و به زودی خودشون جواب رو در سایت برات می نویسن !
:n13:
اختلال شدید دارم سایت های خارجی خط در میون باز میشن اوضاع خرابه:n15:
دزد منطقه گلشهر
سلام دوستان منطقه گلشهر به خدا خدمات کامپیوتری رایان زیتون در شهید شفیعی دزده و از اون اینترنت یا هر چیز دیگه ای نخرید.تا حالا چندین طرف از این خدمات کامپیوتری سرویس اینترنت مخابرات خریده اند و حجم شون یا کلا کل طرحشون رو دزدیده.تا چند روز دیگه با مدرک در همین جا ثابت می کنم
سلام دوستان این مودمی که مخابرات با کمپین میده مدلش چی هست ؟
2 گیگ حجم ارزش بیشتری داره در ماه یا مودم ؟
کسی کمپین گرفته اصلا ؟
سلام.آقا ما کمپین بدون مودم گرفتیم.ولی یه غلطی کردیم دور از جناب برای اولین بار با مودم وایرلس وصل شدیم
در کمال تعجب یک بار در یک دقیقه و سی ثانیه 660 مگ و یک بار در سی و هشت ثانیه 119 مگ دانلود شده از حجمم در صورتی که در این بازه هیچکس خونه نبوده فقط مودم روشن بوده!!!!
زنگ زدم 2020 میگه آدمینتو عوض کن میگم چه ربطی داره مگه اینترنت فضایی دادین که در این بازه اینقدر بشه دانلود کرد.میگه در هر صورت مشکل از طرف مخابرات بزرگوار نیست!!
در ضمن من مک مودم رو هم بستم ولی در نهایت دوباره همون مودم adsl معمولی رو وصل کردم که دیگه این مشکل پیش نیومد.
حالا دوستان بزرگوار کسی از این مشکلات داشته اگه داشته راه حل چیه ؟شکایتم که میدونم جواب نمیده.
ببخشید طولانی شد.عکس هم ضمیمه کردم.
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
نقل قول:
عجیب است. با سرعت فضایی هم نمیشود در 1 دقیقه 700 مگ دانلود کرد.:n04:
در حالی که طرح نامحدود اینترنت در خراسان رضوی و اغلب استان ها لغو شده ولی افرادی همچنان طرح نامحدود استفاده میکنند.:n23:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی قضیه این بسته های جدید رایتل رو کامل میدونه؟:n13:
مثله این شبانه رایگان هم داره!:n09::n04:
شاید جایگزین خوبی برای مخابرات باشه:n05:
سلام دوستان کسی میدونه آیا این طرح شبانه داره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رفقا امنیت مخابرات پایینه
کارمندان هم اصلا حالیشون نیس فقط منتظرن وقتش بشه سریع برن خونه :-)
دلتون رو به مک آدرس خوش نکنید که راحت میشه طرف شبیه قربانی کنه
حتما هم پسورد مودم رو هر چن وقت عوض. کنید و هم اگه وایرلس دارین برین تو نت
بگردین امنیتش رو بالا ببرین
حواستون هم باشه به حجمتون و زمانهای اتصال چون یکی از رفیقا رو میشناسم که خیلی وقته تو کار ه ک
اینترنت مخابرته اصلا هم گیر نیافتاده هر چی هم دلش بخواد میگیره به نصیحت هم هیچ توجهی نداره
اگه شک کردین حتما شکایت کنید مخصوصا به بازرسی که فکر کنم بهبودی باشه
هر چن وقت هم پسورد اینترنت رو عوض کنید
دنبال رایتل نباشین که مفتش گرونهنقل قول:
چون انحصار لعنتیش شکسته شده این کارا رو میکنه تا از این فرصت استفاده کنه و مردم سر کیسه کنه
معلوم نیس شاید چن وقت دیگه ورشکسته شه چون فقط به نتش مینازید اونم که داره ازش سبقت میگیرن
صبر کنید 3G ایرانسل همگانی بشه فعلا فریب رایتل رو نخورید. احتمالا بعد از همگانی شدن ایرانسل، رایتل برای اینکه نابود نشه بسته های خیلی خوبی رو ارائه کنه به امید اینکه اگر کیفیتش مزخرفه حداقل در قیمت بتونه با اپراتورهای دیگه رقابت کنه. ضمن اینکه خود ایرانسل هم ممکنه بسته های خوبی رو برای 3G عرضه کنه.نقل قول:
قیمتش 158000تومن بید.نقل قول:
نقل قول:دور همی یه شوخی کردیم :n05:نقل قول:
از جیب راستم الان پرداخت می کنم:n04:نقل قول:
سلام دوستان . دیروز رفتم دفتر پیشخوان و از مخابرات (ل ع) اینترنت گرفتم . خلاصه طرف گفت برو یه ساعت دیگه وصل میشه ولی هنوز که هیچ اتفاقی نیفتاده . خلاصه زنگ زدم پشتبانی با ادمایی با طرز برخودهای دوره دایناسورها روبرو شدم . به پشتیبان امدم میگم همکارتون به من گفت ساعت 4 بعد از ظهر خبر بگیر و من الان زنگ زدم خبر بگیرم بعد شما میگی ساعت 7 زنگ بزن ؟ چرا 3 تا اپراتور 3 جور حرف مختلف میزنید ؟ جواب اپراتور : اقا حواستون رو جم کنید صداتون داره ضبط میشه
نمیدونم بخندم ؟ گریه کنم ؟ خدایا اینا کین ؟ طرف چه طور با اون سطح فکری تونسته اونجا اپراتور بشه ؟ اصلا ایا سلامت روحی داشت ؟ :n21:
ممکنه ایرانسل بسته هایه خوبی ارائه کنه وقیمتشم خوب باشه ولی به هوای دانلودشبانه نامحدود نباشین دوستان محترم چون به صرفه نیست براش.نقل قول:
یعنی این همه تلبیغ کردیم کسی حاضر نشد میل بزنه:n04: و یا اگه میل بزنه نتیجه رو اینجا اعلام کنه:n04:نقل قول:
یه زمانی مخابرات داشتم اینا اکثرشون سواد در مورد کارشون ندارننقل قول:
همش با پارتی بازی اومدن یه سر بری مخابرات اصلی میفهمی چیزی بارشون نیست
فقط الکی هر روز جلسه میذارن خیلی ریلکس هم کار میکنن :-)
بنظرم با خودشون میگن اینجا همه چی آرومه من چقدر خوشبختم:-):-)
باز چه خبر شده، پینگ شد 400!:n21::n21::n21:
یعنی ما رو چی فرض کرده مخابرات؟
برای برادرم کمپین تابستانه 2 مگ یک ساله گرفتم به جای اینکه روی 4مگ ببندن روی 1مگ بستن و دیگر هیچ.
سرعت مفتضح:n14::n14:
برخورد سلبی جواب نمیده...پند و اندرز بیشتر کارسازهنقل قول:
امروز بعد 6 ماه مشکل افت snr من حل شد با پایین اوردن Downstream و upstream از 9000/1500 به 3072/768 ولی پینگم رفت بالا پشتیبانی شمارش اینه 38415051 همچین صحبت میکنه انگار طلبکار ادم هست میگه زیاد حرف برنی میکنمش 2000 حالا بیا درستش کن اینا چه ملت و ادم هایی هست ما داریم !! شب مثل اینکه با شوهرش مشکل داشته اومده صبح جمعه سر ما خالی کنه.
اخه با پینگ 350 چه غلتی میشه کرد ؟
شماره پتیبای به38415051 تغییر کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟