سلام
من 19/11/91 اعزام میشم
خیلی می ترسم...شبا گریه میکنم...البته حقمه درس نخوندم با تاوانشو پس بدم
Printable View
سلام
من 19/11/91 اعزام میشم
خیلی می ترسم...شبا گریه میکنم...البته حقمه درس نخوندم با تاوانشو پس بدم
داداش حالا دکترات رو هم میگرفتی باید میرفتی خدمت ما همه رفتیم همه هم اومدیم ناراحتی نداره که داداشمنقل قول:
اینم یه مرحله از زندگی هست
sent from my open source device
بله ولی سربازی با ذکترا کجا با دیپلم کجانقل قول:
همش میام این تاپیک رو میخونم و غصم میشه چون همه دارند با مدرک میرند و میان با کلی خوشحالی میاند میگند کجا افتادن و سوال می پرسند ولی کسی تا حالا با دیپلم نیومده اینجا بگه منم دارم با دیپلم اعزام میشم
راستی فکر کنم من شرایط معاف از رزم دارم (پاهای پرانتزی تقریبا 7 سانت) بگیرم یا نه؟
شرایط دیگه ایی که دارم اینه که تک پسرم و پدرم سه تا رگش گرفته و مشکل قلبی داره امیدی هست به معافیت کفالت؟
سنش چقدره ؟؟؟؟
من نديدم كسي با خوشحالي خدمت بره !!!!!نقل قول:
هيشكي خوشحال نيست خيالت تخت !!!!
در ضمن واسه هر جور معافي كه بتوني تلاش كن . ارزشش رو داره .
آقا ما نزاجا بودیم، توی یکی از یگانهای مستقیم ستاد، بعد تو اتاق کامپیوتر و سرور ها و امنیت سرور ها و تمام اینها رو من نظارت میکردم، تو سرور ها هم کلی اطلاعات پرسنل نظامی، واسه همین باید هر ماه میرفتم حفاظت ستاد کل، تو بلوار ارتش، میگفتم حاضرنقل قول:
آقا هیچ خبری تو حفاظت ستاد که نیست، مثل بقیه جاها، پیچ تو پیچ، همه روزنامه به دست و دنبال سهمیه و مرغ این ماه و کلا وضی.
یکی از بچه ها میگفت حفاظت لشگر های دم مرزها خیلی خیلی تو کارن و واقعا کار حفاظتی میکنند، بقیه جاها فقط به اینکه کسی حرف سیاسی نزنه و شورش نکنه، خب ملت هم ببو گلابی نیستند که بیان تو یگان حرف سیاسی بزنند.
داداش گلم خیلی ها با دیپلم رفتن من خودم هم با دیپلم رفتم الان هم میبینی که زندم !!!نقل قول:
اگه میتونی معاف از رزم بگیر
برای کفالت هم باید اقدام کنی اینجوری نمیشه گفت
معمولا کدو پادگان ها دیپلم میگیرند؟نقل قول:
شما که با دیپلم رفتی اذییت نکردند؟توی آموزشی؟بعد از آموزشی؟
خیلی از پادگان هانقل قول:
ببین اموزشی رو کلا بیخیال دوماه که بیشتر نیست همون لیسانسش هم خیلی تو اموزشی سخت نمیگیرند
میمونه یگان که میشه ناجا ارتش و سپاه
ناجا که کمترین تفاوتی بین بیسواد با فوق لیسانش نیست
و همه رو به راه راست هدایت میکنه
سپاه هم که اکثر جاهاش عالی هست و مشکلی نیست
ارتش فقط ممکنه یه مقدار بهت سخت بگذره
ما هم بالاخره رفتیم پایان دوره...البته پایان دوره خدمت...17 ماه خدمت کردیم...از اول شهریور پارسال تا الان...16 روز دیگه میرم برای تسویه حساب...قبل از رفتن به آموزشی اومدم اینجا و کلی مطلب خوندم و وسایلم رو تکمیل کردم و با یه ساک پر از وسایل به دردبخور رفتم آموزشی و بعدش هم سپاه و تهران و تا الان...سرباز ارشد دفترفرماندهی رده بودم...27 روز تشویقی گرفتم...فقط یه حرف میزنم به عنوان وصیت...سرتون بندازین پایین، سرتون به کار خودتون باشه و گردنتون رو پیش هیچ کسی خم نکنین...این حرف رو مربی تاکتیک ما توی نیشابور بهم زده بود که تا الان عمل کردم و همیشه موفق بودم...هیچ وقت بی ادبی نکردم ولی همیشه حرفم رو جلو بردم...
همتون موفق باشین...
نبود 16 روز دیگه؟؟؟
من هم پاهام 8 سانت فاصله داشت معاف از رزم گرفتم. کلا به زیر 10 سانت معاف از رزم میدن.نقل قول:
در مورد این هم که میگی ناراحتی اینو حتما" خودت هم تا حالا تجربه کردی که خیلی وقتا آدم فکر مینه یه چیزی به زررشه و لی به نفعش میشه و خیلی وقتا هم آدم فکر مینه یه چیزی به نفعشه ولی کاملا به زررش میشه
اصلا خودت رو ناراحت نکن .نقل قول:
منم دیپلمه دارم میرم خدمت 19 همین ماه اعزام شدم برای آموزشی تو رباط کریم پرندک نیروی زمینی ارتش .
در توصیفش باید بگم که واقعا جای آشغالیه .
امکانات : نه کمد داریم ، نه تلفن کارتی و ... البته من دو روز تو پادگان بودم و امشب شب آخر مرخصیمه و باید 6 صبح پادگان باشم . ( یکی از دندون هام هم شکسته و چرک کرده زده به گوشم دارم از درد میمیرم )
اخلاق : دو تا گروهبان 2 وظیفه داریم که خیلی عقده ای تشریف دارن . البته خدا رو شکر رفتار کادری ها خوبه . ( الانش که اینجوریه البته راسته که می گن جوجه رو آخر پاییز می شمارن )
چون هممون از تهران و کرج بودیم مرخصی 4 روزه بهمون دادن برای اندازه کردن لباس ( اینش خوب بود )
در کل با این توصیفاتی که بهت گفتم من دارم تمام تلاشم رو می کنم که بهم خوش بگذره ( این از اخلاقیاتمه تو بدترین شرایط جوری سر می کنم که بهم خوش می گذره )
اگر تونستی معافی بگیری حتما بگیر . چه دائم و چه معاف از رزم . بعضی وقتها معجزه می کنه .
و تا می تونی مسئولیت بر عهده نگیر . اگر می گیری یه مسئولیت ساده بر عهده بگیر .
موقع رژه هم پاتو محکم به زمین نزن که بعدا چشمت دچار مشکل میشه .
در نهایت به این فکر کن که یه روزی این دوران تموم میشه .
---------------------
دو تا سوال از دوستان :
1 - من الان دارم از دندون درد و گوش درد میمیرم و به خاطر اینکه بیمه نداشتم نتونستم برم دندونم رو ترمیم کنم .
دفترچه بیمه رو کی به سربازها می دن ؟
2 - پدر من بازنشته وزارت دفاعه . بالای برگه فیش حقوقی اش هم زده ( سازمان تامین اجتماعی ن.م - سازمان بازنشستگی نیروهای مسلح ) الان پدر من نظامی محسوب میشه ؟
سلام
دوستان من از این قانون های سربازی هیچی نمیدونم
اگه یکیم این ماه 18 سالش بشه همین ماه میتونه دفترچه بفرسته؟
سلام دوست عزیز منم 19/11 اعزام هستم از کدوم شهر هستی شما؟نقل قول:
سرباز ها هم بیمه درمانی هستن؟ چه بیمه ای ؟ از چه وقت؟
بله بیمه هستین از اول آموزشی تا آخر خدمتنقل قول:
البته دفترچه رو یکم دیر بهتون میدن معمولا 2 هفته از آموزشی میگذره
بیمه خدمات درمانی نیروهای مسلح
سلام
امروز رفتم زندان گفتن سرباز معاف از رزم نمیگیریم!!! سپاه هم گفتن نمیگیره ارتش هم نمیگیره!!!
دوستان چی جوریه الان ؟
تکلیف من چیه ؟ :دی
سلام پامینقل قول:
سوابق بیمه شدمون رو تو کجا میتونیم مشاهده کنیم ؟
اینجا نشون میده : ( البته برای تامین اجتماعی هست )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلا میگن این بیمه ی سربازی رو میشه بعدا پولش رو بدیم و جزء سابقه هامون حساب بشه و زودتر بازنشست بشیم ، حالا یکی میگفت اگه از قبلش بیمه باشی ، و بعد بری سربازی دیگه نمیخواد پول اون 2 سال سربازی رو بدی ، درسته ؟
ممنونم .
دوستان بحث بیمه سربازی هستش میخواستم بپرسم این بیمه چیزی هم پوشش میده؟
به طور مثال اگه نیاز به عمل جراحی باشه یا شکستگی دست یا پا و از این جور مسایل
بله دوست عزیز بیمه نیروهای مسلحه بیمه بسیار قوی هستنقل قول:
وحتی اگه از قبل شکستگی یا مشکلی داشته باشید که نیاز به درمان باشه پوشش میده
من خودم یک عمل تو خدمت انجام دادم که تو حالت عادی زیر یک تومن نمیشد اما به صورت رایگان عمل رو انجام دادم
دوستان من یک روز رفتم اموزشی بعدش مرخصی دادن گفتن هفته دیگه بیاید منم چون دانشگاه قبول شده بودم نامه هاش رو گرفتم و بهم نامه تصفیه دادن برم فردا صبح تصفیه کنم فقط بهم یک کوله لباس و... دادن فردا برای تصفیه پس میگیرن؟
خدا بهم رحم کرد از اون خراب شده فرار کردم کد زیر افتاده بودم
کد 235: مرکز اموزش تکاور نزاجا لشگرک تهران تو جاده لواسانات( شهید سرلشکر شبان)
سپاه رو که میدونم با پارتی میشه گرفت و به معاف از رزم ربطی نداره/نقل قول:
ارتش خودم معاف از رزم بودم افتادم ارتش از نوع تکاور!!!
زندن رو نمیدونم.
در کل اگه اشنا داری برو سپاه
سلام دوستان.
یک سوال.
از وقتی که ما تسویه حساب میکنیم و ترخیص میشیم و بهمون اون برگه موقت پایان خدمت رو میدن، تا زمانی که کارت به دستمون برسه به طور متوسط چقدر طول میکشه؟ اون افسری که تو بخش اداری کارامون رو کرد گفت دو ماه. ولی بعضیا میگفتن انقدر طول نمیکشه. کسی اطلاعی داره؟
ممنون.
واسه من سه ماهه اومد . . .نقل قول:
بستگی داره.مثلاً برای سربازای نیروی انتظامی بطور متوسط 2-3 هفته ای میاد علتشم اینکه سازمان وظیفه عمومی برای ناجاست ولی برای سربازهای سپاه و ارتش حداق 40 روز بعد و ممکنه تا 4 ماه هم طول بکشه.نقل قول:
ممنون از دوستان.
حالا راهی هست که این فرآیند رو تسریع کرد؟
من ارتش بودم. نیروی هوایی
بچه ها منم باید خرداد دفترچه پست کنم اگه تاریخ اعزامم بعد نتایج کنکور بخوره که هیچ اما اگه قبلش باشه باید 1 ماهی برم خدمت بعد ترخیص میشم ولی مشکل اینجاس که این 1 ماه جز 2 سال سربازی حساب نمیشه:n28:
و اینکه با دیبلم میریم آموزشی کسایی که با دیپام رفتن رو خیلی اذیت می کنن؟تو آموزشی درجه نداریم؟:n14:
سلام به همه دوستان ، من تازه عضو شدم !! آقا من الان اعزامم 01/12 هستش بعد دارم واسه امریه سرباز معلمی اقدام میکنم اما میگن 40 نفر تو نوبتن معلوم نیست به کی برسه .. اگه من رو انتخال نکنن اونوقت آموزشیم عقب میفته ؟؟؟ میگن گزینشش تو اردیبهشته خوب اگه من گزینش نشم تکلیف آموزشیم چی میشه ؟ غیبت نخورم ؟ جای بد تری نندازنم ؟ لطفا یکی زووووووووووووووود ج بده خیلی استرس دارم .. ضمنا من 6 ساله متاهلم و فوق لیسانس هم هستم .... کمک کنید لطفا
بله.فرمیه به نام 111 .این فرم اگر تا 45 روز قبل از اتماام خدمت پر بشه بمحض اینکه خدمتت تموم بشه 1 هفته ای کارتت میاد. 3 ماه قبل از خدمت ازت عکس میگیرن ولی فرمو 10 روز مونده به اتمام خدمت پر میکنن. باید از مسئول امور وظیفه ها خواهش کنی که حداقل 30 روز قبل از اتمام خدمت فرمو براتون پر کنه.نقل قول:
کسایی که با دیپلم رفتن نمی دونن بین ارسال دفترچه تا اعزام چقدر فاصله هست؟:n03:
داداش یک ماه تا ۴۵روزنقل قول:
حساب کتاب ندارهنقل قول:
من پدافند ارتش بودم ستاد فرماندهی
1.9 ترخیص شدم من دوستم باهم ترخیص شدیم دیدیم کارتمنون نیومد یکی رو فرستادیم پیگیری گفت تا اواسط اسفند میاد دستتون
دیروز دوستم زنگ زد میگه امروز یهو پست اورد دم در داده دستش
اما ماله من هنوز نیومده
ممنون. متاسفانه یا خوشبختانه من دو سه هفته است تسویه کردم و از این فرم اطلاع نداشتم.نقل قول:
برای پیگیری کجا فرستادین طرف رو؟ خود یگان خدمتی؟نقل قول:
برای پیگیری مشخصات و کد پرسنلی خودتونو تو این سایت قسمت سوال مطرح کنید.نقل قول:
نقل قول:
من که نیروی انتظامی بودم حدود 3 ماه طول کشید ولی از یکی از دوستانم 1 سال شد
توی آموزشی هیچ سربازی درجه نداره فکر کنم...نقل قول:
نقل قول:
من 7/1 فرستادم 9/18 اعزامم بود .......
ببخشید اشتباه کردم به این لینک مراجعه کنید قسمت استعلام با مشخصات کاملنقل قول:
میشه الان کارای واکسن و معاینه رو انجام بدم بعد خرداد دفترچه پست کنم؟یعنی اگه تاریخ روی برگه های پزشکی 5-6 ماه قبل از ارسال دفترچه باشه مشکلی نیست؟:n06:
نه ، نمیشه ، نباید بیشتر از 6 ماه باشه ، وگرنه دوباره باید واکسن بزنی .نقل قول:
بعدشم ، چه کاریه ؟ خب بذار موقعی که میخوایی بری بزن دیگه مشتی !!!!:n02:
راستی 20:30 یه خبری رو نشون داد که تاکسیه از سرباز ها پول نمیگرفت !!!
من میخوام زودتر سرباز شم ، تاکسی رایگان سوار شم :n08:
موفق باشید .
نقل قول:
یعنی هیشکی سواله من رو بلد نیست ؟
نمیدونم چرا سوالهای من رو کمتر کسی میتونه جواب بده ، نه که سطحش خیلی بالاس :n02:
شما خیلی به اخبار بیست و سی توجه نکن
فقط کافی بدونن تو شهر غریبی تا جیبت رو خالی نکنن بیخیال نمیشن
سلام.
ایا انجام پروژه به جای سربازی فقط از طریق بنیاد نخبگان امکانپذیر است؟ مثلا برای انجام پروژه برای سپاه هم باید از طریق بنیاد اقدام کرد یا غیر از اونجا هم میشه؟:n22: