سلام ...
بخشید یه آدرس به من دادنه ، هرچی میگردم پیداش نمیکنم ...
این راه کویر از کدوم طرفه ؟ :دی
•♥•
Printable View
سلام ...
•♥•
سلام
راه کویر جان
چرا این نام کاربری رو واسه خودت انتخاب کردی ؟
از بن شدن میترسی ؟
سرعت اینترنت چنده ؟
متولد چه ماهی چه سالی و چه روزی هستی ؟
به به ...
ســــــــــــــــــــــــ ــلام آبجی
فعلاً شرایط سوال ندارم برای عرض ادب خدمت رسیدیم
خوش اومدی
خدافظ :دی
سلام
می گم چطوره از این به بعد هر کس توی هر پست فقط یه سوال بپرسه ؟
اینجوری هم قشنگ تر میشه
هم بیشتر رغبت می کنند بخونند که در نتیجه سوال های تکراری کم می شه
نظر شما چیه ؟
خوب خوب خوب ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوشحال باش بعد از دقايقي اومدم با اندک سوالي بر خستگيت بيفزايم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بدبختي پاي سيستم خودم نيستم اينجام اسمايل ندارم :41:( حالا دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
و اينک سوالات : ( دقت کن : تا يه سوال و جواب ندادي سواله بعدي رو نخون ... وقتيم سوالي رو ميخوني حق نداري جواب سوالاي قبل و تغيير بدي ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1. آماده اي ؟ ( نباشيم بايد جواب بدي چي از من مهمتر ؟!!! ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2. اگه فک کردي منم مثل بقيه ميپرسم منو ميشناسي کور خوندي ... آخه کيه که تو اين پي سي منو نشناسه !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3. فک ميکني ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ا ...ا ... ا... بايد پاشم کار دارم بعداً ويرايش ميکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-----------------------------------------------------------------------------
خوب اومدم ويرايش کنم ... ميريم به ادامه ماجرا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3. فک ميکني من تو رو بشناسم ؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4. واقعاً چرا ؟!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تو چي فک ميکني ؟ ( دقت داشته باش این سوال از سایر سوالات جداست ها ! ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5. سامانو با خوب اسمايلي نشون دادي :دي ... نظرتو راجع به سامان و اين اينتره بگو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6. اين سوال و جدي جواب بده خواهشاً فقط همين يدونه : منو تو يه جمله تعريف کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7. چـــــــــي ميگي ؟!!!! يعني واقعاً من اينجوريم ؟!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
8. جدي ؟!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
9. جديه جدي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
10 . پس راس ميگي ديگه ... نپرسم ديگه ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
11. خوب خدا رو شکر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
12. هنوزم تو فروماي ديگه جنجال به پا ميکني ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
13. دست بردار بچه جون ... مثلاً اومدي سر کارا !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
14. انقد سوختم سوختم ميکني چجوري تا الان زنده اي ؟!!!! :18:
15. تو کدوم فروم بيشتر ميري ؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
16. از چه سبک موسيقي بيشتر خوشت مياد ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
17. خواننده خارجي از کي خوشت مياد ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
18. چه سبک فيلمي رو ميپسندي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
19. خسته شدي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
20. خسته نباشي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
21. از بازي چه بازيگرايي خوشت مياد ؟ هم ايراني هم خارجي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
22. اين طرقه همونيه که تو عروسيه فاميلتون ديديش ؟!! چه تفاهمي : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
23. نظرت راجع به اسپم چيه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
24. نظرت راجع به اين يارو پسره ... اسمش چيه ... ها داريووش نظرت راجع به اون چيه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
25. گفتي قرمزي ! پس فوتبالي اي ؟ عجب ... تو خارجه چه تيمي ؟ باشگاه و ملي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
26. بازيکن چي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
27. ...
اخ اخ اخ ... ديدي حواسمو پرت کردي نماز نخوندم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ميرم نماز ميام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
------------------------------------------------------------------------------------
خوب اومدم ... کجا بوديم ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آهان ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
27. واااااي يه زماني يه پسري بود مااااه الان ديگه فعال نيست ... N A D E R و ميگم ... ميشناختيش ؟ عجب پسر ماهي بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
28. Special رو ميشناختي ؟ Alwayes Banned رو چي ؟ ' ZeReShK ' رو چي؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
29. اه ... اه ... اه ... يه پسره بود الحمد و لله بن شد يوزرش sorosh83 بود اگه اشتباه نکنم ... عجب آدمي بود ... ميشناختيش ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
30. بسه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
31. خسته که نشدي ميدونم ... آخه سوالا به اين ماهي خستگي نداره که :دي تازه ناراحتم شدي ... اما خوب منم درک کن خسته شدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
32. نخير ديگه سوال نميکنم ... بابا فسفرام تموم شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
33. حالا ببينم شايد بعداً اومدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
34. غرور و حال ميکني ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
35. جونه من سواله 6 و جدي جواب دادي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
36. :تير
37. هه هه هه
38. دوتا بالايي رو زدم که روند شه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
39. خوش اومدي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
40. باي باي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه فردا قبل از بيدار شدنم نيومده بودي جواب بدي اسمايلم ميزارم که ديگه اصلاً حوصلت سر نره :دي----------------------------------------------------------------------
حالا فردا شده :دی
وای اگه بدونی من سر این چی کشیدم !!! دیشب اومدم کلی نوشتم اومدم سند بزنم P30World قاط زد دوباره بعد چون پای سیستمم نبود مجبور بودم آپلود کنم حالا اومدم فایل آپلود شده رو میخونم میبینم اینم قاطه و چرت و پرت نشون میده که الحمدولله درستش کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا اسمایلم یکم میزارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا که خداوند این افتخارو بهت نداده:27::27::27:نقل قول:
ولی اگه داده بود...کاری میکردم کارستوووون:27::46::27:
بدرود:11:
سلام مجدد
فقط یه سوال
1) به نظر خودت اگه همین الان بمیری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( بلا نسبت ) میری بهشت یا جهنم ؟! (عجب سوالی ؟!)
MER 29+1 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نام کابریت و آواتارت خیلی آشناسنقل قول:
نمدونی چرا ؟
راستی ببابا یه کم انصاف داشته باش
این ستاره خانوم مگه چقدر توی اداره بی کاره که اینهمه سوال را جواب بده
سلام ستاره خانوم(راه كوير )
اين سوال نيست درخواسته بهرحال شما بايد بهش جواب بدي
تمام افراد از نفر اول تا اين نفر قبلي من كه از شما سوال پرسيدن رو توي يك جمله (هر كدومو)توصيف كن ادامه دارد....
سلام ستاره جون ، خوبی ، خوشی .... :31:
سوالی که الان می خوام ازت بپرسم با بقیه سوالایی که جواب دادی فرق می کنه ، یه نوع تست خودشناسیه ..:20:
حاضری ؟ برو که رفتیم ..... :46:
از بین 9 تا شكل زیر ، تصویر مورد علاقتو انتخاب كن، هردو گزینه رنگ و شکل و در نظر بگیر.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انتخاب کن ، جوابشو بهت می دم .:11:
خوب حالا چند تا سوال معمولی : :happy:
آخه خدا رو خوش میاد ، چطور دلت میاد این همه آدم فضولو ..... آخ ببخشید اشتباه شد ، منظورم این همه آدم کنجکاو، چطور می تونی بذاریشون سر کار ...! هان ..... ؟ :blink:
خوب بگو کارمند کدوم اداره ای دیگه ؟ دولتیه ؟ با بند پ نسبتی داری ، ها کلک ... :21:
نظرت راچع به این کار برا چیه ؟ مخصوصا آخریه که از همه بهتره :39: البته دخترا همشون گلن... :27:
راستشو بگو لفطا ... :thumbsup:
DaRiOuShJh
karin
RoNika
perjixen
Mist
elham_007
فعلا همینا بسه ، بهت رحم کردما :34:
خیلی باحالی ستاره جون ، :26:
موفق باشی :40:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نفربيست وهفتم cyrus_ln
سلام ستاره ، خوبی؟
سلام ممنون:1:
1-منو میشناسی؟(برای اولین باره که این سوال خز رو می پرسم)
اره توسيريوسي :17:
2-چرا چند صباحیست که من خسته و رنجور و دپرس و غمگین و.... هستم؟
احتمالا" دلت گرفته :king:
3-چه نسبتی با طرقه داری؟(پدر فضولی بسوزه)
يه بارتوي عروسي تواصفهان ديدمش فاميلاي دورعروس بودن :wub:
4-دوست داری دریا چه رنگی باشه؟یعنی اگه دست تو بود چه رنگیش می کردی؟
دريا همون ابي قشنگه ، انواع ابي ها :20:
5-از بین دریا , کوه , جنگل کدومشو بیشتر دوست داری؟
اول جنگل بعد دريا بعد كوه :6:
6-کلا با حجاب و اجبار اون موافقی؟(چرا این سوال رو از همه دخترا می پرسم؟)
بله موافقم صددرصد ، البته من حجابو درچادرنميبينم من چادري نيستم اصلا" چادردوست ندارم ، اما يه دختربايد يه پوششي داشته باشي كه هركي توخيابون به خودش اجازه نده بهش نزديك بشه
البته مهمترين اصل همون حيا :exclamati
فعلان همینا بسته
بعدا خدمت میرسیم
مامنتظريم تاتوبرگردي :santa:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نفربيست وهشتم MOHAMMAD2010
سلام خوبی ؟
سلام محمد :cool:
1 - فکر کنم این سوالو همه می پرسن ! ( منو میشناسی ؟ :دی )
بله يادته يه بارازت درمورد امضات پرسيدم :happy:
2 - شغلت چیه ؟ ( حتما بقیه هم این سوالو پرسیدن ! )
كارمند (بله همه ميپرسن عادي راحت باش ):laughing:
3 - درامد چقدره ؟
چهارصد واندي
4 - مدرک تحصیلیت ؟
مديريت بازرگاني
5 - تو p30 بیشتر کجاها پست میدی ؟
متفرقه ، گالري عكس ، جديدا" موسيقي وفيلم :20:
6 - p30 چندمین فرومی بود که توش عضو شدی ؟
اولين فروم :blink:
7 - کدوم سبک موسیقی رو بیشتر دوست داری ؟
خيلي فني نيگانميكنم من هرچي دم دستم اومد گوش ميدم پاپ
8 - رانندگیت خوبه ؟ ( جوابش مشخصه :دی )
بله خوبه سلام داره خدمتتون ، من هنوز گواهينامه نگرفتم بابامم هي بهم سركوفت ميزنه :15:
9 - نرم افزار مورد علاقت ؟
ندارم
10 - سخت افزار مورد علاقت ؟
ندارم
11 - از رعدو برق خوشت میاد ؟
تاحديش اره امابيشتر رعب انگيزه :wac:
12 - از کدوم رنگ بدت میاد ؟
هيچ رنگي
13 - چند تا Bf داری ؟ ( راستشو نمیگی مطمئنم :دی )
اهل بي اف درخارج نت نيستم برادر بسيجي :santa:
14 - بی کار ترین عضو p30 ؟
مجيد اينتردلاو:16:
15 - تو p30 از کسی بدت میاد ؟
از هيچ كي :king:
16 - محل سكونت: هرجادلم پربكشه ( میشه بیشتر توضیح بدی ؟ منظورت آزادیه ؟ )
بله گاهي پرميكشه سمت حرم امام رضا ، گاهي پرميكشه خونه دوست جونم اينا ، گاهي ....
ازادي بيروني نه ، ازادي دروني:rambo:
17 - اگه یه روز کلید پاور کامپیوترتو بزنی روشنه نشه اولین کاری که میکنی چیه ؟
طبيعيه ميرم زيرميز هي انگولكش ميكنم بعد زنگ ميزنم خدمات كامپيوتراداره:32:
18 - ساز خاصی میزنی ؟
نه دوست گرام
19 - فکر میکردی یه روز رو صندلی داق بشینی ؟
نه فكرشونميكردم حتي توخوابم نميديدم :25::39:
20 - اگه سوالی بوده که دلت خواسته ازت بپرسم ولی نپرسیدم از خودت بپرسو جواب بده :دی
سوال : تاكي اين قطعي برق ادامه داره ؟
پاسخ : تازماني كه پدرملتو دربيارن :47:
کمتر شوخی باشه تو جوابات ممنون میشم
:15::wub:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نفربيست ونهم shahab_f
سلام,حالت خوبه؟
سلام ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خوب تخليه شدم :20:
با در نظر گرفتن نقل قول زیر سوالات من رو جواب بده لطفا !
در حین پاسخ دادن لحظه ای از حالت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به حالت های جلفی مثه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تبدیل نشوید در غیر این صورت با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من طرف می شوید !
1-من رو می شناسی؟
بله توشهابي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2-مدرک تحصیلی شما و محل دریافت آن ؟(نام دانشگاه)
مديريت بازرگاني دانشگاه پيام نور
3-برای چی تو اداره به جای کار کردن اینترنت بازی می کنی؟ حالام که ساعات کار ادارات شده 9 صبح تا 2 بعد از ظهر ,خوبه دیگه
نه مابه هرحال رئيسمون گفته تا4 بايد بمونيم تازه اضافه كارم حساب نميشه
ببين كارمن كامپيوتره ، صفحه اينترنت زيركارم بازه ، تازه رئيسمم خيلي ازدستم راضيه به خدا:king:
4-حقوق ماهانه ی شما طبق آخرین فیش حقوقی دریافتی؟
پايه حقوق 250 تومن بقيش اضافه كار= 400:wub:
5-چی تو زندگی تو رو خوشحال می کنه؟
خوشحالي بقيه :rolleye:
6-چند تا از کاربرای قدیمی پی سی رو نام ببر که الان دیگه نیستند و جاشون خالیه , فکر می کنی تا 10 سال دیگه هم تو پی سی باشی؟ به نظرت اون موقع چه شکلیه اینجا؟
bkm_mahdi bravehaert saman masoud (اين مسعود ميومد اينجاخيلي خوب بود ديگه اونطرف ازدستش راحت ميشديم ):laughing:
شكلش بايدجالب باشه
7-کدومیکی از کاربرارو تاحالا در دنیای واقعی ملاقات کردی؟
torgheh
8-به صورت جدی تاحالا تو موقعیت ازدواج قرار گرفتی ؟ پس کی می خوای ازدواج کنی؟ دیر میشه ها !
بله قرارگرفتم چندبار ، وقتش كه بشه ازدواج ميكنم :king:
9- به جز متفرقه ,کدوم تاپیک های دیگه ی پی سی رو سر میزنی؟
تاپيك منظورت انجمنه ديگه ، سوتي دادي:15:
بله گالري عكس ، فيلم موسيقي :headphone
10-در آخرین دوره ی انتخابات ریاست جمهوری به چه کسی رای دادی؟به نظرت بازم احمدی نژاد رای میاره؟
اره بازم راي مياره ، ميره از اين روستاوشهرستان ها راي جمع ميكنه :)
11- مدل گوشی شما چیست؟
n70-me
12- به نظر شما بنده چند سالمه؟
بيست سالته :blink:
13-چرا هیشکی یادش نمیاد؟ تو که متفرقه بازی بگو ببینم یادته اون تاپیکی رو که یکی زده بود و می گفت که همه بهش میگن تو خیلی زشتی و ناراحت بود و می خواست خودکشی کنه؟عاقبتش چی شد؟
نه والا يادم نيست توهم ميزني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
14-قسمت انگلیسی امضای من رو لطفا ترجمه کنید.
امضاي توانگليسي نبود كه نوشته اهداي خون اهداي زندگي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان
سوال کننده و پاسخ دهنده :
لطفا روی نوشته ها دقیق تر باشید . به حریم خصوصی احترام بگزارید .
انجمن عمومیه .
سلام.
آخی...نبینم کسی دلتو بشکنه... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
جلال؟مدیر نرم افزار؟!نقل قول:
جلال ، طرقه (مهدي ) ، ... به خداخيلين :king:
ببینم پس من چی؟قهر قهر قهر نمی کنم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته من شوهرتم نه دوستت و دلیلش اینه :دی... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زن من خودش زن داره؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
هامن خودمم خبرنداشتم امروز فهميدم :دي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
طرقه هم بعد از من... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
الان قسمتمونه...بیا قسمتامونو قسمت کنیم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
هروقت قسمت باشه :wub:
... :دی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
هي بدك نيست ، ولي بيشتر بانمكم ، اينوبارها شنيدم كه چقدربامزه اي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته بعد از من... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
همه رودوست ميدارم ولي زنامو بيشترتر ، از بين زنامم طرقه رودوست ميدارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
غیرتی شدم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من که از طرقه بهترم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بهله ، توهمون پسرقدبلنديه كه توعروسي ديدمت ، بابات چپ چپ نيگام ميكرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ستاره همه را به کیش خود می خواند... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
چرا بابک اینقدر بهت گیر میده ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستم داره فكركنم ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طفلک پستی نداشت پاک کنه... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
يهويي بابك حس كرد بدون من داره مييميره حوصلش سررفت منو برگردوند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یو که همش میای سراغ من ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بابک= مديرارشد سايت ، پسرخوبيه ، هروقت مشكل دارم ياسوال دارم ميرم سراغش :rambo:
بعد من؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
torghe= بهترين دوستم توي نت وخارج نت ، قابل ستايش وقابل احترام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سروش رفیق من بود؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
4-چند تا يوزر تو پي سي داري؟؟
همين يه دونه راه كوير:king:
بعد من؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
5-بهترين دوستت توي پي سي ؟؟
torgheh
دنبال من...بعدش طرقه... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام بهنازجون خودم ، اخه رفته بودم مشهد دنبال .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نگفتم که ... :دی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
حتي بارهابهروز بهم گفته بودقبول نكردم ديگه اين دفعه نخواستم روي يزدانو زمين بزنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-------------------------------------------------------
1- نقل قول میکنم میخونی دیگه؟:دی
2- عروسی که طرقه بود رو کامل مثل یک خاطره بگو.عروسی کی؟یو طرف عروس بودی یا داماد؟چطور طرقه رو دیدی و شناختی؟چی به هم گفتین و چی شد؟:دی واسه کی قرار گذاشتید؟:دی و ...
:11:
چشم رئيس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بنده از طرف پاسخ دهنده تضمين ميكنم اما از طرف سوال كننده خير :king:
دوستان توجه كنيد انجمن عموميه سوالات خصوصي نپرسيد :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نفرسي ام Morteza4SN
سلام ستاره ... چطور مطوري (اينجوري نوشتم هر كه رد شد بگه اينا چه صميمين :31:)
سلام مرتضي جان قربانت توخوبي ؟:1:
اول اينكه اين سيستم شمارش نفر به نفري كه راه انداختي ديگه چيه ؟
بعدا قراره قرعه كشي كني از بينشون جايزه بدي بهشون ؟ هر نفر در هر پست يك امتياز آيا ؟
اين فرم خانوار پي سي ورلده ، بايد امار بگيريم چندنفرشركت كردن توصندلي داغ بعدا" ازشون ماليات بگيريم :38:
بعد اينكه ؛ يا حضرت عباس !!
تو از فيلم kill bill خوشت مياد ؟ !! زياد متاثر نشي ازش يه وقت ! من ازت مسترسم اونوقت .
واي اينقدر خوشم مياد تواون صحنه زد چشم زنو دراورد ، لذت ميبرم ، يه نماهم كه بااون زن ساهپوست توخونشون ميجنگيدن دخملااومدن خيلي خوشم مياد :14:
كجا دلت پر نميكشه ؟
همينو بگو به خدا:25:
آخرين فيلم ها و انيميشن هايي كه ديدي چيه ؟
ببين من هيچ وقت اسم فيلمارو نميدونم چون خواهرم ميگيره هرزگاهي من ببننده هستم :rolleye:
اين كارتوني كه عكسش تو امضامه يادته ؟ خب ... !
الان كه ديگه امضاتونميبينم بلفي نيست ؟:blink:
يه جمله در مورد اين عكس بگو كه توش جملات « انجمن متفرقه ، بابك ، اسپم و ... » داشته باشه !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابك اومد اسپم بده افتاد تومتفرقه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تفاوت رو در سوالام احساس كردي آيا ؟
اوه شديدا" اصلا" متعجب شده بودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسي كوير جان (اينجوري نوشتم هر كه رد شد بگه اينا چه غريبن :31:)
راستي من شماروميشناسم ؟:king:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نفر سي ويكم Mojtaba N87
فقط اومدم بگم آفرین بر این حوصله که این همه سوال رو می جوابی :31:
قربان تومجتبي جان ، ممنون از انگيزه دادنت :king:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نفرسي ودوم برديا
سلام خوبی؟
سلام مرسي :king:
لیسانس مدیریت بازرگانی داری؟
بله اگه خداقبول كنه :rambo:
از کدوم دانشگاه؟
پيام نور
چه رشته ای بودی؟
بابا خودت مگه نگفتي مديريت بازرگاني (البته اگه منظورت دبيرستانه رشته رياضي معدل 38/17):eh:
تو دوران دبیرستان دختر شلوغی بودی؟
بهله ، درسخون بودم شلوغم بودم ولي هيچ وقت بامعلماشوخي يا اذيتشون نميكردم ولي بچه ها رو ، كلا" كلاسمون شلوغ بود :santa:
کنکورو چیکار کردی؟
من كه امسال كنكورشركت نكردم :1:
نظرت درباره دانشگاه آزاد چیه؟
خرجش زياده ولي خوب دانشگاه بدي نيست :12:
خوش به حالت کمی تا قسمتی،منم به مدیریت بازرگانی علاقه داشتم ولی سراسری نتونستم امسال قبول بشم و حالا دارم اقتصاد بازرگانی بهشتی میخونم.اطلاعی داری راجع بهش؟
اقتصاد صنعتي شنيده بودم ولي بازرگاني نوچ
نه متاسفانه :question:
ریاضیای اینا تا چه حدی هست؟برای یکی مثل من که انسانی هستم
مديريت بازرگاني: تحقيق درعمليات 1 و 2 ، رياضي وكاربردآن درمديريت 1 و2 ، مديريت مالي 1.2 :11:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نفرسي وسوم pedramch
به به !!ببین کی اینجاست!!!
كي ؟ كو ؟ بذارببينم :santa:
چطوری رفیق؟؟!!
موتوري رفيق:7:
خوب منم باید سوال بپرسم؟؟!!:دی
اجباري نيست اگه دوست داري :20:
1-چرا دوست داری پسر باشی؟؟!
واسه خندش:31:
2-از 1 تا 10 بشمر!
ماهنوز به اونجاهانرسيديم:27:
3-از چه رنگی خوشت میاد؟!چرا؟!
ابي ارامش :king:
4-بهترین مدیر پی سی کیه؟!
مدير ؟همه خوبن
5-به نظرت آمریکا به ایران حمله میکنه؟؟!
امريكاهيچ غلطي نميتونه بكنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6-بهم تبریک نمیگی 3 ستاره شدم؟؟؟؟!!(نکته:چون اسمت ستاره است اینو عنوان کردم!!)
تبريك ميگم پروفشنال شدي :rambo:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نفرسي وچهارم blackfox
به به ، این نیم وجبی کی نشست رو صندلی ما ملتفت نشدیم ؟
دوروزه يه وجبي :31:
های نیم وجبی سلام . کم خلق الله روزه دار رو بذار سر کار . بریم سراغ سوالات :
هلو مستر:20:
1 تا حالا "چیپس فلفلی" خوردی ؟ دوست داری ؟
واي اره خوردم ، اره خوراكي هرنوعش باشه دوست دارم :5:
2 غذا چی دوست داری ؟
ماكاراني ، قرمه سبزي:24:
3 دو یو مرید واقعا یا ایت ایز سر کاری !!؟
نه باباكلا" همه ايت ايز سركاريم:38:
4 بلدی مثل من انگلیسی حرف بزنی ، کفت برید زبانم این قدر قویه نه ؟
يس ، اي ام نيز يه چندوقت كلا" انگليش اسپيك پليز :15:
5 اگه تا حالا چیز خوردی چه قدر لبات قرمز شده ؟؟
* اينچاچيزمنظور زغال اخته مي باشد ، تابستون خوردم :34:
6 چرا این قدر منفی به قضیه نگاه می کنی ؟
منفي نيگانكردم كه من مثبتشوگرفتم :17:
7 از چه ماشینی خوشت میاد ؟
ماشين هاي قدرتي مث پيكاپ ايناخوبه
ولي 206 هم خوبه:cool:
8 منو میشناسی ؟
بله توحسين پسرعموي اون دخمله اي :blink:
9 چرا اکثر دخملا وب کم دارن ولی همیشه خواموشه ؟
هااين خودش جاي بحث داره ، شماچه ساعتي ميره ؟ اينا نكنه با وزارت برق درارتباطن :5:
10 بی شوخی 10 کاربری رو بیشتر دوست داری رو نام ببر ( دوست داشتن به معنی علاقه و اینا نه ها ، یعنی از اخلاقشون خوشت میاد ، از پستاشون و ... )
من ازاولش باتوشوخي نداشتم
torgheh، .... الي اخرbahdar :rolleye:
11 خبر مرگ من به گوش تو هم رسیده بود ؟
نه باباخيرازدواجتوشنيديم بابا:wub:
12 می دونستی منظور من از "چیز" تو سوال 5 همون مورد سوال اوله ؟
من فكركردم منظورت زغال اختس خوب:eh:
13 مشترک گرامیدسترسی به این چیز تا اطلاع ثانوی چیز میباشد
به به بسي مفيوض گشتيم :rambo:
14 چیز چیه ؟
چيز يعني پنير:santa:
15 تا حالا مورچه گازت زده ؟ درد داره ؟ اگر بله چه قدر ؟
چيز پليز :wac:
16 دوست داری مهمان بعدی کی باشه ؟
هركي باشه كاش كه افطارشوبياره دورهمي بخوريم :16:
17 چه قدر خودت رو به دل و دیفال زدی تا دعوت شدی رو صندلی ؟
هي روزگار بذارخاطرات بدوزنده نكنيم :tongue:
18 از آواتار کی خوشت میاد ؟ حد اکثر 4 مورد
طرقه ، بهروز ، خودم ، ...:12:
19 دوست داری چه جوری بمیری ؟
نميدونم درموردش فكرنكردم:34:
20 گاو حسنی که نه شیر داره نه پستون ، چه جوری شیرش رو بردن هندستون ؟
ووش ووش اين شعرعوض شد ديگه اينو نخون ، يه مدل ديگس:33:
فعلا مرخصی تا اینا رو جواب بدی ، بازم خدمت میرسم
هستيم درخدمتتون :1:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نفرسي وپنجم جادوگرجوان
یک سوال دیگه تو گلوم
برين اورژانس دكتربراتون درش مياره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گیر کرده چرا دخترها اینقدر از خودشون خوششون میاد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ميتونن ، كارخوبيم ميكنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قصد ازدواج نداری؟
به موقعش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یوقت نترشی بری ترش ؟ :خخخخ
نه نترس اگه خواستم برم خبرت ميكنم ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نكته : من قيافم بچگونس مشكلي ندارم خيالتون راحت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نفر سي وششم @rez
ببخشید یه سوال این چیه!!!@reza یوزر منه مثلا دی: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوال خوبيه جاداره روش كاربشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نفرسي وهفتم Behroooz
از کارت راضی هستی؟
بله خداروشكر :40:
اوقات فراقت چکار میکنی؟
من خيلي اوقات فراغت به اون نحوي كه ميگي ندارم ، ولي بعداز كارم شايد بادوستام برم بيرون ، بعد درس خوندن دارم ، ولي بيشترتفريحاتم خانوادگيه پارك ، ... :40:
به چه ورزشی علاقه داری؟
واليبال :40:
روزی متوسط چقدر پول خرج میکنی؟
خيلي ولخرج نيستم ، ببين خسيس نيستم ولي براي پولم ارزش قائلم ، :20:
آره ... چون آدم معروفیم :دی حتماً تو متفرقه دیدیمنقل قول:
بابا ستاره از خداشه من زیاد سوال کنم :دی میگی نه از خودش بپرس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نفرسي وهشتم majid-ar
سلام.
یادمه اوایل عضوت خیلی جدی بودید.این تغییر 180 درجه برای چی بود؟
سلام
نه ببين من هنوزم بيرون نت جديم ، تومسائل جديم كلا" جديم !!
جدي هستم اما شيطونم هستم :20:
کتاب درباره روان شناسی زیاد خوندید.درست میگم؟
نه ، بيشتر اطلاعاتم مربوط ميشه به حضورم تواجتماع
ببين من توهرعرصه اي يه چشمه ديدم ، يه سري كلاس هاي فيلم سازي اونم بالاي شهر ، دانشگاه جنوب شهر ، محل كار .... بالاخره با هرادمي سركارداشتم به اون خاطراحتمالا":40:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نفرسي ونهم Aminzikzak
سلام ...
سلام امين :20:
•♥•
من كه هزارباربرات توضيح دادم هنوز يادنگرفتي :5:
بابا به سمت شمال ميري ، همچين دويست كيلومترنرفتي به سمت راست گردش ميكني يه كيلومتر ميري ، بعد عقب گرد ميكني اولين دوربرگردون دورميزني ، به راست ميپيچي سراولين سه راهي ميبني زده :
راه بسته است برگرديد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نفرچهلم alizshah
سلام راه کویر جان
سلام عزيز:20:
چرا این نام کاربری رو واسه خودت انتخاب کردی ؟
دليل : راه تنها ، راه سكوت ، راه ارامش ، امابا يه شلوغي دروني :king:
از بن شدن میترسی ؟
نه ديگه الان بچه خوبيم نميترسم :31:
سرعت اینترنت چنده ؟
100mbps
متولد چه ماهی چه سالی و چه روزی هستی ؟
روز دوم فروردين 1363:40:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نفرچهل ويكم : دسته جمعي
سلام داش باقر خودم :king:نقل قول:
قربون تو
خداحافظ
سلامنقل قول:
ممنون از لطف شما
نه هرسوال يه دونه ، هرسوال چندتادونه :king:
چي ميگي تو ؟:king:نقل قول:
توهمينطوريش كه دخترم از پس من برنمياي واي به روزي كه پسربودم
فعلا" شما از اين همه افتخار لذت ببرين (دلائل عدم دوست داشتن پسربودنو راستي گفتما بخون ):27:
داداشي خوشگلم بپرس اما تقسيمشون كن توچندتاپست:king:نقل قول:
، كه اين سيستم يهوبعداز جواب دادن ارور داد حداقل چندتاباشه نه يه عالمه :41:
خودت تیکه تیکش میکنم یا خودم بکنم ؟:10:نقل قول:
حالا ناراحت نباش کم کم جواب بده :11:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نفرچهل ودوم bagher_mo68
خوب خوب خوب ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهله بهله بهله :31:
خوشحال باش بعد از دقايقي اومدم با اندک سوالي بر خستگيت بيفزايم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قربانت :20:
بدبختي پاي سيستم خودم نيستم اينجام اسمايل ندارم :41:( حالا دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
بهله بهله :46:
و اينک سوالات : ( دقت کن : تا يه سوال و جواب ندادي سواله بعدي رو نخون ... وقتيم سوالي رو ميخوني حق نداري جواب سوالاي قبل و تغيير بدي ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چشم :31:
1. آماده اي ؟ ( نباشيم بايد جواب بدي چي از من مهمتر ؟!!! ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله بروبريم :3:
2. اگه فک کردي منم مثل بقيه ميپرسم منو ميشناسي کور خوندي ... آخه کيه که تو اين پي سي منو نشناسه !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين كورخوندي يعني فحش دادي :43:
3. فک ميکني ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه فك نميكنم فكرميكنم :25:
ا ...ا ... ا... بايد پاشم کار دارم بعداً ويرايش ميکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-----------------------------------------------------------------------------
خوب اومدم ويرايش کنم ... ميريم به ادامه ماجرا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب ميگفتي :47:
3. فک ميکني من تو رو بشناسم ؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا فك نميكنم فكرميكنم : همه منوميشناس طبيعيه :1:
4. واقعاً چرا ؟!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تو چي فک ميکني ؟ ( دقت داشته باش این سوال از سایر سوالات جداست ها ! ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من فك نميكنم فكرميكنم به خاطر زيرا !!!:worried:
5. سامانو با خوب اسمايلي نشون دادي :دي ... نظرتو راجع به سامان و اين اينتره بگو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سامان واينتردلاو پسراي خوبين فقط بايد بيشتر به حرفاي من گوش كنن :tongue::evil2:
دلم ميسوزه طفلكي مجيد دستريش قطعه دلم ميخواست ميومد سوال ميكرد :jealous:
6. اين سوال و جدي جواب بده خواهشاً فقط همين يدونه : منو تو يه جمله تعريف کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باقر : پسر خوبي مي باشد .:exclamati
7. چـــــــــي ميگي ؟!!!! يعني واقعاً من اينجوريم ؟!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره بابا :rambo:
8. جدي ؟!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جون تو :rolleye:
9. جديه جدي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرگ تو ، چرا باورنميكني :thumbsup:
10 . پس راس ميگي ديگه ... نپرسم ديگه ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه ديگه چون جواب نميدم :thumbsdow
11. خوب خدا رو شکر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حل شد ؟:goatee:
12. هنوزم تو فروماي ديگه جنجال به پا ميکني ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره اصلا" نميدونم چرا همه به من حساسيت دارن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
13. دست بردار بچه جون ... مثلاً اومدي سر کارا !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من فكركردم شمانميدونين سركارتون گذاشتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
14. انقد سوختم سوختم ميکني چجوري تا الان زنده اي ؟!!!! :18:
عايق ضداتيش گذاشتم روصندلي نشستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
15. تو کدوم فروم بيشتر ميري ؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پي سي ورلد :40:
16. از چه سبک موسيقي بيشتر خوشت مياد ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خيلي برام فرق نميكنه ، بايد ازش خوشم بياد:40:
17. خواننده خارجي از کي خوشت مياد ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدونا خوبه :headphone
18. چه سبک فيلمي رو ميپسندي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فيلم هاي بزن بزن و وسترن :47:
19. خسته شدي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه خير :34:
20. خسته نباشي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامت باشي :rolleye:
21. از بازي چه بازيگرايي خوشت مياد ؟ هم ايراني هم خارجي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ايراني : پرويز پرستويي ، رضاكيانيانيان
خارجي :برام فرقي نوموكنه
22. اين طرقه همونيه که تو عروسيه فاميلتون ديديش ؟!! چه تفاهمي : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهله تواز كوجاميدوني ؟:)
23. نظرت راجع به اسپم چيه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسپم مفيدترين كاريه كاربره :happy:
24. نظرت راجع به اين يارو پسره ... اسمش چيه ... ها داريووش نظرت راجع به اون چيه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داريوش نشسته روصندليم پانميشه :rolleye:
25. گفتي قرمزي ! پس فوتبالي اي ؟ عجب ... تو خارجه چه تيمي ؟ باشگاه و ملي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه فوتبالي نيستم خيلي ، فقط تيم ملي :15:
26. بازيکن چي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تكنيك برام مهمه نه فرد ;)
27. ...
اخ اخ اخ ... ديدي حواسمو پرت کردي نماز نخوندم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ميرم نماز ميام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
------------------------------------------------------------------------------------
خوب اومدم ... کجا بوديم ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبول باشه ، سرچهارراه توپخونه :santa:
آهان ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آهان نه بله :weird:
27. واااااي يه زماني يه پسري بود مااااه الان ديگه فعال نيست ... N A D E R و ميگم ... ميشناختيش ؟ عجب پسر ماهي بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ماه بود ؟ من فكركردم خورشيد خانومه :wac:
28. Special رو ميشناختي ؟ Alwayes Banned رو چي ؟ ' ZeReShK ' رو چي؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هابهله همشون داداشيام بودن :31:
29. اه ... اه ... اه ... يه پسره بود الحمد و لله بن شد يوزرش sorosh83 بود اگه اشتباه نکنم ... عجب آدمي بود ... ميشناختيش ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پسره نه بابا ، اون دخمل پسرنمابود عين گل ميموند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
30. بسه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه ادامه داشته باشه:blink:
31. خسته که نشدي ميدونم ... آخه سوالا به اين ماهي خستگي نداره که :دي تازه ناراحتم شدي ... اما خوب منم درک کن خسته شدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه ادامه بده :17:
32. نخير ديگه سوال نميکنم ... بابا فسفرام تموم شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ميگم ادامه بدم ميگي ياعملي برخوردكنم :47:
33. حالا ببينم شايد بعداً اومدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يالا ادامه بده :evil:
34. غرور و حال ميکني ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به به به به :blush:
35. جونه من سواله 6 و جدي جواب دادي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه گفتم كه توانگيزه بگيري :goatee:
36. :تير
: فروردين
37. هه هه هه
يوهاهاهاهاها
38. دوتا بالايي رو زدم که روند شه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هنوز كه روند نشده :31:
39. خوش اومدي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قربون تو:40:
40. باي باي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوش اومدي :31:
واي ديگه برديم
اگه فردا قبل از بيدار شدنم نيومده بودي جواب بدي اسمايلم ميزارم که ديگه اصلاً حوصلت سر نره :دي----------------------------------------------------------------------
حالا فردا شده :دی
وای اگه بدونی من سر این چی کشیدم !!! دیشب اومدم کلی نوشتم اومدم سند بزنم P30World قاط زد دوباره بعد چون پای سیستمم نبود مجبور بودم آپلود کنم حالا اومدم فایل آپلود شده رو میخونم میبینم اینم قاطه و چرت و پرت نشون میده که الحمدولله درستش کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا اسمایلم یکم میزارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسماعيلي كيه باز ؟:27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نفرچهل وسوم omid81
سلام مجدد
فقط یه سوال
1) به نظر خودت اگه همین الان بمیری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( بلا نسبت ) میری بهشت یا جهنم ؟! (عجب سوالی ؟!)
MER 29+1 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام عزيز
ببين نميدونم ولي خوب من سعي كردم حق ا... وحق الناسمو رعايت كنم تاحدودي كه نرم جهنم :20:
تازشم اين همه ادم ميرن جهنم ديگه جاي من نيست اخه :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نفرچهل وچهارم ali-07
سلام ستاره خانوم(راه كوير )
اين سوال نيست درخواسته بهرحال شما بايد بهش جواب بدي
تمام افراد از نفر اول تا اين نفر قبلي من كه از شما سوال پرسيدن رو توي يك جمله (هر كدومو)توصيف كن ادامه دارد.....
سلام علي خان :20:
باشه قبوله البته شما اول اسم تمامي دوستاني كه سوال كردن ذكركنيد تابنده يه جمله درموردشون بگم :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نفرچهل وپنجم elham_007
سلام ستاره جون ، خوبی ، خوشی .... :31:
سلام الهام جونم خوبي عزيزم ؟:king:
سوالی که الان می خوام ازت بپرسم با بقیه سوالایی که جواب دادی فرق می کنه ، یه نوع تست خودشناسیه ..:20:
بهله بهله كتابشوديدم :rambo:
حاضری ؟ برو که رفتیم ..... :46:
واستامن نشستم كوجاداري ميري ؟;)
از بین 9 تا شكل زیر ، تصویر مورد علاقتو انتخاب كن، هردو گزینه رنگ و شکل و در نظر بگیر.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انتخاب کن ، جوابشو بهت می دم .:11:
من گزينه دومي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب حالا چند تا سوال معمولی : :happy:
آخه خدا رو خوش میاد ، چطور دلت میاد این همه آدم فضولو ..... آخ ببخشید اشتباه شد ، منظورم این همه آدم کنجکاو، چطور می تونی بذاریشون سر کار ...! هان ..... ؟ :blink:
خوب مسئوليت سنگي با توكل به خدا و بانيت قربه الي ا... شروع كردم :38:
خوب بگو کارمند کدوم اداره ای دیگه ؟ دولتیه ؟ با بند پ نسبتی داری ، ها کلک ... :21:
اداره دولتيه ، اصلا" بدون بند پ نميشه :14:
نظرت راچع به این کار برا چیه ؟ مخصوصا آخریه که از همه بهتره :39: البته دخترا همشون گلن... :27:
راستشو بگو لفطا ... :thumbsup:
DaRiOuShJh= داريوش خارج از اسپمرها پسر خيلي باحاليه :20:
karin= دخمل خوبيه ، من زياد از نزديك خيلي باهاش مراوده نداشتم :1:
RoNika= شيطون بلا :santa:
perjixen= از نزديك باهاش نبودم
Mist= نميدونم چرافكرميكنه من دكترم :biggrin:
elham_007= دخترخوبيه اما هنوزمن سنشو اينارونميدونم :king:
فعلا همینا بسه ، بهت رحم کردما :34:
دستت دردنكنه :31:
خیلی باحالی ستاره جون ، :26:
باحالي از خودته جيگمل :20:
موفق باشی :40:
فداي تو :40:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نفرچهل وششم بهروز خودمون
سلام.
آخی...نبینم کسی دلتو بشکنه... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جلال؟مدیر نرم افزار؟!
ببینم پس من چی؟قهر قهر قهر نمی کنم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته من شوهرتم نه دوستت و دلیلش اینه :دی... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زن من خودش زن داره؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طرقه هم بعد از من... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان قسمتمونه...بیا قسمتامونو قسمت کنیم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
... :دی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته بعد از من... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
غیرتی شدم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که از طرقه بهترم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ستاره همه را به کیش خود می خواند... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طفلک پستی نداشت پاک کنه... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یو که همش میای سراغ من ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد من؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سروش رفیق من بود؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد من؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دنبال من...بعدش طرقه... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نگفتم که ... :دی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-------------------------------------------------------
1- نقل قول میکنم میخونی دیگه؟:دی
2- عروسی که طرقه بود رو کامل مثل یک خاطره بگو.عروسی کی؟یو طرف عروس بودی یا داماد؟چطور طرقه رو دیدی و شناختی؟چی به هم گفتین و چی شد؟:دی واسه کی قرار گذاشتید؟:دی و ...
سلام بهروز خان شوهرگرام
بله نقل قولاروميخونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درمورد عروسي شايد بعدا" برات تعريف كردم ولي اينجانه ، اينم چون درخواست بابك :20:
سلام.
هزار بار ملت پرسیدن... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
2 غذا چی دوست داری ؟
ماكاراني ، قرمه سبزي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به دلیل مشکلات فارسی نویسی و فونت فاسی و ... bahdar اشتباها آخر اومده... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من ازاولش باتوشوخي نداشتم
torgheh، .... الي اخرbahdar :rolleye:
من دیگه؟:دی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
29. اه ... اه ... اه ... يه پسره بود الحمد و لله بن شد يوزرش sorosh83 بود اگه اشتباه نکنم ... عجب آدمي بود ... ميشناختيش ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ازنظر من سوالات تموم شد خداحافظ تافردا
سلام.
پای داریوش رو نکش وسط :دینقل قول:
به قوله یکی از پسران باحال و متال بازه پی سی:هه هه هه
باشه تو پیام خصوصی بگو...نقل قول:
درمورد عروسي شايد بعدا" برات تعريف كردم ولي اينجانه ، اينم چون درخواست بابك [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تصویر شماره (2)
"تحلیل گر، قابل اعتماد و متکی به خود"
حساسیت کنونی شما همیشگی است. همیشه تمایل دارید که اطراف خود را با چیزهای زیبایی محصور کنید تا مورد توجه دیگران قرار
گیرید. فرهنگ نقش مهمی در زندگی شما دارد.
خود را با وقار و کم نظیر می دانید و به سطح فرهنگی افرادی که با آنها در ارتباط هستید، اهمیت می دهید.
از نظره من ولی تموم نشد:46::46::46:نقل قول: