نقل قول:
همه سرویس ها شبانه رایگان رو داره
از ساعت 1 تا 6
Printable View
نقل قول:
همه سرویس ها شبانه رایگان رو داره
از ساعت 1 تا 6
نقل قول:
شاتر ببخشید شاتل رو کلا بیخیال شو که افتضاحه حالا بقیه رو دوستان بیان بهت پیشنهاد بدن :worried:
شاترو بخیال شو بقیشو دوستان بیان بهت بگن که چی خوبه:8:نقل قول:
پس چرا ماله پنج شنبه رو برگشت نمیزنن؟:13:
زنگ بزن هی :31: منم هر روز زنگ زدم که برگشت :21:نقل قول:
دانلود دیشب من .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی منو چشم زده :21: نمیگذرم ازش سر پل صراط جلوشو میگیرم :27:
نقل قول:من بودم :10::27::21:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6638907&postcount=13167
256 پارس خوبه سرعت روازنش تا 190 هست. شبانه هم بستگی داره به شانستون ممکنه 800 مگ بزنید ممکنه شبی 3000 مگ به بالا . ولی شاتل مطمئن باشید چند ماه اول می تونید از حداکثر سرعت شبانه استفاده ببرید و شک نکنید بعدش محدود میشید . من نمی خوام تخریب ایجاد کنم ولی یکی از پر حاشیه ترین تاپیکها مال شاتل هست تا جایی که جناب Babak تو پستشون میزنند تاپیک نقد و تخریب شاتل شده بهتره باز یک مشورتی با ایشون داشته باشبد فکر کنم خودشون هم یک مدت از شاتل استفاده میکردند خود جناب Ultimator هم که شروع کننده تاپیک هست هم فکر کنم هنوز از شاتل سرویس داشته باشند ازشون می تونید با pm بپرسید چه وضعیتی دارند.نقل قول:
اگر میخواهی روزها سریع صفحه باز کنی 256 مخابرات زجرت میده چون سرعتش نهایت 27 هست دانلود هم که بگذاری صفحه باز کردن 5 دقیقه طول میکشه .
فکر کنم 8 گیگ برای بازدید روزانه و دانلود فایلهایی تا 50 مگ در زور خوب باشه شاید هم زیاد هم بیاد.
نقل قول:
پست بالا تایید می شه .
برای اطلاعات بیشتر به تاپیک شاتل بریدموضوع انقدر حاده که بچه ها می خان از شاتل شکایت کنن و خیلی ها گفتن که قبلا فسخ کردن !!کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=258700&page=4885
با سلام نمی دونم این مطلب قبلا مطرح شده یا نه ولی سایت پارس آنلاین یه سری بسته های CRA تحت عنوان نامحدود باقیمت خیلی ارزون داده بعد هم نوشته ضریب اشتراک یک به دهه.این قضیه اش چیه ؟سرعت دانود حتما پایینه دیگه که اینجوری ارزون می دن.
خیلی ممنون
الهی به SNR زیر 10 دوچار بشی :27:نقل قول:
امیدوارم Downstreamت رو 2kb/s ببندن :21:
الهی شبی 25 بار دیسکانک شی:31:
الآن میرم دور مودمم اسفند دود میکنم تا بترکه چشم حسود:18: :27:
دیگه انقد زنگ زدم هر روز،دارم یواش یواش مخ یکی از این دختر ها رو واسه دوستی میزنم !!!!! :27::24:نقل قول:
ولی جدا از شوخی فردا باید یه حالی بدم بهشون با ناسزا :8:
وای نه ..... :19: غلط کردم . . . :31:نقل قول:
این snr چی هست ؟؟
از کجا بفهمم چنده ؟؟
شما خودت رو زیاد ناراحت نکن، شتر افت سرعت دیر یا زود در خونه شما هم میخوابه!نقل قول:
خود من با سرویس 512 تو تابستون اکثر شبها بالای 4 گیگ دانلود داشتم کمترین حجم دانلودم 3.5 گیگ بود
حتی چند بار هم بالای 5 گیگ دانلود داشتم عکس هاش تو همین تاپیک هست اما پاییز به بعد کم کم سرعتم
افت کرد، البته الان خیلی هم بد نیست حجم دانلودم 2.5 تا 3 گیگ هست، همین امین خان (amin_v30) که پارس 3 گیگ ازش
کش رفته کلی مارو نفرین کرد:10:
SNR نسبت سیگنال به نویز خط تلفن شماست، تو تنظیمات مودم یه قسمتی به اسم Statistics هست (البته مودمنقل قول:
با مودم فرق میکنه) که این اطلاعات در اونجا نوشته شده
سیاست کثیف پارس انلاین داره رو می شه ! منم اوایل با 128 چهار گیگ دانلود داشتم. هی کم کردن تا الان یک گیگ به زور می گیره.
سلام
کسی خبر داره پروموشن جدید پارس که برای یک ماه بصورت رایگان میده چیه؟؟
اين رو كجاي سايت پارس ، اعلام كرده ؟نقل قول:
توي تعرفه هاش نيست.
دوستان بالاخره برگشت زدن ماله روز پنجشنبه رو.برید چک کنید :8:
سلام
بچه ها من دارم میرم اندیشه فاز 3 با مادربزرگم زندگی کنم تنها و بهترین شرکتی که ADSL میداد پارس انلاین بود اسیاتکم میداد که 2 برابر نه 3 برابر قیمت تهران انجا میده...
خلاصه کسی تو اندیشه داره راضی یا نه؟؟؟ اگه کسی پیشنهادیم داره ممنون میشم بکنه بهم من 4 ساله ADSL از ندا رایانه دارم نامحدود 128 فوق العاده راضیم روزی 1 GB دانلود دارم ماهی 35 GB میشه حالا انجا چه کنم؟؟؟
تاحالا تو عمرم چنین سرعتی نداشتم!!!!:27:
POl256-بندرانزلی
نقل قول:
همینطوری به ما نمیدن از این ترافیک ها :31: ؟
سلام
بچه ها من دارم میرم اندیشه فاز 3 با مادربزرگم زندگی کنم تنها و بهترین شرکتی که ADSL میداد پارس انلاین بود اسیاتکم میداد که 2 برابر نه 3 برابر قیمت تهران انجا میده...
خلاصه کسی تو اندیشه داره راضی یا نه؟؟؟ اگه کسی پیشنهادیم داره ممنون میشم بکنه بهم من 4 ساله ADSL از ندا رایانه دارم نامحدود 128 فوق العاده راضیم روزی 1 GB دانلود دارم ماهی 35 GB میشه حالا انجا چه کنم؟؟؟
منم سرویسم عین شماست :27:نقل قول:
سلام
سایت پارس زده در تاریخ 2.9.1390 ساعت 1 تا 5 سرویسها قطع میشه و برای ارتقا تجهیزاتشون هست . ببینیم دوباره چه دست گلی به آب میدن :27:
نمیدونم داداش.میخوای با خانوم احمدی صحبت کنم برات شاید دادن :31:نقل قول:
انقد مخش رو زدم تو این چند روز که به صدای همدیگه عادت کرده بودیم!!! :27:
هر بار که ارتقا بدن صد تا مشکل دیگه تو سرویس دهی شون پیدا میشه و یه مدتی رو با پینگ و سرعت بد باید سر کرد!
حالا این ابله ها وقتی جز شبانه رایگان واسه آپگریداشون پیدا نکردن؟!
سرعت دانلود روزانه هم که کم شد : ))))))
تهرانی های عزیز امشب دانلود شبانتون مالید برید خوب استراحت کنید
دوستان چطوری گزارش ریز مصرفو ببینم تو قسمت مدیریت سرویس میگه هیچ اطلاعاتی وجود ندارد فقط تو صفحه اصلی حجم باقی مونده رو نشون می ده
دیروز سرویسم وصل شد دیشبم با استفاده از اون ترفند زمانتون 4 گیگ دان کردم فقط نمیدونم چرا 570 مگ ازم پریده:13:
نامردا این باگه شبانه رو از قصد گذاشتن که هر از چند گاهی حجممون بپره بریم حجم بخریم
سوال: اگه ساعت 8 صبح اینترنتو قطع کنیم هر چی از 6 تا 7 دان کرده باشم رو از حجم کم میکنه؟؟
ممنون می شم اگه جواب بدین
یکیم جواب مارو بده یا پیشنهاد بده کدوم تو اندیشه؟؟؟؟
من هم دو سه روزه نمی تونم ریز مصرفو ببینم.نقل قول:
بقیه دوستان چه طور ؟
دوستان بالاخره پارس هم برای ما وصل شد !
فقط میخوام بدونم از چه ساعتی تا چند PC رو روشن کنم که شبونه رایگان داشته باشم .منظورم اینکه یجورایی safe باشه که حجم کم نکنه؟
ممنونم .
صفحه اول تاپیک کامل توضیح داده.نقل قول:
-----------------------------------------------------
دوستان شما سرعتتون نیفتاده ؟؟؟ از 60 بالاتر نمیره این.قبلنا 110 بود . . .
ممنون دوست عزیز اما مثل اینکه 2 هفته پیش ساعت پارس 1 ساعت جلوتر بود، میخوام بدونم اون مشکل حل شده ؟نقل قول:
صفحه اول تاپیک کامل توضیح داده.
یعنی من اگه از 1 تا 6 بذارم رایگان دانلود میشه ؟
نقل قول:
اين رو كجاي سايت پارس ، اعلام كرده ؟
توي تعرفه هاش نيست.
تو سایتش اگه بود که پیدا می کردم :20:
مسئول آی اس پیش تو شهر ما جایی اعلام کرد این موضوع رو
ولی نتونستم ازش بپرسم چجوریه
خواستم ببینم کسی اینجا خبر داره یا نه
من هم نمی تونم ببینمنقل قول:
من هم دو سه روزه نمی تونم ریز مصرفو ببینم.
بقیه دوستان چه طور ؟
برای استفاده از ترفند حتما باید 12.30 به بعد وصل شی و قبل از ساعت 7 هم قطع کنی یعنی اگه مثلا 12.29 وصل شده باشی تا ساعت یک رو از حسابت کم میکنه و صبح هم اگه بعد از 7 قطع کنی هرچی از 6 به بعد دانلود کردی از حسابت کم میکنه برای اطمینان 12.35 تا 6.55 دانلود کن که اگه ساعت سیستمت با سرور پارس هماهنگ نیست دچار مشکل نشی و ریز کارکرد هم دو سه روزیه که خراب شده و احتمالا به زودی درست میشهنقل قول:
دوستان برای منم فکر میکنم حدود 2 گیگ ازم کم شده، از کجا میشه فهمید دقیقا چقدر بوده؟
من الان حدود 1 ماه از سرویسم مونده و حجمم داره تموم میشه، اگه الان 3 ماهه تمدید کنم، اینترنتم 4 ماهه میشه یا بعد از اینکه حجمم تموم شد، سرویس قبلی تموم میشه و 3 ماه جدید شروع میشه؟
دوستان این حرف دوستمون رو تایید میکنین، واسم مهمه که بدونم امشب اولین شب دانلودمه گفتم سوتی نشه !نقل قول:
برای استفاده از ترفند حتما باید 12.30 به بعد وصل شی و قبل از ساعت 7 هم قطع کنی یعنی اگه مثلا 12.29 وصل شده باشی تا ساعت یک رو از حسابت کم میکنه و صبح هم اگه بعد از 7 قطع کنی هرچی از 6 به بعد دانلود کردی از حسابت کم میکنه
پ.ن: اینیکه خودش تو سایت زده گفته از 1 تا 6 رایگانه، اما این دوستمون تا قبل 7 رو گفته. ریسک نداره بنظرتون ؟
ممنونم و منتظر ؟
سرعتا افت کرده!!!!!!!
امیدمون به روزانش بود که اونم ری.د