اگه منظورتون قسمت SPEED هست، اون که مربوط به پورت مورد استفاده و مادربرد میشه، و تغییر نمیکنهنقل قول:
Printable View
اگه منظورتون قسمت SPEED هست، اون که مربوط به پورت مورد استفاده و مادربرد میشه، و تغییر نمیکنهنقل قول:
سلام بچه ها یه سوال.ما چند روز دیگه قراره اسباب کشی کنیم. ایا با عوض کردن جای مودم به یه منطقه دیگه طرح مورد استفاده عوض میشه؟ اخه من از طرح های قدیمی که خوبه دارم استفاده میکنم.
دوست عزیز به هیچ عنوان عوض نمیشه.نقل قول:
نه دوست عزیز! برای چی عوض بشه؟نقل قول:
با خیال راحت جابجا شو.
دوستان این مودم بیرونی با داخلی فرقش چیه؟ کدوم بهتره برای جا به جایی؟ مودم داخلی یعنی مثل adsl باز باید نصب شه و هر جا می رم هزینه نصب بدم؟ اگر 128 بگیرم پهنای باندش آزاده یا اینکه ترانسفر ریت روی 10 15 می مونه؟ ,و وقتی سفارش بدم چه قدر زمان می بره تا وصل شه؟
اینجور که دوستان میگن سرعتش افتضاحه............. 20 سال گذشتو یه اینترنت درست به دست ما نرسید ! :n30:
مودم اوت دور واسه جاهايي استفاده ميشه كه انتن دهي خيلي ضعيف هست و مثلا روي پشت بوم ميزارنش بعد با سيم به رابط كه توي منزل هست وصل ميشه، قيمتش 2برابر داخلي هستنقل قول:
مودم داخلي هم كه توي خونه هست فقط ميزنيش به برق، تنظيم دوباره بعد جابجايي لازم نيست
ميتونين توي سايت مبين نت پوشش دهي مناطق رو چك كنيد يا از پشتيباني مشورت بگيرين
تهران:09679
شهرستان:096790
سرعت هم 128من داشتم راضي نبودم، اكثرا 512دارن بنسبت قيمت مناسبتره
بله، سرعت وایفای را میگم که برای من تغییر میکنه.نقل قول:
دوستان مبین نتی آیا میتونین سایت یوتیوب رو با چیز پی ان (PPTP/L2TP) باز کنید؟ یرای من باز نمیشه! خیلی عجیبه!
با تشکر
من ازینایی که شما میگی ندارم، اما با فری گیت به شدت باز میشه.نقل قول:
دوستان تغيير طرح اينترنتي مبين نت کار ميکنه و ديگه مجبور نيستيد علاف پشتيباني بشيد
داخل ايکر به بخش تغيير طرح بريد، طرح رو انتخاب و تاييد کنيد، بعد پول رو واريز کنيد، در عرض چند دقیقه فعال میشه.
واسه واریز پول هم نیازی به پرداخت اینترنتی یا تلفنی یا رفتن به بانک نیست
میتونید از سامانهussd پرشین سوئیچ استفاده کنید
یعنی با داشتن رمز دوم کارت بانکی و وارد کردن شماره #733* در گوشیتون وارد یکی از خدمات این سامانه که پرداخت وایمکس هست بشید
سریع و مطمئن، امتحان کنید!
:n05:
با درود بر تمامی خوانندگان این مطلب
بنده بعد از 10 سال تجربه استفاده از اینترنت دایل اپ با خط عادی تا دایل اپ با خط E1 و اکنون بعد از 22 ماه استفاده از مبین نت دقیقا میتونم بهتون بگم در طی 5 ماه اخیر فاجعه ترین شبکه اینترنتی در نوع خودش بوده که تا به حال در اختیار داشتم . البته کیفیت مبین نت در تهران که بنده ساکن هستم در اوایل سال 90 بسیار عالی بود هم سرعت مناسب و دقیقا به میزان پهنای باند. هم جمغه هاش رایگان بود . خلاصه سنگ تموم گذاشته بودن اوایل .
اما میدونید همیشه توی مملکت ما بعد از یک اتفاق خوب هزاران اما و اگر و ای کاش و... حسرت به وجود میاد. نمیدونم چرا!!! ولی هر بار دلمون رو به هرچی خوش کردیم . بعدا یه کاری کردن که ازش متنفر بشیم .
همین مبین نت بارها باهاشون تماس گرفتم شکایت کردم اعتراض کردم تهدید کردم . باور کنید شما گوش دادید اونها ندادند جدیدا هم هر وقت قطعی دارن پشیبانی اشون هم خراب میشه;) و اصلا نمیشه تماس گرفت . من موندم این آدمین ها توی مبین نت حقوق بابت چی میگیرن?!! خب اگر نمیتونند دوباره بدین به همون مهندس های شرکت هووای که از اول مبین نت رو راه انداختن.
خلاصه به عنوان یه ادم که کارش شبکه هستش و یه چیزهایی میفهمه بهتون میگم اگه وافعا راهکاری بجز وایمکس ندارید که هیچ ، ولی اگه گزینه دیگه ای مثل ADSL در اختیار دارید اصلا سمت مبین نت نرید که بجز قطعی مفرط و عدم پاسخگویی چیزی نصیبتون نمیشه .
من تقریبا دارم وارد 2سال تجربه اجباری مبین نت میشم . شما این تجربه رو در صورت امکان تکرار نکنید.
مبین نت بدون حضور کارشناس های حرفه ای که دست کم بلد باشن کارشون رو بدون ازمایش و خطا انجام بدن همین طوری خواهد موند. و صد البته در همه جای دنیا رسم بر این هستش که نظارت بی طرفانه بر شرکت های ارائه دهنده خدمات باشد مثلا ما در ایران سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی داریم که بجز چندتا بخش نامه برای خالی نبودن عریضه باشه فقط دریک حالت اون هم زمانیکه فشار از سمت اشخاص با نفوذ باشد میان و بازرسی میکنند
در نتیجه چون نه شرکت ها اهمیت به مشتری مداری میدن و فقط در ظاهر چند تا گزینه مثل صدای شما و صدای مشتری برای روز مبادا میگذارند و همچنین به دلیل عدم نظارت صحیح بر روی شرکت های همچون مبین نت که با قطعی و کیفیت پایین شبکه فقط خودشون رو فربه میکنند و شما رو هم متضرر صادقانه بهتون میگم تنها راهکار خودتون هستید و تنها روش اینه که واقعیت رو به دوستانتون بگید که بعدا شرمسارشون نشید و خودتون هم سعی کنید در صورت امکان از مشترک شدن و پول دادن به اینها دوری کنید .
یا حق.
این یکی دو هفته ای برای من وی پی ... قطع و وصل زیاد میشد.از یه جای دیگه هم تهیه کردم بی مشکل نبود اما الان وصله ولی گاهی دیسکانکت میکنه.سا ک س هنوزام فکر کنم یوتیوب رو باز نمی کنه ولی با وی پی .. راحت باز میشه.نقل قول:
دوست عزیز واسه منم همین جوری بود اخرشم هرچی زنگ زدم پشتیبانی راه به جایی نبردم. در نهایت مجبور شدم از مودم تا pc رو سیم بکشم.نقل قول:
Ecare که همچین بخشی نداره؟!نقل قول:
Ecare که همچین بخشی نداره؟!نقل قول:
1. وای فای رو فعال کنیدنقل قول:
2. از طریق 192.168.1.1 وارد مودم بشید
3. از قسمت basic وارد WLAN بشید
4. گزینه سوم یعنی channel رو روی مقدار 6 بگذارید و apply نمایید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت 1 مگ با idm و dumeter
از تاریخ ۵/۲۸ تا امروز ۱۰/۴ بنده ۷۱۲ تومن فقط هزینهٔ اینترنت مبیننت دادم!!
الان واقعا نمیدونم واسه خودم تاسف بخورم یا پاشم مودم رو خورد کنم یا عمه مبیننت رو یادی کنم ؟! :n29:
سلام
یه سوال داشتم. مبین نت مودم های جیبی خود رو با طرح های پیشفرض می ره. مثلا 512 یک ساله 15 گیگ. می خواستم بپرسم که آیا مودم رو بدون طرح نیز می فروشد؟ چون تو ی سایت خوندم که مدیرعامل مبین نت گفته که از اول سال 91 مودم جیبی خام هم می فروشیم ولی تو سایتش برای خرید این مودم چیزی با این عنوان ندیدم.
با تشکر
بله موجود هست 200 هزار توماننقل قول:
بچه ها عکس از مودم جیبی میذارین پلیز
دوستان یه مقدار تنبلی میکنن. جواب خیلی از سؤالات عمومی تو سایت مبین نت هست :) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود
آیا امکانش هست که اعتبار اشتراکم را فبل از به پایان رسیدن زمان 6ماهه آن , تمدید کنم؟
حدود 20 روز دیگه تا اتمام اشتراک 6 ماهه مونده , میخوام مشکل قطعی نداشته باشم , چطور میشه تمدید کرد؟ از طریق لینک " شارژ حساب " امکان پذیره؟
چون اونجا 3 ، 4 مورد را نوشته ولی هیچکدام به تمدید اعتبار اشاره ای نکرده .
از طرفی , چون اشتراکم را از طریق یکی از نماینده های مین نت گرفتم , آدرس ایمین اون ثبت شده , یعنی وقتی شارژ حساب را میزنم , آدرس میل ایشون میاد تو فیلد آدرس , که البته قابل تغییر هست و می تونم بجاش آدرس میل خودم را بنویسم ,
حالا اگر از این طریق پرداخت داشته باشم , شارژم را افزایش میده , یا بر اساس آدری میل پیشفرض عمل می کنه و شارژ را به حساب اون نماینده اضافه می کنه؟
اگر اعتبار 6 ماهه تموم بشه , بلافاصله یوزرم حذف میشه یا اینکه مدتی اجازه افزایش اعتبار و تمدید میده ؟
ممنون از جواب های شما
1- اگر پیش از اتمام طرح بدون هماهنگی با اپراتور هزینه واریز کنی، اعتبارت طرح فعلی زیاد میشه. اگر بخوای تمدید کنی باید زنگ بزنی طرح فعلی ابطال بشه، بعد تمدید کنی. البته شنیدم جدیداً حتماً باید تا پایان طرح صبر کنی.نقل قول:
2- آدرس ایمیل اهمیت نداره، مهم شناسه مشتری و شناسه ی پرداخته، پس هزینه ی شما به حساب کسی دیگه ای نمیره.
3- بعد از اتمام 6 ماه یوزر شما حذف نمیشه. من خودم یکبار با یکماه تأخیر تمدید کردم و مشکلی هم پیش نیومد.
جريان چيه هم به مبين نت زنگ ميزني هم ايرانسل كه ميخواي مودم بگيري ميگن مودم هاي جيبي اصلا خوب نيستن و آنتن دهي قوي ندارن. بعد از كساني هم كه داشتن پرسيدم بعضي راضي نيستن.
بازم قاتی کرده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی مکان داره رایگان شده باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از اون ساعت که من گذاشتم برا دانلود اصلا تمام نشد موشکل ندارم من یکه خیلیم عالی....... اصن مبیننت و به من نیشان بده تو..!!
جریانی نداره. خوب نیست دیگه!نقل قول:
شما به نسخه ی انگلیسی زبون مراجعه کن، هم کار میکنه، هم به زیبایی کم میکنه:n10:نقل قول:
احتمالاً آنتن دهی کامل نداری. اگر اینطوره سعی کن بهتر تنظیمش کنی. در اینصورت آپلودت باید به حدود 380 برسه.نقل قول:
نقل قول:
ممنون از راهنماییتون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این عکس بهترین وضعیت گیرندگی رو برا من نشون میده. با توجه به اینکه دوربرمون ساختمون بلند هست و من طبقه اول هستم. نظرتون چیه؟ سرعتی که خریدم 1 مگ، 2 ساله با مودم رومیزی هست. و فکر کنم (مطمئن نیستم) موقع خرید بهم گفتن که سرعت اپلود این طرح 256 کیلو بیت می باشد.
CINR کمه, باید بیشتر باشه هرچی بیشتر بهتر بر خلاف RSSIنقل قول:
الان شما نویز داری ببین دوروبرت جسم فلزی یا موبایل یا هرچی که نویز تولید میکنه نباشه
همونطور که دوستمون گفت CINR شما کمه. RSSI من 72 هست، ولی CINR1 و CINR3 من به ترتیب بالای 20 و 25 هستند. در مورد شما با این RSSI باید هر دو حدود 30 باشن.
البته شما طرح سالانه خریدی و ظاهراً سرعت آپلود 1 مگ سالانه کمتر از 1 مگ ماهانه تعیین شده و الان شما دقیقاً همون سرعتی رو که اپراتور گفته داری. پس مشکلی نیست.
380 کیلوبیت، سرعت 1 مگابیت ماهانه س.
Service Flow چیه و واسه طرح مثلا 512 چنده ؟!
با سلام خدمت دوستان .
من تا حالا تجربه وایمکس رو نداشتم میخواستم ببینم اگه قسمت شد سرویس 1 یا 2 مگی بگیرم(یک یا دوماهه)ایا ارزش داره پول نصاب بدم؟توی نقشه گوگل که میبینم منزل تحت پوشش هست.
ایا همون کافیه؟یا نصاب بیاد بهتره تا تست کنه؟
اصلا چیز خاصی برای نصب کردن نیاز هست یا خودم میتونم بدون دادن هزینه اضافی انجامش بدم؟
در ضمن بین BM632W یا DX350 ایا فرقی هست؟چون قیمتشون یکسان بود پرسیدم.من کدوم رو تهیه کنم؟
کسی پیشنهادی نداری ، که اصلا بگیرم نگیرم؟؟
با تشکر:n16: