سلام
برای dls 1073 امپ 5602 پایونیر که معرفی کردید مناسب هست و در باز پیدا میشه و برای ساب باکس جی بی ال 1000 امپ مونو چی پیشنهاد میکنید
سلام
برای dls 1073 امپ 5602 پایونیر که معرفی کردید مناسب هست و در باز پیدا میشه و برای ساب باکس جی بی ال 1000 امپ مونو چی پیشنهاد میکنید
حمید خان دوست عزیز پنجشنبه که رفتم از چند تا مغازه پرسیدم قیمتشون اینطوری بود: باند 250هزار. امپلی 110 هزار و ضبط هم 180 هزار جمعا 540 هزارررر!!! :n13:
در ضمن بیس واسم مهمه به نظرتون یه باند ارزون بدون امپلی خور حدودای 100-150 + ساب ووفر ارزون با امپلی بگیرم بهتره یا 718+امپلی ؟ کدوم ارزونتر درمیاد؟؟؟
ممنون.
با اجازتون چند تا عکس بذارم دوستان حال کنن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
یعنی روی باند 4اهم میشه ورودی 3و2و1 اهم هم داد؟مشکلی نداره در درازمدت یا کوتاه مدت؟
پس در مجموع میشه گفت باندهای با مقاومت کمتر قویتر و بهترند؟
روی718exبای2بست یا4؟
یک امپ4کانال داریم.میشه ازش2کانال 2اهم و2کانال 4اهم گرفت؟یا فقط یک مقاومت رو میده؟
وقتی خروجی یک امپ100 ار ام اس باشه میشه تنظیمش کرد و کم و زیادش کرد؟
گین چیه؟
این آمپ تازه آمده. اگر گیرتون نیامد بفرمائید براتون تهیه کنم.نقل قول:
مدل سابتون چیه؟یا RMS ش چند وات هست؟
اگر 250 وات هست،کن وود 8106 یا پایونیر D8601 براش کافیه.
متاسفانه نمیدونم چی بگم.شرمنده.نقل قول:
دوست عزیز.نقل قول:
اسپیکر وقتی با امپدانسهای 2-4 سر راه آمپلیفایر قرار بگیره،آمپلیفایر خودش رو با اون مقاومت مچ میکنه.حالاهرچقدر این اهم کمتر باشه ،توان خروجی آمپلیفایر بیشتر میشه.
بله از یک آمپلیفایر 4 کانال که روی لود 2 اهم وهم استیبل هست .میشه دو جفت اسپیکر با کوئلهای 2 اهم و روی دو کانال باقیمانده نیز دو اسسپیکر با کوئلهای 4 اهمی نصب نمود.
گین ولوم نیست. بلکه باعث هماهنگ شدن خروجی PRE AMP پخش با وردی آمپلیفایر میشه. اگر گین تنظیم نباشه در ولومهای بالا هم به اسپیکر فشار وارد میشه و هم کیفیت صدا در اثر دیستورشن و کلیپینگ پائین میاد.
GLADEN SPL 12
مقاله ای در این زمینه در دست تهیه هست که به زودی در تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قرار خواهم داد
سلامنقل قول:
این آمپ تازه آمده. اگر گیرتون نیامد بفرمائید براتون تهیه کنم.
مدل سابتون چیه؟یا RMS ش چند وات هست؟
اگر 250 وات هست،کن وود 8106 یا پایونیر D8601 براش کافیه.
قیمت 5602 چنده
ساب باکس jbl 1000 250 RMS
امپیلی ارزونتر از 2 مدل بالا هست برای ساب
باتشکر
سلام
امپ5500پایونییر 2تا خروجی150وات4اهم میده درسته؟
150وات واسهco609خوبه؟
میشه اینارو با هم بست؟
اگه میشه مشخصات co609 به همراه عکسش رو بذارین
آقا حمید m526 کنوودو من اگه 2اهم ببندم روی اسپیکرهای 6984کنوود اتفاق نمی افته که؟ارزش داره چون اینطوری 15وات rms بیشتری میده .الان که با 526خوب درایو نشد.ببینم فرق 2اهم با4اهم چیه کیفیت صدا میاد پایین .واسه این کار باید سری ببندم دیگه درسته ؟
یا اگه فرقی نمیکنه یه آمپ دوکاناله که 80تا100وات RMSداشته باشه معرفی میکنی باقیمت ؟
امپ xl250 c2 که رو 4 اهم مونو 750 rmsمیده . برا r15 کافیه ؟؟ و شما xl250 c2 رو چند قیمت میدید؟؟؟
با سلام
بنده بعد از این همه تاپیک خوندن که به همت شما چیزهای زیادی هم نصیبم شده و قابل تحسین است دیروز رفتم ستارخان کل مغازه هایی که پرسیدم طبق روال همون 2 سال پیش که سوزن همه روی 6975 و 718 گیر کرده بود و من هم اون موقع سیستم ندیده بودم گول خوردم و 6975 خریدم و هفته پیش ردش کردم رفت، به خاطر اینکه اصلاً کیفیت نداشت و رو مخ بود فقط بیس خوبی داشت! باز هم همون حرفای تکراری رو می زدند! نمی دونم این همه برند و باند خوب مثل co609, mc 609, DLS 1073, Hertz HCX 690, کاپا 693 و ... رو نمی شناسند یا واقعاً می خوان بندازن و پول بگیرن. حالا دو تا سوال از آقا حمید داشتم:
1- همشون می گفتن که کنوود 8019 716 8016 ضبط نیست که و همش پروتکت میکنه و ...! بیا پایونیر بدم بهترین مارکه! آیا واقعاً کنوود اینطوریه؟ چون نظرم روی یکی از این سه مدل بود چطورن از لحاظ کیفیت صدا و امکانات و هنگ کردن؟
2- یکی سیستم باند و ساب و ... کدنسو نشون داد گفت ببند ولی صدا می داد تیوترش تیز بود و رو مخ! از بین این باندا کدومو با ساب خوب و آمپش انتخاب کنم و از کجا تهیه کنم؟ سورنا هم داشتن اینارو ولی نسبت به قیمتهای نت خیلی بالا بود البتهه سورنا کلاً گرون فروشن! سر جمع تا 1300 حالا نو یا دست دو. اصلاً شما خودتون مغازه دارین یا آدم خمبی میشناسین حضوری بیام؟:n12::n16:
سلامنقل قول:
285 تومن.
ممكنه باشه ولي برند نيست و داستانهاي خودش رو داره. اصلا توصيه نميكنم طرف برندهاي فيك بريد.
بله دوتا 150 وات خروجي ميده و كافيه براي COنقل قول:
ناجي جان شما كلا راه رو اشتباه رفتي.از اين اسپيكر نبايد انتظار بيشتري داشته باشيد.ضمنا مگر اسپيكر شما 2 اهميه؟4 اهمن درسته؟حالا چطور ميخواهيد رو لود 2 اهم آمپ ببنديد؟:n13:نقل قول:
سلام رضا جان.نقل قول:
خير 250c2 براي R15 كمه.1542 هست ديگه؟بايد 275C2 براش بگيريد.
رضا جان من كه مغازه دار نيستم قيمت بدم گلم.:n02:قيمت مصرف كننده اش رو اعلام ميكنم كه شركت تعيين كرده:
XL250C2 قيمت 995.000
XL275C2 قيمت 1.425.000
سلام دوست عزیزم.از اینکه این فروم رو برای مطرح نمودن سوالاتون انتخاب کردید،ازتون متشکرم.نقل قول:
در مورد فروشنده های محترم کاملا حق با شما هست و شاید به نوعی باید بهشون حق داد. چون اولا کاسب هستند و باید جنسشون رو به فروش برسونند،دوما به خاطر قدمتی که برند پایونیر تو ایران داره و فروش خوبی نیز میکنه و باز به قول خودم، مثل پراید میمونه و همه جا دردسترس هست:n02:لذا 99% میری تو فروشگاه اول پایونیر اونم 6975 رو معرفی میکنند.بگذریم.در مورد سوالاتون:
1-پخشهای کن وود مدل 7016 اونم سریه جدیداش مشکل ریدینگ دارن نه هنگ کردن. (نمیدونم شاید هنگ هم کرده ولی بازخوردی به بنده نبوده).اگر نظر بنده رو میخواهید در حال حاضر بهترین پخش کن وود که قیمت خوبی هم داره 7056 هست 500 تومن.
2-من پیشنهادم به شما این هست.
پخش 7056 با 500 تومن قیمت
آمپ پایونیر 5602 با 285 تومن
اسپیکر CO609 که 455 تومن هست
پک برق 45 تومن
نصب حدود 70 تومن
جمعا1.355.000 تومن.
خیر دوست عزیز من شغلم این نیست ولی اگر مایل بودید بنده میتونم براتون تهیه کنم.
حمید جان من که نمیدونم خواستم بدونم اگه دواهم وصل کنم چه اتفاقی میافته اصلا میشه یانه ؟بعد کیفیت 2اهم با4اهم فرقی داره یا نه ؟من میدونم این اسپیکر بیشتر از این جواب میده دنبال یه آمپ 80تا100وات rms
هستم که بتونه تا آخرش جواب بده .
سلام حمید جان اره یکی از دوستان یه r15 تمیز داشت مشکل جا داشت 800 خریدم . واییی :n14:بخدا 1400 ندارم بدم پوله امپ :n04: تازه پوله برق و کابل به کنار :n27: مثل اینکه باید خاک بخوره تو خونه فعلا :n02::n02:تازه باکس هم یادم رفت :n28: یه چیز دیگه این امپی که گفتین 4اهم 940 تا rms میده ولی r15 750 rms هست . این چجوریاست :n02:؟؟؟؟ بعد یه چیز دیگه r15 750 rms با 2000 peak هست اوکی ؟ اونوفت r12 1000 rms با 3000 peak هست . اینجوری که باید حجم صدای r12 از r15 بیشتر باشه با توجه به rms و peak :n04:نقل قول:
سلام حمیدجان.بازم مزاحمت شدم
پخش تصویری بایک پنل زیبا برام مهمه ازطرفی کیفیت صداهم برام مهمه.تااینجا متوجه شدم 7016 نسبت به قیمتش خیلی خوبه ولی خب تصویری نیست.
ازاین پخش خوشم اومد میخواستم نظرتونو بدونم اینو بگیرم یانه؟ MVH-8350-BT Pioneer مشخصاتش خوبه؟
پیشنهادتون چیه آقاحمید؟
سیستم پیشنهادی حمیدآقا بابودجه یک میلیونو پانصد
1-كامپوننت MX 165 قيمت 357 تومن
2-ساب MX 12 قيمت 253 تومن
3-باكس سيلد 65 تومن و پورتد 85 تومن
3-آمپ ML 75.4 قيمت 513 تومن
4-پك برق 45 تومن
5-كابل RCA اضافه براي كامپوننت 91 تومن
جمع كل:1.324.000 تومن.
اين ساب توصيه شده براي نصب باكس ولي رو تاقچه هم ميشه نصب كرد ولي من توصيه نميكنم.اگر تاكيد داريد كه فري اير ببنديد بايد گليدن Rs12Free Air براتون بگيرم كه قيمتش 325 تومن هست و بايد براش يه آمپ مونو مثل 9105 كن وود يا 8105 كن وود تهيه كنيد.
ممنون.
ازباقی دوستان هم اگه تجربه ای با پخش mvh-8350-BTپایونییر دارن خواهش میکنم نظر بدن.
سلام دوستان یه سواال داشتم
من رو ماشینم یه جفت لیمیتد دارم خواستم بدونم با این آمپ میشه درایوش کرد یا نه؟
audio system m-line75.4
مشخصاتشم اینه
4ohm per channel: 4*75watt
2ohm per channel: 4*110watt
4ohm mono: 2*220eatt
باسلام.
من بالاخره با بودجه محدود مجبورشدم باند كنوود718 معمولي ساخت ويتنام كارتن ابي بخرم. البته فعلا قانع هستم فعلا بدون آمپي وصل كردم بنظرتون به پخش اسيب نميزنه؟
در اينده چه آمپي براش بگيرم؟ پايونير3500 درايوش ميكنه؟
باتشكر از آقا حميد
مبارکهنقل قول:
خیر عزیز ۳۵۰۰کمه براش
۵۵۰۰خوب
به پخش هم چرا اسیب بزنه؟دلیلی برای اسیب وجود نداره!
Sent from my HTC EVA_UTL using Tapatalk
سلامنقل قول:
مشخصات دقیق باندتون چیه؟
چند واته و چند اهم...
این امپلی ۴کاناله شما ۲کانال بیشتر نیاز ندارید
البته اگه قصد اضاف کردن باند بیشتر ندارید!
Sent from my HTC EVA_UTL using Tapatalk
سلام باندم جی بی ال لیمیتد هست و باید آمپ 4 کانال باشه یا دو تا دو کانال بخاظر اینکه تیوتر وفرش باید جدا بست
به تیوترش تا 80 میشه وات داد اما وفرش سیری نداره خودم دیدم و تو فروم های دیگه هم خوندم تا 200 وات هم میشه به وفرش داد
4 اهم هست فکر کنم تو جعبشم نوشته حد اقل 150 وات می خواد تا صداش دراد!!
خواستم بدونم این آمپ audio system M-line75.4 میتونه صداش در بیاره؟ضعیف نیست؟
سلام آقا حمید کیفیت این دو ساب رو تائید می کنید و اینکه آمپلی که خودشون دارن براشون کافیه ؟
اون 8 اینجی بیس خوب میده یعنی بالاتر از باند 1073 بیس میده ؟
100% عزیزم ساب خیلی بهتره از باند برایه بیس.... اصلا جنسه صدایه ساب با باند فرق داره... و فرکانس هایی که ساب میزنه با باند خیلی فرق داره... اصلا با هم مقایسه نکنشون...نقل قول:
اره منم نمیدونم چرا r12 با r15 انقدر فرق داره تازه قیمتشم نمیدونم چرا 2 برابره نسبت به r12 ... اخه همیشه 15 نسبت به 12 یزرره بیشتره.... حتما r15 با 12 خیلی فرق داره که اینطوری هستش....نقل قول:
سلامنقل قول:
خواهش ميكنم.نه اهم رو مقاومت كه همون اسپيكر هست براي آمپليفاير مشخص ميكنه.در مورد كيفيت خيلي ها معتقدن كه تغيير ميكنه.من خودم هم قبلا اين تصور رود داشتم ولي تعداي كامپوننت 2 و 3 اهمي رو با 4 اهمي مقايسه كردم ،واقعا نميشه قطعا گفت كه كامپ 2 اهمي كيفيت صداش بدتر از 4 اهميه.من فكر ميكنم يك تصور غلط از قديم بوده و به صورت يه قاعده در آمده.
من شخصا به اين نتيجه رسيدم كه كاهش اهم اسپيكرها براي گرفتن قدرت بيشتر از آمپليفار ها هست و بس.باز اگر كسي رفرنسي ،مقاله علمي و ... در اين زمينه داره خيلي خوشحال ميشم برامون قرار بده.
خب به سلامتي.خيلي ساب خوبيه.نقل قول:
حسين جان چاره اي نيست رفتي دست روي سابي گذاشتي كه اگر بخواهي واقعا صداي اصليش رو بشنوي هموني كه گفتم رو بايد اجرا كني.
اون 940 هم بد نيست ولي تقريبا 40% صداي واقعيش رو ميشنويد. من با R15 زندگي كردم. تجربه دارم اگر حرف ميزنم.من حدود 900 و خورده اي يادم نيست بهش دادم 137 dB گرفتم.ولي با توانهاي بالاتر تازه متوجه شدم ساب من اصلا صدا نميداده. اين ساب رو اگر صحيح باهاش رفتار كنيد ميتونيد به ركورد 140dB برسيد:n04:
اون 1000 كه ملاحظه ميفرمائيد سري جديد اين ساب هست.R15 طراحي سال 2005 هست كه توان RMS ش از 500 وات به 750 وات افزايش يافت و كلي تغييرات در رابر و سيستم خنك ككنده كوئل و .... كرد.
اما تو طراحي سري جديد كه فكر كنم 2011 بود فقط 10 و 12 توليد شد.لذا R15 همون توليد قديم هست كه من اون موقع 270 تومن خريدم. و الان شده 1000.000 تومن:n04:
سلام خواهش ميكنم مراحميد.نقل قول:
نه اين مدل رو توصيه نميكنم.مدلهاي 735 و 835 اورجينال نيستند.
به نظر من شما حد اقل يه 5602 بگير براي ووفرها و يه دو كانال هم براي تيوترها.نقل قول:
حسين جان به خاطر كوئل 3 اهميش گفتند .بله ممكنه آسيب بزنه البته در دراز مدت.نقل قول:
بد نيست.نقل قول:
سري 12 ش رو كه شركت نداره ولي مدل TR8 قيمتش 400 تومن هست.
ساب رو نبايد با اسپيكر مقايسه كرد. درسته 1073 اگر خوب درايو بشه بيس عالي ميزنه تو خودروهاي هاچ بك ولي فركانسهاي LOW يي كه ساب ميزنه در توان اسپيكر نيست.
حمید جان بسیار ممنونم از راهنماییت تا حالا کسی نبود رک و راست پیشنهاد بده که چی بگیرم. بعدش اینایی که گفتی اصلاً تو بازار نیست چطوری بگیرم به دوستتون حضوری مراجعه کنم؟
بعد اگه زحمتی نیست چند تا سوال دیگه هم داشتم.
1- یکی اینکه پخش کنوود از پایونیر هم قیمت خودش بهتره؟ بعضیا میگن پایونیر صدای خوبی نمیده
2- این اسپیکر تعریفشو زیاد شنیدم. حتی کیفیتش از اینفینیتی و هرتز و JBL هم بهتره تو قیمت زیر 500 تومن؟ بیسش چطوره ساب حتماً میخواد؟ من 6975 داشتم فقط بیسش رو دوست داشتم ولی کیفیتش بد بود فروختمش.
3- این پایونیرها بعضیا میگن فقط گین داره و تنظیمات دیگه نداره نظر شما چیه؟ چندتا آمپ 4 کانال قیمت مناسب واسش معرفی میکنید؟ چون ممکنه بعداً یه جفت کامپ هم بندازم. یا اصلاً کلاً کامپ بگیرم؟ کسی هم نیست صداهاشونو گوش کنم.
بابت پیغام هم ممنون در اسرع وقت.
حمید جان حرفه شما درسته... ولی اگر اینطوره پس چرا باند یا سابه 4.8.16 اهمی تولید میشه که واته کمتری بشه از امپ گرفت البته داغی یا فشار اوردن به امپو اینارو اگر کنار بزاریم ... خوب بیان فقط 2 اهمی و 1 اهمی بزنن دیگه همه امپ ها هم support میکنه 2 اهم رو ... حمید جان من بانده 16 اهمی داشتم... واقعا یه دنیایه دیگه بود تو کیفیت نسبت به 4 اهمی :n12::n12::n12::n12:... عقل میگه وقتی وات بیشتر میشه تو 2 اهم پس یه چیزی کم میشه دیگه شایدم انقدر کمه که احساس نمیشه ولی من تو 16 و 8 اهمی احساس کردمش .... :n19:
راستی حمید جان r12 رو میشه با باطری 74 کامل راه انداخت..؟
خوب پایونیر چیزایی داره که کنوود نداره... مثلا زیبایی و تنظیماتش...نقل قول:
6975 که تو کیفیت و تیوتر تعطیلاته ... ولی بیسه خوبی داره که اونم خیلی باندا هستن بیشتر از اون با همون قیمت هم بیس میدن هم صدایه بهتر...
من والا امپی ندیدم که فقط گین داشته باشه حتی ارزونترین امپا هم به غیر از گین تنظیم فرکانس دارن یا دکمه باس بوست یا دکمه hpf lpf... ولی خوب اره قیمته پایین تنظیمات میره اکثرا رو اوتوماتیک و نمیشه دستی همه چیزو مثله امپایه گرونتر تنظیم کرد... به قولی دست و پات تو تنظیم بسته تره... :n02:
من ماشینم هست خواستی بیا صدا رو گوش کن ...
حمیدجان پخش تصویری 3 اینچی خوب چی پیشنهاد میکنین؟ترجیحا سی دی خور نباشه.ممنون
سلام خواهش میکنم لطف دارید.نقل قول:
برای تهیه اگر تهران تشریف دارید من آدرس میدم تشریف ببرید نمایندگی تهیه کنید.اگر شهرستان هستید میتونم براتون تهیه کنم و با پست یا باربری ارسال کنم.
1-بله خیلی بهتره.مخصوصا همین 7056.احتمالا به زودی یکی از دوستانم قراره یک دستگاه ازش تهیه کنه. حتما اگر این امر میسر بشه یه ریویو ازش مینویسم.خدا رو شکر تا کنون من هر پخشی رو پیشنهاد دادم،روسفیدم کرده:n02:همینجا اعلام میکنم. 7056 الان 500 تومن هست ولی شک ندارم این قیمت نمیمونه.:n05:
2-بله کاملا هر سه برندی که فرمودید رو جا میزاره.به نظر من حجم BASS خوربی داره ولی برخی دوستان که خیلی عاشق BASS هستند میگن نیاز به ساب هم داره.
3-آمپلیفایرهای دو کانال پایونیر فقط HPF ندارن.آمپ 4 کانال معمولی الان پایونیر 8604 هست.دیگه آمپ 100 وات درست و حسابی اگر بخواهید بگیرید باید فی رو بالا ببرید.مثل آلپاین MRP-F600 که بالای یک میلیون هست.
در مورد تهیه کامپوننت مسلما اگر کیفیت براتون اهمیت داره،کامپوننت + ساب یه سیستم ایده آل با رنج فرکانسی کامل رو براتون به ارمغان میاره.
سعید جان سوال شما که گفتید" چرا باند یا سابه 4.8.16 اهمی تولید میشه" مثل اینه که مثلا بگیم چرانقل قول:
باتریها در ولتاژها و جریانهای مختلف تولید میشن،خب مصارف مختلف دارن. اسپیکر هم همینه داستانش.
در مورد تغییر کیفیت با تغییر امپدانس میشه از این منظر بهش نگاه کرد که به بخاطر کم بودن جریان خروجی و Distortion یا همان اعوجاج کمتر سیگنالها در اهم بالاتر کیفیت کمی بهتر هست. ولی میگم نه به اون میزان که کاملا مشخص باشه و هر کسی نشست تو ماشین سریع متوجه بشه.
باند 16 اهمی تو ماشین؟!:n04:نمیشه امکان نداره.میدونی چه آمپلیفایری میخواد که راهش بی اندازه؟باید ولتاژ بالائی رو بهش بدی مثل های فای های خانگی که با برق شهری کار میکنند.
r12 رو اگر بخوای خوب درایو بشه بله یه 74 +کابل 0 گیج هم برای آمپلیفایر و هم برای BIG3
خیلی تو تصویری تجربه ندارم اونم این سایزها.باید سوال کنم.نقل قول:
نه 16 که تو ماشین نداشتم واسه خونه بود... ضبطه w55 sony بود قدیمی هست...ولی واقعا صدا انگار از بهشت میومد... یعنی یزرره خش نداشت صدا وقتی زیاد میشد ...:n02:
نقل قول:
دوست عزیز رو تعصب صحبت نکن.کی گفته زیبایی پایونیر از کنوود بیشتر این جنبه سلیقه ای داره من خودم کنوود وتو قیمت پایین ترجیح میدم.بعدش چه تنظیماتی پخش پایونیر داره که کنوود نداره؟اگه همچین چیزی باشه که من ندیدم خوب اونوقت کنوود هم بعضی تنظیمات داره که پایونیر نداره. نه دوست عزیز به نظر من حداقل تو رنج قیمت پایین کنوود حرف اول و میزنه یکی از دلایلش هم قیمت نسبتا پایین تره کنووده که بخاطر بازار گرمی پایونییر که یک اون بالاتر.چرا m526کنوود فقط گین داره.
حمید جان باعرض پوزش.
ولی من حرف اوندوستمونو قبول دارم اهم بالاتر کیفیت بالاتر میره ولی بیس کمتر میشه ولی طبق فرمایش شما تفاوت نقدر محسوس نیست که بشه به این راحتی تشخیص داد.فقط میشه تو همون 16اهم با 4اهم حسش کرد.
حمید جان نگفتی من اگه دواهم وصل کنم رو اسپیکر 4اهم چی میشه واسه باندمشکلی پیش میاد یا واسه آمپ.
من اسپیکر 2اهم ندیدم هرچی دیدم 4اهم بودمگه ساب باشه اسپیکر کواک2اهم هم داریم؟
من اگه آمپ پایونییر 5500واسه 6984 ببندم اوکی؟یابازم کمه چون همین الان واسه آمپ 526مشتری دارم ومیتونم بفروشمش.
راستی یه سئوال دیگه که برام پیس اومده این آمپهای 4کاناله هستش که 4تا خروجی 40وات میده .این خروجی ها به چه درد میخوره چون کامپوننتها هم الان دیگه از 60الی80وات فکر کنم کمتر نباشند.
داداش ماشین و سیستمی که روش بستی رو میگی؟ ایشاللاه مزاحم میشیم.
نقل قول:
نه عزیزم به باند کاری نداره اون نسبت به اهمش پخش میکنه... امپ مهمه... بله اسپیکره 2 اهمی هم هست 3 اهمی هم هست .... مثلا محصولات gladen تقریبا همشون 2.3 اهمننقل قول:
چرا گلم هنوزم اسپیکر هایی هستن که 40 واتی هستن... مثله coaxial هایه کوچیکه گرد...نقل قول:
تهران هستم و شمارمو پیغام دادم...نقل قول:
یعنی شرکتهای واسه همون معدود اسپیکرهای 40واتی آمپهای 40واتی میسازن؟نقل قول:
درثانی فکر میکنم باندای40واتی رو دیگه اکثر پخشها بتونن جواب بدن نیازی به آمپ نیست دیگه