اتفاقا وقتی برند شدی باید از این کارا بکنی و الا اون برند هدر میشه :دینقل قول:
Printable View
اتفاقا وقتی برند شدی باید از این کارا بکنی و الا اون برند هدر میشه :دینقل قول:
يه نتيجه ساده و مهم از اين كارشون ميگيريم:
فروش پرفروش ترين لپتاپ ها(اچ پي و سونى) سود بسيار بسيار زيادى داره!
از قبل روش كار و تحقيق شده.
مطمئنا هم ارزونتر از همه جا ميدن لابد.مث اينترنتشون
شعارشون:سود كمتر مشترى بيشتر
دوستان این وایمکس اندیشه سرویس نامحدود نداره؟تو سایتشون که خبری نیست....
اگه اینترنتی هر 10 یا 5 دقیقه برای خودش قطع وصل بشه مشکل از کجاست ؟ چیکار کنیم ؟
منم همین مشکل رو دارم مخصوصا ساعت ۱۰شب به بعدنقل قول:
اندیشه هستی ؟ یا مخابرات
نقل قول:
اندیشه هستمنقل قول:
زنگ زدم پشتیبانی میگه مشکل از اسپلیترت هست
طرف دروغ گفت یه چیزی گفت باشه چون صبح خوبه
نت مخابرات الان دو روزه داره ریپ میزنه. :2: تایم اوت داره میره رو اعصاب. سرعت دانلودم آورده پایین اما قطعی هر چند دقیقه ( خدا رو شکر )به غیر از 2 الی 3 ساعت ، اونم دیروز غروب نداشتم.
:2::2:
من مخابرات سرویس نامحدود 256 قبلا 240 تا دانلود میدادش الان شده 45 تا 50 و هر 10 الی 5 دقیقه قطع وصل میشه ؟ کسی همچین مشکلی داره ؟
سلام کسی اینترنت شرکت کادوس را داره تازه شروع به فعالیت کرده 128 نامحدود را زده 14000 تومن
اگه دارید سرعتش چه طوره؟
.
من هم 128 نامحدود مخابرات دارم . تقریبا از اواسط تیر سرعتم رو 60-70 بود تا 6 مرداد همینطور بود . 1هفته هم بین 120 تا 240 نوسان داشت که کلا تو ایننقل قول:
1 ماه همراه با دوستم حدود 150 گیگ فیلم و بازی دانلود کردیم منتها الان دو روزه که داغون شده سرعت رو 30 هست و قطع و وصل میشه
راستی یه سوال دارم که شاید جاش اینجا نباشه : کسی از اینترنت ملی خبر نداره؟ چند ماه پیش شنیده بودم قراره تا شهریور بیاد درسته؟
سرعت پایین- پینگ داغون-پشت سر هم برای خودش دیتا قطع میشهنقل قول:
به اندیشه زنگ میزنی ، میگه به ما ربط نداره ( راستم میگه ) . به مخابرات که شماره ها رو داده بودی زنگ می زنم کسی جواب نمیده.:2: چیکار کنیم؟؟3 روزه اینجوریه
سلام
خط 5 اندیشه از رشت هستم نمیدونم چرا یه مدت فقط شب ها adsl ام 10دقیقه وصله چند قیقه قطع میشه قبلا ساعت 3 شب به بعد سرعتم مثل روز زیاد بود الان تا ساعت 5 صبح وایستادم سرعتم هیچ تغییری نکرده هی بین 15 تا 25 بالا پایین میره :wac:
شما این مشکل رو ندارید؟
دوستان چرا اینجا کسی نامحدود اندیشه ی سبز خزر نمیگیره من تو سایت دیدم که قیمتش از یه 8 گیگ خیلی کمتره دلیل خاصی داره؟ مشکلی داره که شماها نمیگیرین؟ چون من الان میخوام شارژ بگیرم نمیدونم نا محدود بگیرم یا نه؟ اینم بگم که حجم مصرفیم بسیار بالاست.
من یه سال سرویس نامحدود اندیشه رو دارم بجز دو ماه کلا وضعیتش خوب بوده ...فقط سرعت دانلودش پایینتر از حجمی هاست
منم زنگ زدم شما هم به این شماره زنگ بزن اقای رنجی بگو از کجا زنگ میزنی و هر 5 الی 10 دقیقه قطع میشه 7242401 و 7242417
نقل قول:
دوستان سلام
در راستای عدم نظارت کامل و درست سازمان تنظیم مقررات رادیویی بر شرکت ها، مراتب شکایت رو به سایت خبری 20:30 اعلام کنید.
محض اطلاعتون باید بگم که پهنای باندی که سازمان تنظیم مقررات رادیویی در اختیار شرکت ها قرار داده به شکلیه که کل سرعت مورد تقاضای مشترک رو به شکل 1/1 و کاملا ثابت در روز و شب و با حجم دانلود نامحدود در اختیارش قرار بدن؛ این در حالیه که شرکت های به ظاهر معتبر نه سرعت واقعی رو بهمون می دن نه حجم درست و حسابی... بهانشون برای سرعت کمبود پهنای باند و اشتراک 1/4 و 1/10 هست و برای حجم هم که هر کدومشون یه حرف بی سر و ته می زنن!
من که خودم شکایت کردم و ازونجایی که از مبین نت سرویس دارم، مسائل مبین نت رو گفتم؛ اما در عین حال هم از شرکتای دیگه مثل دزدی شاتل و کم فروشی آسیاتک هم گفتم.
از شما دوستان تقاضا دارم که شما هم علاوه بر گفتن بدی ها و مسائل شرکتتون به طور کلی از همه شرکت ها به خاطر این کم فروشی و دزدی شکایت کنید.
اینترنت با سرعت طی شده در قرارداد به شکل ثابت و بدون محدودیت حق مسلم همه ماست
این هم لینک سایت خبری:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم لینک سازمان تنظیم مقررات رادیویی:
خلاصه این که دوستان در این یه مورد با هم متحد باشیم پشت این دله دزدا به خاک مالیده می شه
شاد باشید
دوستانی که نت محابرات دارن ، نت بنده به کل از ساعت 6 امروز قطع شده و دیتا ندارم و زمان پینگم می نویسه عدم دسترسی به شبکه.هیچ کاری هم نکردم ( مثلا بگن تنظیمات مودم رو دستکاری کرده باشم یا .... ) . کلا قطعه و دیتا ندارم. مال شما هم به همین شکله؟؟؟؟لطفا راهنمایی کنید.
نه وصله پینگ 160
سرعت دانلود و پینگ ؟؟ همه چی عین قبله؟؟نقل قول:
فقط پینگ مثل قبل شده ولی سرعت 50 تا شده
منم اندیشه م.موقع ثبت نام میخواستم نامحدود بگیرم منشیه گفت سرعت نامحدود نصف بقیه ست.که طبیعی هم هست ،هزینه که با محدود فرق زیادی نداره حالا اگه قرار باشه با یه هزینه کم به صورت نامحدود و با همون سرعت (مثلا ۱۲۸) دانلود کنید که فاتحه ی کسایی که حجمی هستند خونده ست!نقل قول:
برای من هنوز قطع و وصل میشه و سرعت دانلود هم نوسان بشتری داره و نهایتش رو 35 هستنقل قول:
نقل قول:
کاریش نمیشه کرد . مدت زیادی هست که امثال 20:30 و سازمان تنظیم مقررات زور میزنن که حق ملت رو بگیرن
همین مخابرات گیلان رو اگه اجازه میدادن مثل ماه های دی و اسفند سال پیش به ثبت نام و خدماتش ادامه بده تا الان
کل isp های کشور باید درشون رو تخته میکردن
اتفاقا همین 20:30 و امثالهم پارسال کلی تلاش کردند که اینترنت با اشتراک 1/10 رو عمومی کنننقل قول:
یکی از قوانین سازمان تنظیم مقررات ارائه اینترنت نامحدود با اشتراک 1/10 هست
در ضمن در مملکتی که قانونی وجود داره برای اینکه سرویس بالای 128 به کاربر خانگی داده نشه ، دنبال از این جور سرعت ها بودن چیز کاملا بی خودیه
نقل قول:
اگه صبر بالایی داری برو بگیر
وگرنه بهتره همون حجمی بگیری
داداش انگار تو مریخ زندگی میکنی , لول , بیا پائین با ما باش.نقل قول:
اشتراک 1به 1 ؟ سرعت واقعی ؟ نکنه هنوز فرق بین "کیلوبیت" و "کیلوبایت" رو نمیدونی .
سازمان تنظیم مقررات کلا یه چیزیه شبیه لولو خورخوره , واسه ترسوندن بکار میره
اینترنت کشور رو هم زیرساخت تامین میکنه , نه تنظیم مقررات
کلا بیخیال
نت مخابرات کلا دیگه نابود شده. فکر کنم دیگه خواب روزهای خوب رو باید ببینیم. کاملا مشخص که عمدیه و سرعت رو محدود کردن.
دیشب 6 ساعت قطع بود.
256 نامحدود ، اونوقت سرعت از 30 تا 35 بالاتر نمیره هیچ ، پایین ترم میاد. پینگم که پر تایم اوته. اسم پینگ نمیشه روش گذاشت باید گفت تایم اوت .
تو همه ی کشورا هر روز خدمات رو بهتر می کنن و ارتقاع میدن. اینجا برعکسه. هر روز بدتر از دیروز.
واقعا درک نمیکنم مشکلشون چیه پولو میگیرن بعد میخوان سرویس بدن این کارارو میکنن جدی جدی مشکل چیه اخه چرا این طوری میکنن چه سودی براشون داره ؟پول میگیرین یه سرویس خوبم بدین دیگه.نقل قول:
پس این طور که دوستان گفتن من برم همون حجمی بگیرم بهتره راستی از 128 ببرم به 1 گیگ خوبه؟ یا دروغه یه گیگشم بدتر از 128 هست؟ امروز یه کار اینترنتی داشتم مربوط به دانشگام که همه ریختن بودن تو سایت واسه من به زور رفت توش بعدشم هیچی نشد یعنی موقع انتخاب واحد تو دانشگام هم همینطوری میشه؟
اونایی که 1024 اندیشه دارن چی میگن خوبه یا نه فقط بازم پول بیشتر و سود بیشتر و رضایت کمتره؟
تو همین فروم p30 هم میخواد بیاد جون میکنه آیا واسه شما هم همین طوریه؟
من سرعت از 230 شده 55 تا 60 نوسان داره
ولی یه مشکل اساسی تر دارم که این لامسب همش هر 3 دقیقه دیس میشه و مجدد وصل میشه ؟ زنگ هم میزنیم هیچی ؟
مشکل از کجا هستش اخه ؟
نقل قول:
نت مخابرات با اندیشه فرق میکنه ولی از روی تجربه میگم . فکر نکنم 128 با یه گیگ فرق کنه. اصلا کدوم منطقه ی مخابراتی هستین.؟شاید مشکل اساسی از مخابرات منطقه ی شما باشه.نقل قول:
واقعا درک نمیکنم مشکلشون چیه پولو میگیرن بعد میخوان سرویس بدن این کارارو میکنن جدی جدی مشکل چیه اخه چرا این طوری میکنن چه سودی براشون داره ؟پول میگیرین یه سرویس خوبم بدین دیگه.
پس این طور که دوستان گفتن من برم همون حجمی بگیرم بهتره راستی از 128 ببرم به 1 گیگ خوبه؟ یا دروغه یه گیگشم بدتر از 128 هست؟ امروز یه کار اینترنتی داشتم مربوط به دانشگام که همه ریختن بودن تو سایت واسه من به زور رفت توش بعدشم هیچی نشد یعنی موقع انتخاب واحد تو دانشگام هم همینطوری میشه؟
اونایی که 1024 اندیشه دارن چی میگن خوبه یا نه فقط بازم پول بیشتر و سود بیشتر و رضایت کمتره؟
تو همین فروم p30 هم میخواد بیاد جون میکنه آیا واسه شما هم همین طوریه؟
وقتی یه چیزو که سالمه از عمد میزنن و خراب می کنن ، شما هر چقدر هم پیگیری کنی که درت نمی کنن. به این میگن دزدی تو روز روشن. در مورد قطعی هم درکت می کنم واقعا میره رو اعصاب . بخصوص زمانی که میخوای از مدیافایر دانلود کنی. من چقدر تماس گرفتم طی این دو روز. پشتیبانی خودمون که رو هواست و اصلا در جریان نیست. مال اندیشه هم که میگه به من مربوط نیست و ما بهشون گفتیم و ..... . به اون شماره ها هم زنگ میزنم میگه همه چی درسته و باید همین جوری باشه. رو که نیست. این واحدشون تو خود مرکز مخابرات استانه؟؟نقل قول:
من سرعت از 230 شده 55 تا 60 نوسان داره
ولی یه مشکل اساسی تر دارم که این لامسب همش هر 3 دقیقه دیس میشه و مجدد وصل میشه ؟ زنگ هم میزنیم هیچی ؟
مشکل از کجا هستش اخه ؟
من الان فقط مشکل قطعی هز 3 یا 4 دقیقه دیس میشه و فوری وصل میشه رفته رو اعصاب
سلام کسی اینترنت شرکت کادوس را داره تازه شروع به فعالیت کرده 128 نامحدود را زده 14000 تومن
اگه دارید سرعتش چه طوره؟
کسی تو اندیشه مشکلی نداره سرعتش خوبهنقل قول:
نقل قول:
یکی از دوستان که برای 1 مگ اندیشه رفته بود بهش گفتن 1 مگ رو به کاربر خانگی نمیدیم باید مدرکی بیاری که ثابت کنه برای شرکت یا اداره و... میخوای
دوست ما مدرک رو هم برد ولی بازم بهش گفتن حالا نمیشه باید بازرس بفرستیم بیاد تحقیق کنه و کلی دردسر داره. همون 512 رو بگیر
باز کردن p30 هم گاهی ربطی به سرعت ما نداره خود سایت سنگینه
من تازه اندیشه گرفتم، یه مودم وایرلس خریده بودم، گفتم خودم نصبش میکنم که بیخود پول مفت واسه کارشناس ندم.
بعد از فعال شدن adsl زنگ زدم پشتیبانی ،رمز و vpi , vci رو گرفتم. VPI رو بهم صفر داد.
دو روز با اطلاعاتی که پشتیبانی بهم داده بود با مودم ور رفتم ولی نتونستم نصبش کنم ،حتی زنگ زدم پشتیبانی گفتم راهنمایی کنید گفت نمیشه باید درخواست کارشناس بدی
منم ناچارا با پرداخت 10 تومن درخواست کارشناس دادم.
باورتون نمیشه وقتی کارشناس اومد همون کارهایی رو کرد که من انجام دادم فقط تو کادر VPI به جای صفر گذاشت 8 و بدین ترتیب ظرف 10 دقیقه مشکل حل شد.
فقط من موندم حیرون که اینها از عمد این کارها رو میکنن یا اشتباهی بوده و فقط همین یه مورد پیش اومده؟
جالبه یکی از آشناهامون شاتل داره میگفت زنگ زده پشتیبانی نیم ساعت صحبت کرده و توضیح خواسته.اونها هم بی منت راهنماییش کردن.
اندیشه کلا اینطوریه ؟ (یعنی پول محوره؟)
با درود
این دیگه چه بازی هست جدیدا اندیشه از ساعت 12 به بعد سرعت 256 نامحدود میاره رو 35 فیکس
الانم دیگه خلاص کرده تو این چند روز از ساعت 10:30 این بازی رو در میاره واقعا دیگه شورش در آوردن :3:
تا کی آخه..!!
سلام؛ برای مشاهده ی کارکرد adsl اندیشه باید چه کار کرد؟از سایت dci.askiran.com یه قسمت با همین عنوان هست ولی وقتی کلیک میکنم هیچی نمیاد./ضمنا از ساعت ۱ تا ۷ صبح جزء کارکرد حجم حساب نمیشه ،درسته؟
نه اگه بچه رشتی بزن rasht.askiran.com اگر بچه شهر دیگه هستی اسم اول شهر خودت رو میزنینقل قول:
بعدش در ادامه سوال شما از ساعت 1 تا 7 رایگان هست:20::46:
نه اگه بچه رشتی بزن rasht.askiran.com اگر بچه شهر دیگه هستی اسم اول شهر خودت رو میزنینقل قول:
بعدش در ادامه سوال شما از ساعت 1 تا 7 رایگان هست:20::46:
این مخابرات آشغال فکر کرده خیلی زرنگه که پول 256 نامحدود رو از ما بگیره و اشتراک 1 به 10 به ما بفروشه و ما هم هیچ کاری نمی کنیم. داشتن همچین نتی با نداشتنش فرقی نمیکنه. برای بنده راحته که نت اینا رو کنار بذارم و نوع دیگری از نت استفاده کنم.
سرعت زیر 30 و به زور یه صفحه رو باز میکنه و هر 5 دقیقه دیتا میپره. الان هم که قطعه و هیچ کس هم جوابگو نیست.چطور میشه اسم این سرویس رو 256 نامحدود گذاشت.
یه مشت دزد بی همه چیز که فقط بلدن از مردم خودشون دله دزدی کنن .