دوستان کسی اطلاع داره nex 3 یا nex5 الان چه قیمت هستش؟
یه دوربین mirrorless میخواستم معرفی کنید
قیمت خیلی بالا نباشه
مرس
دوستان کسی اطلاع داره nex 3 یا nex5 الان چه قیمت هستش؟
یه دوربین mirrorless میخواستم معرفی کنید
قیمت خیلی بالا نباشه
مرس
ارزون ترین nex 3 هست که حدود 900 تومنهنقل قول:
بدون شک sx240 برتره فقط بخاطر نویز کم تره بقیه چیزا کنارنقل قول:
يك فرمول كلي در خريد دوربين خدمتتان عرض مي كنم كه دوستان اينقدر سوال نكنند .. متاسفانه يك نوع سوال بارها و بارها تكرار مي شود و اين باعث مي شود بر كيفيت كار تاپيك اثر منفي بگذارد.
1) دوستان عزيزي كه خريد يك دوربين جمع و جور را رفع تكليف مي دانند و براي استفاده در مناسبت هاي مختلف و به صورت هرازگاهي استفاده مي كنند:
رده هاي ارزان قيمت و ترجيحا كنون PowerShot سري A را انتخاب كنيد. اگر فيلم برداري هم برايتان مهم است سري كامپكت SX كنون را انتخاب كنيد. در اين رده، مگاپيكسل نه تنها مهم نيست بلكه هرچه كمتر باشد بهتر است (تا حداقل 6 مگاپيكسل)، مگاپيكسل هاي بالا در اين رنج، بدليل ابعاد سنسور كوچك در نور كم نويز بيشتري توليد مي كنند. اگر از بيش از 3 متر عكاسي مي كنيد به فكر فلاش قوي ها باشيد در اين صورت سري P نيكون حرف اول را مي زند. ضمنا كامپكت هاي سوني نيز رقيب سرسخت اين رده هستند .. اگر به ظاهر اهميت مي دهيد خودتان از بين كامپكت هاي سوني و كامپكت هاي كنون انتخاب كنيد (همه مثل هم هستند حساسيت نداشته باشيد)
2) دوستاني كه به عكاسي علاقه مند هستند و كمي از عكاسي مي دانند و تنظيمات دوربين برايشان مهم است:
به سري نيمه حرفه اي P نيكون و SX كنون فكر كنيد يعني SLR LIKE ها: با زوم و فلاش خوب و امكانات بهتر نسبت به رده پايين تر، شما را به سوي دوربين هاي حرفه اي در آينده سوق مي دهند.
3) دوستاني كه به عكاسي علاقه مند هستند و مي توانند هزينه بيشتري نمايند، حتماً به فكر خريد SLRهاي ارزان قيمت باشند اين رده از حدود قيمت 600 هزار تومان شروع مي شود و عكاسي با اين نوع دوربين ها واقعاً فوق العاده است .. طراحي بسيار عالي و كيفيت ساخت اين دوربين ها، وقتي آنها را در دست مي گيريد لذت وصف نشدني مي بريد. به خاطر داشته باشيد به دليل ابعاد بزرگ اين دوربين ها و سنگيني آنها، همه وقت و همه جا نمي توان استفاده نمود. عاشق مي خواهد كه هميشه همراه ببرد و از سوژه هاي مختلف و جالب عكس بگيرد اين رده بدرد snapshot يا عكس هاي لحظه اي و شكاري نمي خورد. دقت بالا در برآورد فاصله، نقاط فوكوس، نورسنجي و ... فاصله زيادي بين اين سري با رده هاي كامپكت ايجاد كرده است. دقت كنيد در اين رده، يك دوربين 6 مگاپيكسلي معادل يك دوربين 10 مگاپيكسلي كامپكت مي باشد.
با تشكر از راهنماييتون انتخاب سوني به خاطر عكس برداري سه بعديش بود بيشتر آيا عكس سه بعديش به درد ميخوره يا بيشتر جنبه تبليغاتي داره؟نقل قول:
و يك سوال ديگه اونروز يه چرخي تو جمهوري زدم 20 جور قيمت ميدادن بالاترين قيمت ماب الرمس بود كه ادعا ميكرد شارژر و باطري اصلي رو دوربينه يه اختلاف قيمت صد توماني داشت تقريبا با دومين قيمت ايده ال هم كه همه جا بود ، دو سه جا باطري ها رو از نظره ظاهري بررسي كردم همه با هم فرق داشتن اونايي كه ارزون ميگفتن جنس باطري مات و نوشته هاي كم رنگ و رنگ و رو رفته داشتن مال الرمس براق بود و شفاف تكليف چيه چجوري از كجا بخريم كلاه سرمون نره؟
بچه ها با 500-550 چی پیشنهاد می کنین واسه یه دوربین خونگی نیمه حرفه ای خوب؟ نظرتون در مورد Canon IXUS 240 HS ، Nikon Coolpix P310 ، Canon PowerShot SX230 HS چیه؟!
کدومشون ؟ اگه دروبین دیگه ای مد نظرتون هست بگین!
با سلام به دوستان عزیزنقل قول:
دوست خوبم دو روز پیش nex-c3 /d که دو لنز هست رو 940 تومن خریدم.از نظر کیفیت عکس راضی کننده هست . گرچه فعلا با منوهاش اشنایی کاملی پیدا نکردم ولی ظاهرا راضی کننده هست.
موفق باشید.
با سلام
یکی از دوستای من می خواد برای عکاسی از بچه های مهدکودک در داخل و خارج از مهد تا حداکثر یک میلیون یه دوربین عکاسی با کیفیت خوب بخره (اگر با بودجه کمتری هم شد بهتر)
لطفا چند نمونه دوربین توی رنج تا 800 هزار تومن و تا 900 هزار و یک میلیون معرفی کنید (لطفا از برند های canon , sony , nikon معرفی کنید)
قیمت کیف و سه پایه و سایر لوازم مورد نیاز رو هم به صورت جداگانه بدید
در ضمن توی عکاسی مبتدی هستش
با تشکر:11:
ممنون عزیزنقل قول:
کاشکی مدیر این نوشته هارو بزاره تو تاپیک و اسمش بزاره نکاتی قبل از خریدو خودشم هرچی میخواد اضافه کنه
تا اینقد بیخودی حجم صفحات بالا نره
فقط یه چیز slr که 600 تومن باشه دیگه وجود خارجی نداره از صدقه سر ..بیب...:31:(بر باعث بانیش لعنت)
قبل از گرونی(عصری جدیدی که در تاریخ ایران به وجود اومده!) میشد رو هیکل 3100 نیکون و 1100 کانون حساب کرد با حدود 600.700 الان..!!
موفق باشین
سلام
دو روز دارم میرم بازاراینجا (آبادان) قیمتا بالان متاسفانه panasonic lumix DMC-S3 خواستم بخرم با چونه اخرش 230 قیمت داد گرون نیست ؟؟؟
بقیه قیمتها هم دسته کمی از این نداره:
canon powershot A800 = 155
canon powershot A1200 =180
canon powershot A2200 =220
این قیمتها ارزش خرید کردن داره اصلا ؟
هم اکنون نیازمند یاری سر سبزتان هستمنقل قول:
سلام.نقل قول:
CANON G12
لطفا یکی دو مدل دیگه هم معرفی کنید
NIKON D3100نقل قول:
NIKON J1
لطفا درباره امکانات و ویژگی های دوربین های ذکر شده هم بنویسیدبا تشکر
سلام.
قیمت sony nex-5n و sony nex-c3 رو میخواستم.
ممنون میشم جواب بدین.
از کجا میتونم تهیه کنم؟
من قیمت این مدلایی که گفتی رو نمیدونم فقط میدونم این چیزااا ابادان گرونهنقل قول:
خواسی بندر رفیق دارم تو فروم همسایه ازش خرید کردم sx230 برا رفیقم تو ابادان قیمتش از تهران 50 تومن کمتر بود و از ابادان 120 تومن!!
کاملا هم مطمعنه خواسی پ.خ بده تا ادرست بدم..:20:
موفق باشی
با سلام به دوستان عزیزنقل قول:
چند روز پیش مدل nex-c3d رو 940 تومن خریدم
پیروز و پاینده باشید
خواهش میکنم. :20:نقل قول:
این دو مدل رو در دیجیکالا سرچ بزنید واستون مشخصات میاره. اگه سوالی بود در خدمتم.
كسي نبود جواب بده؟ يه كوپن بيشتر سهممون نبود يعني؟!نقل قول:
سلام
من که با این گرون فروشای شهرمون قید خرید رو تو اینجا زدم حیف ادم پولشو به این گرون فروشا بده:41:
حالا دو تا گزینه برام میمونه یکی خرید اینترنتیه یکی بدم فامیل از تهران بیاره
اما الان خرید اینترنتی اولویته دو فروشگاه اینترنتی دیجی کالا و چاره موجوده ایا این دو واقعا معتبر هستند یعنی خیالم راحت باشه از خرید ؟
ممنون میشم جواب بدین
با سلام به دوستان عزیز من میخواستم یه دوربین عکاسی خوب بخرم.بودجه تا500 تومن.چه پیشنهادی دارین؟
قیمت رو گفتندنقل قول:
بورسش جمهوری هست ، پل حافظ تا ولی عصر
به نظر من بیشتر جنبه تبلیغاتی داره چون واقعا هنوز جا نیفتادهنقل قول:
شما همون SX240 رو مد نظر دارید ؟
چی براتون مهمه ؟نقل قول:
چقدر آشنایی دارید با عکاسی ؟
کیفیتش خوب باشه.آشناییم متوسطهنقل قول:
فکر کنم باید به SX240 فکر کنید یه دوربین همه چی تموم
زوم ، فیلم ، کیفیت و .. خیلی خوبی داره
البته ممکنه کمی بالا تر از بودجه شما باشه
درود بر داداشای گلم
دوستم میخواد دوربین بخره حداکثر بودجشم 300 هستش.میشه لطفا 2تا مدل ک تو این رنج قیمت بهترین انتخابن معرفی کنید؟
مگاپیکسل مهم نیست واسش.مهم کیفیت عکس برداری هست.امکاناتشم در حد نرمال باشه.فقط کیفیت عکس برداری مهمه.
سپاسگذارم
نقل قول:سلامنقل قول:
فکر کنم بهترین چیز همون 3400 باشه البته کمی نویزی هست اما به بودجه میخوره
W650 هم مشخصات خوبی داره اما من کنن رو بیشتر میپسندم
اگه بخواین از بازار تهران بخرین 30 الی 40 تومن پائین تر از اون قیمت ها پیدا میکنیننقل قول:
اگه بخواین اینترنتی خرید کنین الان چک کردم 20 25 تومنی پائین تر از اون قیمت ها موجود هست
ضمناً اگه خرید اینترنی میکنین پیشنهاد من اینه از سایت های معتبری که صرفا لوازم و تجهیزات عکاسی میفروشن خرید کنین
گارانتی هم یا ایده آل یا نورنگار بگیرین بقیه گارانتی ها به درد نمیخوره
چيزايي كه اين چند روزه از بازار دستگيرم شده ميگم اصلا دورو بره جمهوري نگردين كه دزد بازاره! يه روده راست تو شكممشون نيست هر جور قيمتي ميدن تا بتونن بهت بفروشن همشونم باطري و شارژر غير اصل رو دوربينشونه لااقل در مورد كانن و سوني كه اينجوريه پس گول 30 ، 40 تومان قيمت كمتر رو نخورين كه يه قلم باطري اورجينال فقط 120 ، 130 تومان قيمتشه از يه طرفم رو لوازم جانبي مثل كارت حافظه و غيره حسابي پوستتون رو ميكنن خودم ديدم كارت حافظه 16 گيگ رو 90 تومان داد به يه بدبختي!!
براي خريد ناصر خسرو مطمئن تر و ارزونتره يه جورايي همشون حرفه اي و قديميه اينكارن اعتبار براشون مهمه چون براي كل ايران پخش ميكنن كاسباي جمهوري اكثرا از اين ميز اجاره اي ها هستن كه امروز هستن دو روز ديگه جمع كردن رفتن....
يه g12 كاركرده پيدا كرده ميگه 685 گارانتي پلرس الرمس و 10 ماه هم گارانتي داره چطوره؟ نسبت به sx240 منظورمه يه بررسي كه كردم نيكون p7100 هم نوش قيمتش تو همين حدوداس و عملكرد مشابه ظاهرا ( مشابه با g12) كيفيت عكس هاي sx240 به g12 ميرسه؟ چون فيلم برداري هم برام مهمه دودلم بين اين سه تا دوربين
اره خداییش قبول دارم جمهوری دزد بازارهنقل قول:
G12 خیلی بهتر از 240 هست خیلی نوش باید حدود 900 باشه درسته ؟؟؟
7100 رو من توصیه نمیکنم
کسی نبود؟! :13:نقل قول:
میتونی SX240 بخری نزدیک 600 هست اما ارزش داره
دوست عزيز پيرو مطالب و مباحث ارائه شده، خريد دوربين هاي كامپكت با اين قيمت توجيهي ندارد! قيمت اين سري كنون به اين دليل بالاست كه آپشن هاي بيشتري ارائه مي نمايد ولي در كيفيت خروجي عكس بدليل ابعاد سنسور كوچك تفاوت زيادي با كامپكت هاي ارزان تر ندارد! با اين رقم مي توانيد يك دوربين حرفه اي SLR بخريد ..نقل قول:
830 تومنه نوش البته با گارانتي الرمس بالاي 900 فكر كنم.نقل قول:
7100 رو بخاطر زوم بيشتر (7x) و امكانه زوم در حين فيلمبرداري گفتم
جناب excel يعني با 600 ، 700 تومان ميشه SLR حرفه اي گرفت؟ پيشنهادتون چيه؟
دوستان میدونم تبلیغه ولی چون به نفعه خریداره میگم..
یکی از دوستانم بندره چند وقت پیش sx230 رو 450 برا رفیقم خریدم ..تو تهران اون موقع زیر 480 نبود تازه تو ابادان که رفیقم بود میگفت 570.80 قیمت کرده..
کسی خواست تاپیکشو توی فروم همسایه میدم..
موفق باشین
دوستان یکی از دوستان (:دی) میخواد یه دوربین کنون بخره برای کارای معمولی میخواد (مسافرتی میرن عکسی بندازن و از این جور چیزا) تا 550 هم حدودا میخواد هزینه کنه شما چی پیشنهاد میدین؟
sx230 , sx220 تو این رنج قیمت بهترن البته sx260 هم هست حدود 580.70 قیمت داره
نظرتون درباره سونی wx100 چیه ؟
- حسگر “Exmor R™” CMOS با وضوح 18.2 مگاپیکسل و فناوری حساسیت فوق العاده بالا
- زوم اپتیکال 10 برابر
- فوکوس خودکار سرعت بالا
- زوم تصویر شفاف 20 برابر
- 9 حالت جلوه تصویری
- قابلیت فیلمبرداری Full HD با لرزشگیر دست اپتیکال
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان تا 270 یه دوربین کامپکت سبک و کوچیک معرفی کنید
کیفیت عکسبرداری در شب خوب باشه و فیلمبرداری hd هم داشته باشه